- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Uvek vadiš iz konteksta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Samo vi mantrajte
Nisu za psa...za ljude. Vaš Ivermektin je za životinje. Nešto si zamenio
MERC sam kaže da Ivermektin nije za SARS-COV 2Ne znas sta odgovoriti, jer ti nisi ni bio svestan da si "labaratorijski pacov".
Malo je smesno, ali je pre zalosno..
Na kraju, evo vase reklame za vakcinu, a kako drugacije nego - ovce:
Covek je dobio nobelovu nagradu za ivermektin koji je napravio "za ljude" a to sto se koristi i za stoku je druga prica, postoji lek za ljude i godinama se prodaje u apotekama! Bolest je sta vi ovde pisete i tvrdite kako mi pijemo lek za stoku, a lek je prvobitno napravljen za ljude! Razlika je samo u dozi (za stoku je veca doza), prijatelj mi je veterinar i on zna tacnu dozu za ljude, ako te bas interesuje. A penicilin se koristi kod stoke takodje, pa sta sad, zanci trebamo prestati uzimati penicilin jer je to "lek za stoku"???
Zbogom pameti!
Vi i jeste ovce, jer oni vas ovcama i prave, eno u reklami gore..
Hajde malo vidi za Indiju šta kaže za Ivermektin..informiši se brate dragi.
Imamo ramdisivir i molnupiravir. Niste upravu opet
MERC sam kaže da Ivermektin nije za SARS-COV 2
Danas je utorak... . Ovo je u odnosu na juče..ponedeljak. Nikada do sada ovoliko skok nije usledio u samo jednom danu.
U Sloveniji oko 3500 danas a juče oko 1000.
Nije dobro nikako.
Valda MERC je najpozvaniji.Suzbili su bolest na odredjenim lokacijama u indiji i dokazali da ivermektin deluje! A te tvoje fals lazne medije necu vise ni da slusam..
Slucajno su zabranili hlorokin i ivermektin, slucajno postoji zabrana, jel tako?
Ili se boje da nam ne izraste rep ako budemo pili lek za stoku! Kako se oni samo brinu za nas, cudo jedno, sankcionisu sve "lazne informacije", da nas slucajno neka baba vanga ne prevari, jer mi smo glupi pa cemo nasesti.. Ne mozes vise ni D3 vitamin da kupis u apoteci, ja otisao da kupim, kad ono nece da mi daju.. Trazila mi da potpisem papir da oni nisu odgovorni ako se predoziram, kaze jeste li to na internetu slusali da treba da pijete, i ko vam je rekao da pijete.. Ja joj lepo objasnim da sam upoznat sa doziranjem.. Na kraju vise nece moci ni D3 vitamin da se kupi u apoteci osim na lekarski recept.. Ne mozes da kupis nista sto pomaze protiv Covida!
Covece nerazumni ni hloramfenikol nije lek za kozne bolesti vec za oci, stavlja se u oko, pa ga doktori prepisu da mazes s njim kozu ako imas neku bakterijsu infekciju na kozi!
Sijaset lekova se koriste van specifikacije i onoga za sta su predvidjeni, cak se lekovi kombinuju jedni a drugima, pa se za lecenje jedne bolesti koriste lekovi koji su za sasvim drugu bolest!
Dakle, to sto u specifikaciji nije navedeno da ivermektin leci virusnu infekciju ne znaci da nema pozitivan efekat na tu bolest!
Isuse Hriste, sta ja trebam ovde da slusam, osoba koja nema pojma o medicini uci ovde ljude, i navodi nekakve izjave i citate fejk čekera, inati se, ma Boze sacuvaj!
Suzbili su bolest na odredjenim lokacijama u indiji i dokazali da ivermektin deluje! A te tvoje fals lazne medije necu vise ni da slusam..
Valda MERC je najpozvaniji.
Sada Mire ti bolje znaš i od MERC-a? Opet tvoje mišljenje iznad relevantnih institucija.
U septembru 2021, Indijski savet za medicinska istraživanja(ICMR) i Nacionalna radna grupa za COVID-19 izbacili su upotrebu lekova hidrohlorokina i ivermektina iz svojih revidiranih smernica za lečenje infekcije. Ivermektin i Hidohlokin su izbačeni iz kliničkih uputstava nakon što je studija otkrila da ti lekovi imaju mali ili nikakav efekat na mortalitet povezan sa kovidom ili klinički oporavak pacijenata
Ovo je zvaničan izveštaj iz Indije. Eto da se ne lažemo.
Valda Mire, neće sada udariti i na zvanični izveštaj iz Indije.
AUSTRALIJA PRIZNAJE ŠIROKO RASPROSTRANJENE TEŠKE ŠTETNE REAKCIJE OD KOVID VAKCINA, NUDI ISPLATU KOMPENZACIJE ŽRTVAMA