Tehnokratija, NWO, Covid i vera..

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Ne trebaš ići do Australije po teške posljedice od Covid cjepiva

Ne trebam, jer znam barem 10 slucajeva iz svog okruzenja koji su imali teske posledice nakon vakcinacije.. Evo trenutmo jos dve zene u zgradi, jedna ne moze ustati iz kreveta nakon bustera a druga ne moze da drzi dete da doji, tek se porodila, toliko im je lose..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Pa i MERC je deo medicine. Znači ipak ističeš svoje mišljenje. MERC je proizvođač Ivermektina i proizvođač zna da nije za SARS-COV2.

Alo nerazumni covece, nema veze to sto Ivermektin nije predvidjen za virusna oboljenja kada deluje na virus!

Nema veze ni sto hlorokin nije predvidjen za virusna oboljenja ako deluje na virus, i koristili su ga u pocetku!

Mnogi lekovi se koriste za bolesti za koje nisu predvidjeni! To struka dokazuje, i to je normalno!

Zasto su onda koristili hlorokin za tretiranje virusa Covid, ako nije tome namenjen! Sta pricas ti covece?

Uzeo si debilnost fejk cekera i onda tu debilnost ponavljas i kopiras, a ona veze nema sa medicinom! Ti fejk cekeri su neobrazovana rulja i ti ih neprestano kopiras! Pa to je sramota!

Zvanični izveštaj iz Indije. Opet, tvoje mišljenje...Mire....

Znas sta, stvarno mi je dosta tih tvojih "fejk čeker" debilnosti. Od sad cu da postavljam samo proverene informacije ovde..

Evo zvanicni izvestaj od pre 4 meseca iz indije:

"VAŽNA VEST : OKRUG U INDIJI OBJAVLJUJE DA SU POBEDILI COVID-19, ŠTO DOKAZUJE EFIKASNOST LEKA IVERMEKTIN KOJI SE KORISTI U OVOJ ZEMLJI ZA LEČENJE OVOG VIRUSA

Gateway Pundit je ranije izvestio da se broj slučajeva COVID-a u Indiji smanjuje zahvaljujući novim pravilima koja promovišu Ivermektin i Hidroksihlorokin u velikoj populaciji. 33 okruga u Utar Pradešu u Indiji sada su se oslobodili COVID-19, saopšteno je u petak. Stopa oporavka porasla je do 98,7%, što dokazuje efikasnost IVERMECTIN-a u okviru „Modela kontrole virusa u Utar Pradešu“.

Ova država ima procenjenu populaciju od 241 milion ljudi 2021. godine i ima najveću populaciju u Indiji. Ovo je skoro dve trećine stanovništva Sjedinjenih Država 2021. godine, a sada je to država bez virusa COVID-19.

Dakle, šta bi Sjedinjene Države ili Srbija mogle da rade pogrešno? Pitajmo dr Faučija ili Dr Kona

Hindustan Times je izvestio o ovom velikom razvoju događaja:

Sveukupno, država ima ukupno 199 aktivnih slučajeva, dok se stopa pozitivnosti spustila na manje od 0,01 posto. Stopa oporavka se u međuvremenu popravila na 98,7 odsto. Prema državnom zdravstvenom biltenu, Utar Pradeš je u poslednja 24 sata prijavio samo 11 novih slučajeva Covid-19 i nula smrtnih slučajeva.

India Today je takođe 31. avgusta izvestila:

Broj aktivnih slučajeva u Utar Pradešu smanjen je na 269, dok je postotak aktivnih slučajeva u odnosu na ukupno potvrđene slučajeve 0 posto.

Broj aktivnih slučajeva, koji je u aprilu iznosio 310,783, smanjio se za preko 99 %.

Novi slučajevi Covid-19 u državi ostali su ispod 100, 50 dana uzastopno.

Od 187,638 uzoraka testiranih u poslednja 24 sata, 21 je bio pozitivan. U istom periodu, još 17 pacijenata se oporavilo od infekcije, što je do sada oporavilo više od 1.686.182 ljudi.

Utar Pradeš je vodeća država u Indiji koja koristi Ivermektin u ranoj fazi i preventivno u svim porodičnim kontaktima. Ova država je jedna od pet sa najnižim stopama slučajeva COVID-a u svim državama u Indiji uprkos tome što ima nisku stopu vakcinacije od samo 5,8% potpuno vakcinisanih.

Evo malo podataka o upotrebi Ivermektina u UP-u, objavio ih je Indian Express:

„Utar Pradeš je bila prva država u zemlji koja je uvela profilaktičku i terapijsku upotrebu Ivermektina velikih razmera. U maju-junu 2020. godine, tim u Agri, predvođen dr. Anshul Pareek, eksperimentalno je davao Ivermektin svim članovima RRT tima u okrugu. Uočeno je da niko od njih nije razvio Covid-19 uprkos tome što je bio u svakodnevnom kontaktu sa pacijentima koji su bili pozitivni na virus”, rekao je službenik za nadzor Utar Pradeša Vikssendu Agrawal.

On je dodao da je na osnovu nalaza iz Agre, državna vlada odobrila upotrebu Ivermektina kao profilaktičko sredstvo za sve kontakte pacijenata sa Covid-om, a kasnije je dozvolila davanje terapijskih doza za lečenje takvih pacijenata.

Tvrdeći da je pravovremeno uvođenje Ivermektina od prvog talasa pomoglo državi da održi relativno nisku stopu pozitivnosti uprkos velikoj gustini naseljenosti, rekao je: „Uprkos tome što smo država sa najvećom bazom stanovništva i velikom gustinom naseljenosti, održali smo relativno nisku stopu pozitivnosti i mali broj slučajeva na milion stanovnika”.

Rekao je da se osim agresivnog praćenja kontakata i nadzora, niže stope pozitivnosti i smrtnosti mogu pripisati velikoj upotrebi Ivermektina u državi, dodajući da je lek nedavno uveden u Nacionalni protokol za lečenje i upravljanje kovidom. “Kada drugi talas popusti, sproveli bismo sopstvenu studiju, jer se pojavilo mnoštvo dokaza koji potvrđuju našu blagovremenu upotrebu Ivermektina iz prvog talasa”, rekao je Vikasendu za The Indian Express.

I Utar Pradeš i Delhi su zabeležili neverovatan pad slučajeva COVID-19 jer rano i preventivno koriste Ivermektin. Dok je Kerala, mala država koja se nalazi u južnoj Indiji i koja je previše zavisna od vakcina i manje zavisna od Ivermektina, prijavila značajan porast slučajeva COVID-19. Imajte na umu da Utar Pradeš ima osam puta veće stanovništvo od Kerale

27556584-1970-4C2A-87D5-DC9F25C9AA45-scaled.jpeg

Više informacija o Keralinim slučajevima COVID-19 na The Desert Review:

„Dok je Kerala u aprilu uključila Ivermektin u smernice svoje države, ograničili su njegovu upotrebu samo u klasi B – teškim slučajevima ili onima sa pridruženom bolešću, čineći njegovu upotrebu mnogo manjom jer nisu dozvoljeni blagi slučajevi. To je značilo da je rezervisan kao kasni tretman ako se uopšte koristi.

Konačno, Kerala je potpuno napustila upotrebu Ivermektina 5. avgusta 2021.

Juan Chamie, analitičar podataka iz Kembridža koji je pružio grafički uvid i objavio članak o COVID-u, dao je svoj odgovor zašto su slučajevi COVID-a u Kerali izmakli kontroli.

„Moje glavno objašnjenje je nedostatak ranog lečenja. Keralin protokol COVID-a od aprila 2021. uključivao je Ivermektin, ali ne kao rani tretman. Kao rezultat toga, kvalifikovala se samo mala grupa, oni u kategoriji B grupe sa faktorima visokog rizika. Novi protokol od 5. avgusta je još gori. Uklonili su Ivermektin (potpuno)”.

Uprkos rasprostranjenom pokušaju medija i SZO da ubede svet da je Indija odustala od Ivermektina citirajući DGHS, ICMR i AIIMS, nisu promenili svoj stav, a Ivermektin ostaje u Indijskom nacionalnom protokolu”.

Naravno, SZO, farmaceutske kompanije, lažni mediji i Fauči nisu zadovoljni ovim velikim razvojem događaja. New York Times će doživeti slom zbog ove vesti."

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Alo nerazumni covece, nema veze to sto Ivermektin nije predvidjen za virusna oboljenja kada deluje na virus!

Nema Alo, nismo u govornici.

Znači, MERC jeste zvaničnik koji to može da kaže. Čoveče, dokle sebe ističeš kao relevantog a ne slušaš zvanične izveštaje?

Mnogi lekovi se koriste za bolesti za koje nisu predvidjeni! To struka dokazuje, i to je normalno!

Ivermektin nije lek niti može biti lek za SARS-CO2. To je parazitski lek. Ako i može "pomoći" to su sporadični efekti a ne onaj glavni, jer svaki lek ima dodirne tačke u nekom dalu sa raznim bolestima ali ne i glavna namena. Tako da Mire, pusti te priče...lek koji ima direktan uticaj poput Remdisivira ili Molnupiravira jeste i ocenjen kao takav.

Znas sta, stvarno mi je dosta tih tvojih "fejk čeker" debilnosti. Od sad cu da postavljam samo proverene informacije ovde..

Evo zvanicni izvestaj od pre 4 meseca iz indije:

"VAŽNA VEST : OKRUG U INDIJI OBJAVLJUJE DA SU POBEDILI COVID-19, ŠTO DOKAZUJE EFIKASNOST LEKA IVERMEKTIN KOJI SE KORISTI U OVOJ ZEMLJI ZA LEČENJE OVOG VIRUSA

Jesi pročitao naslov do kraja koji si sam postavio? Okrug objavljuje da je pobedio COVID19 a zatim ide novinarski propagandni dodatak "što dokazuje" u vezi Ivermktina. Taj okrug nije rekao da se radi o Ivermektinu već Okrug govori o pobedi nad koronom a novinar dodaje da je je to zbog Ivermektina. Znači, novinarska dezinformamacija samo ti ne čitaš pažljivo.

Znam za ta pisanija "Nulte Tečke"..odavno Mire.

Ali zvanično iz Indije je da se Ivermektin nije pokazao kao lek za COVID19...ako citiraš podatke iz Indije onda moraš citirati ono zvanično.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Broj trajno oštećenih i umrlih od kovid cjepiva​

Nedavno nam se obratio jedan znanstvenik rekavši: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”. Kad je riječ o službenom broju nuspojava i smrti nakon injekcije eksperimentalnih cj.epiva za COVID-19 koja su još u fazi kliničkih ispitivanja do 2023. godine, statistika je zapanjujuća.

Doista, mainstream mediji – opsjednuti stavljanjem malih oznaka u uglu vašeg ekrana kako bi brojali slučajeve oboljelih i smrtnost od COVID -a – odjednom su nijemi kad je riječ o broju smrtnih slučajeva nakon što su ljudi cijepljeni. Facebook, Linkedin, YouTube itd. će vas cenzurirati i zabraniti objavljivanje ovih službenih podataka. Medijsko prikrivanje je zapanjujuće, ako ne i kriminalno.

Na primjer, dr.med. Peter McCullough, mr. javnog zdravstva, jedan od najcitiranijih liječnika u Nacionalnoj medicinskoj knjižnici SAD-a, koji je predsjedao brojnim odborima za sigurnost lijekova – izjavio je sljedeće: „Za tipičan novi lijek s oko pet smrtnih slučajeva, nerazjašnjenih smrti, na kutiju se stavlja crna oznaka koja upozorava da može uzrokovati smrt. A s 50-ak smrtnih slučajeva lijek se povlači s tržišta.“ ( intervju s Alexom Newmanom, The New American, 27. travnja 2021.)

Doktor McCullough, koji je sudjelovao na panelima koji istražuju neželjene učinke lijekova, kaže da je tijekom pandemije svinjske gripe 1976. godine u SAD-u napravljen presedan. Pokušali su cijepiti 55 milijuna Amerikanaca, ali se odjednom odustalo. Program je prekinut nakon 25 smrtnih slučajeva; kaže McCullough.

Usporedite to sada sa službenim državnim statistikama Sjedinjenih Država i drugih zemalja nakon cjepiva COVID-19.

Napomena: Naime, dr. McCullough citira studiju s Harvarda koja je pokazala da je samo 1% nuspojava stvarno prijavljeno VAERS-u, tako da su brojke puno veće (a i osobno sve koje poznam da su oboljeli nakon cjepiva nisu prijavili ili ako su i rekli obitlejskom doktoru – nisu zavedeni pod oštećene).
“Nuspojave od lijekova i cjepiva su česte, ali nedovoljno prijavljene. Iako 25% ambulantnih pacijenata doživi štetni događaj, manje od 0,3% svih štetnih događaja i 1-13% ozbiljnih događaja prijavljeno je Upravi za hranu i lijekove (FDA). Isto tako, prijavljeno je manje od 1% nuspojava cjepiva.” —“Elektronička podrška za javno zdravlje – Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva (ESP:VAERS)”, 1. prosinca 2007. – 30. rujna 2010.

Podaci za SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE o smrtima i trajnim oštećenjima od Covid cjepiva (Izvještaj zabilježen: 12.11.2021)

19.249 umrlih (porast za 396 u odnosu na prošlotjednih 18.853)

30.967 trajnih oštećenja (više za 957 u odnosu na prošlotjednih 30.010) Ukupno 1 065 208 nuspojava (porast za 22.616 u odnosu na 1.042.592 prošlog tjedna. Napomena: isključuje smrtne slučajeve)

Slijedi izvješće za SAD o smrtima i trajnim oštećenjima od SVIH CJEPIVA (uključujući dakle i Covid cjepiva), od 1. srpnja 1990. u razdoblju od 30 godina:

28 379 smrtnih slučajeva od SVIH CJEPIVA
51 231 trajnih oštećenja od SVIH CJEPIVA
---------------------------
Primjetite slijedeće:

1. Od svih cjepiva koja su korištena u SAD-u u zadnjih 30 godina (od 1990. do 2020.) Covid cjepiva, koja se koriste tek godinu dana, uzrokovali su 67.8% svih smrtnih slučajeva koji su izravna posljedica cijepljenja.

2. Također, Covid cjepiva su uzrokovala 60.5% svih trajnih invalidnosti, koja su izravna posljedica cijepljenja.

Vrijedi još jednom citirati znanstvenika s početka teksta: “Znanstvenici mogu lagati – ali podaci ne”!

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nema Alo, nismo u govornici.

Znači, MERC jeste zvaničnik koji to može da kaže. Čoveče, dokle sebe ističeš kao relevantog a ne slušaš zvanične izveštaje?

Ja sam ucio medicinu, ti ne poznajes medicinu! To je prvo! Sigurno sam relevantniji od tebe!

Drugo, to sto je MERC izjavio je istina, ali je nerelevantno za ovu pricu, rekao sam jer se mnogi lekovi koriste za bolesti za koje nisu predvidjeni da se koriste!

To sto su i hlorokin (parazitski lek) uvrstili u program lecenja od COVID-19, samo dokazuje ovo sto pricam!

Ako nesto deluje to se i koristi!

Ajde Jovane, objasni nam zasto su onda hlorokin uvrstili u program lecenja Covida, kad to ne bi smelo da se radi, jer je taj lek za parazite?

Ti pricas nebuloze i debilnosti fejk cekera, samo njih kopiras, a pojma nemas o medicini niti sta postavljas!

Ivermektin nije lek niti može biti lek za SARS-CO2. To je parazitski lek

I hlorokin je parazitski lek pa se koristio u tretmanu Covid-19 i to zvanicno u Srbiji i drugim zemljama!

Jovane, jesi li ti nesto pio, ili ti vrana popila mozak?

Izvini sto ovako moram da razgovaram sa tobom, ali ovo stoti pises, i kako se inatis, vise nije normalno..

lek koji ima direktan uticaj poput Remdisivira ili Molnupiravira jeste i ocenjen kao takav.

Kazem, taj vas lek ne bih dao ni svom psu!

Jesi pročitao naslov do kraja koji si sam postavio? Okrug objavljuje da je pobedio COVID19 a zatim ide novinarski propagandni dodatak "što dokazuje" u vezi Ivermktina. Taj okrug nije rekao da se radi o Ivermektinu već Okrug govori o pobedi nad koronom a novinar dodaje da je je to zbog Ivermektina. Znači, novinarska dezinformamacija samo ti ne čitaš pažljivo.

Boze me sacuvaj, pa ti si toliko tvrdoglav, da sve izvrces na svoju korist, a nisi ni procitao tekst, odgovaras na brzinu, cudo je da sa tobom uopste mozes i dve ciste progovoriti, jer ti u zadjne vreme nisi sav svoj, tebi su fejk cekeri izgleda isprali mozak, a mozda i vakcina..

Necu uopste da se natezem sa tobom, da mi ti "analiziras" sta je pisac hteo da kaze i da li je to relevantno.. Tekst dokazuje ono sto je u naslovu i ja sam proverio citirane izvore u tekstu. Ivermektin je uspesan u indiji, i to je cinjenica, a ti mozes sam sebe da ubedjujes kako to nije tacno, jer ti se ne svidja...

Indija trenutno u gradu od 16 miliona stanovnika belezi mozda 40 - 50 inficiranih dnevno, a mi? Mi imamo 5000 - 6000 dnevno na toliku populaciju! Sto dokazuje upotrebu ivermektina, jer uprkos zeljama SZO u indiji nisu prestali da ga primenjuju!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
I hlorokin je parazitski lek pa se koristio u tretmanu Covid-19 i to zvanicno u Srbiji i drugim zemljama!

Jovane, jesi li ti nesto pio, ili ti vrana popila mozak?

Izvini sto ovako moram da razgovaram sa tobom, ali ovo stoti pises, i kako se inatis, vise nije normalno..

Inat je tvoj, prema zvaničnoj medicini. Ne ja. Tvoj je inat a ja samo navodim šta kaže zvanična medicina.

Kao što rekoh, hlorokin je u početku pušten ali je ubrzo izuzet jer se pokazalo da kao i ivermektin nema gotovo nikakavog uticaja na lečenje.

Boze me sacuvaj, pa ti si toliko tvrdoglav, da sve izvrces na svoju korist, a nisi ni procitao tekst, odgovaras na brzinu

Taj tekst sam odavno pročitao. Nisi me pažljivo pratio. Znam za priču o Utar Pradešu i to dobro znam. Zato i mogu da ti odmah postavim demanti za priču koju si preuzeo sa Nulte Tačke.

Indija trenutno u gradu od 14 miliona stanovnika belezi mozda 40 - 50 inficiranih dnevno, a mi? Mi imamo 5000 - 6000 dnevno na toliku populaciju! Sto dokazuje upotrebu ivermektina, jer uprkos zeljama SZO u indiji nisu prestali da ga primenjuju!

Opet tvoje pretpostavke u vezi Ivermektina. Indija je zvanično ukazala da Ivermektin i Hlorokin nemaju nikavu vezu sa smanjenjem broja obolelih ili efikasnošću ta dava leka u prevenciji i lečenju SARS-COV2. To je rekoh iz Indije.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
ja samo navodim šta kaže zvanična medicina.

Ti navodis fejk ceker tekstove..

Kao što rekoh, hlorokin je u početku pušten ali je ubrzo izuzet jer se pokazalo da kao i ivermektin nema gotovo nikakavog uticaja na lečenje.

Kako to dozvolili upotrebu hlorikina (parazitskog leka) a onda kazes da ivermektin ne moze da se upotrebljava "zato sto je parazitski lek"?

Pa jel ti Jovane citas sebe sta pises?
Jer ti razmisljas o onome sto ovde kopiras? Rekao bih da uopste ne razmisljas!

Taj tekst sam odavno pročitao. Nisi me pažljivo pratio. Znam za priču o Utar Pradešu i to dobro znam. Zato i mogu da ti odmah postavim

Izvini molim te, ali ja tvojim demantijima ne verujem nista, jer se pokazalo do sada da apsolutno nista nisi demantovao vec sve izoktenuo! I to uopste nisi svojim istrazivanjem demantovao, nego si kopirao fejk ceker tekstove i gluposti, kojih prepun internet, jer to jedino izlazi u pretrazi!

Dakle, ti argumente uopste nemas, vec mozes samo da kopiras fejk cekere sa gugla, a mozak ti je na pasi..

Opet tvoje pretpostavke u vezi Ivermektina. Indija je zvanično ukazala da Ivermektin i hlorokin nemaju nikavu vezu sa smanjenjem broaj obolelih ili efikasnošću ta dava leka u prevenciji i lečenju SARS-COV2. To je rekoh iz Indije.

Kao sto je i u Srbiji hlorokin davao rezultate, pa su onda ukinuli taj protokol po savetu SZO i obrnuli pricu kako "eto ne deluje"..

Ma fino bas..

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ti navodis fejk ceker tekstove..

Ne razumem. Tekst je zvaničnog karaktera iz Indije.

Kako to dozvolili upotrebu hlorikina (parazitskog leka) a onda kazes da ivermektin ne moze da se upotrebljava "zato sto je parazitski lek"?

Dozvoljen je i Ivermektin i on se izučavao i pokazao se neefikasan.

zvini molim te, ali ja tvojim demantijima ne verujem nista, jer se pokazalo do sada da apsolutno nista nisi demantovao vec sve izoktenuo!

Tvoje pravo. I razumem te. Ali ja samo prenosim izveštaj iz Indije, zvanični tekst od zvaničnih institucija iz Indije. Ivermektin i Hlorokin su povučeni i prokazani kao neefikasni.

Natrag