Ja se izvinjavam od kad to ne može iz K Miloša levo pored skupštine? Jel moguće da sam toliko lud. Zar nije dasna traka pravo, srednja pravo i levo, a skroz leva, samo za levo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
... i dalje Contrast, bar za Srbiju, broj 1....
Prijatelju, ti me izgleda zajebavaš. Izvini na izrazu. Sasvim je drugarski. Pročitaj šta je citirao @RonTeo, obraćajući se meni :Ja se izvinjavam od kad to ne može iz K Miloša levo pored skupštine? Jel moguće da sam toliko lud. Zar nije dasna traka pravo, srednja pravo i levo, a skroz leva, samo za levo?
Drugar, da li si pogledao slike (drugi paket od 4) gde je Contrast mapa, kako kažeš najgora, lepo odradila putanju :To je mapa jul 2012. godine. TomTom je kupio 2013 kontrastovu mapu kao svoju osnovu. Danas je skoro kraj 2014. godine.
I dalje mislim da je kontrastova mapa najgora
Odgovoriću ti jer si OK. Stavio si slike. Kao što vidiš, i tvoja verzija je izrutirala isto, na iGO, kao i moja sa starom Contrast mapom. U čemu je problem.Srbo, Srbo...mnogo si bezao sa casova na ovom forumu. Da te podsetim, poceo si sa hvalospevom o Sygicu kao najboljoj navigaciji jer te dovela do G. Trepce. Ne bilo ti tesko, vrati se na svoj prvi post par strana unazad pa se sam uveri sta si pisao. Kasnije, kada si uvideo da gresis i da su mape bitnije od same navigacije, malo menjas pricu, pa sad kazes -
"1. Za bilo koju navigaciju bitne se mape. Tj. njihova preciznost i detaljnost (ucrtano što više mesta i puteva). Navigacija je u drugom planu. Skoro, manje važna."
Vidi, nismo deca ovde, lepo napisi da si se zaleteo sa onim hvalospevom o samoj navigaciji, tj. nisi bio na casovima kada se pricalo o mapama , kao i da ces ubaciti nove mape, azurirane. Bilo u Sygic ili neku drugu navigaciju. I to bi bilo korektno.
Sad, trazis od mene da ti nesto dokazujem jer tebe mrzi ili ne znas kako da ubacis nove mape i proveris sve to sam.
Ajd' dobro -
Pogledajte prilog 56943 Pogledajte prilog 56944