Sygic 14.6.5 crk
TnX TMPe
TnX TMPe
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ima li smisla instalirati, hoću reći, ima li promena u ui ovom verzijom?Sygic 14.6.5 crk
TnX infinity
Koji telefon imaš? Android verzija ti je već prilično stara tako da tu možda leži odgovor na pitanje zašto ti ne rade neke aplikacije. Probaš pa vidiš.moze li ova verzija na android 2.3 ?
Koji telefon imaš? Android verzija ti je već prilično stara tako da tu možda leži odgovor na pitanje zašto ti ne rade neke aplikacije. Probaš pa vidiš.
Komentar ide tebi jer sam stekao utisak da umeš da "razgovaraš". Nadam se da se ni drugi neće uvrediti. Naročito drugari koji su mi objašnjavali značaj apdejta mapa. I koji su me podučavali da ako se u nešto ne razumem, najbolje da se setim da je Golf 2 bolji od Golfa 1, jer je noviji.Ma nema nikakvog problema. U onom, starom postu si napisao da iGO nema ucrtan taj kraj - G. Trepca. Sad, eto, vidimo da ima, samo zavisi koju mapu koristis. Sama navigacija...pa, stvar ukusa. Licno, preferiram iGO zbog veceg izbora mapa, tri u odnosu na Sygic sa moguca dva i to samo zbog pojedinih lokalnih provajdera, pogotovo Basarsofta koji redovno azurira mape za TR i koje su, bar po meni, sigurnije od HERE ili TT.
Pozdrav i tebi. Radi, radi, ali nemoj da zaboravis da svratis ponekad, da vidis novitete. Ima ovde nekoliko strucnjaka, pa i u svetskim razmerama, koji se zaista trude da svima nama sve bude dostupno i maksimalno olaksano.
Verzije 14.6...... rade iskljucivo na Android 4+ verzije,znaci nemoj pokusavati da instaliras na Android 2.3,uzalud trosis svoje vrememoze li ova verzija na android 2.3 ?