Sygic Navigacija

Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
meni nijedna ne radi dobro ??? s.. nje ali mi zato iGO cepa , Sygic mu nije ni do kolena nemogu nikako da se uporede . Dzaba ti braonpas te nove beta verzije .. a i kad pitam nesto retko dobijam odgovor na ovom postu. dzaba sam se cimao sa ovom Sygic navig.
pozzz...
 
UREDNIK
Učlanjen(a)
28.07.2010
Poruka
1.555
А зашто у опште инсталирати бета верзије са пуно багова?
 
Učlanjen(a)
23.05.2014
Poruka
266
Koji telefon imaš? Android verzija ti je već prilično stara tako da tu možda leži odgovor na pitanje zašto ti ne rade neke aplikacije. Probaš pa vidiš.

apk 14.3.4 mogu da instaliram i kako tako radi aplikacija ali ove nove . 14.6.4 i 14.6.5_crk nemogu nikako da pokrenem a i aplikacija izgleda kao ostecena , (pise da je greska u raspakivanju ) znaci sve iznad 14.6.0 nece ali nije bitno koristicemo ono sto mozemo , pa nemamo svi lovu da menjamo telefone ko neki /
 
Učlanjen(a)
15.08.2014
Poruka
920
Ma nema nikakvog problema. U onom, starom postu si napisao da iGO nema ucrtan taj kraj - G. Trepca. Sad, eto, vidimo da ima, samo zavisi koju mapu koristis. Sama navigacija...pa, stvar ukusa. Licno, preferiram iGO zbog veceg izbora mapa, tri u odnosu na Sygic sa moguca dva i to samo zbog pojedinih lokalnih provajdera, pogotovo Basarsofta koji redovno azurira mape za TR i koje su, bar po meni, sigurnije od HERE ili TT.

Pozdrav i tebi. Radi, radi, ali nemoj da zaboravis da svratis ponekad, da vidis novitete. Ima ovde nekoliko strucnjaka, pa i u svetskim razmerama, koji se zaista trude da svima nama sve bude dostupno i maksimalno olaksano.
Komentar ide tebi jer sam stekao utisak da umeš da "razgovaraš". Nadam se da se ni drugi neće uvrediti. Naročito drugari koji su mi objašnjavali značaj apdejta mapa. I koji su me podučavali da ako se u nešto ne razumem, najbolje da se setim da je Golf 2 bolji od Golfa 1, jer je noviji.
Nije me mrzelo da u Sygic instaliram nove NT mape, za Srbiju "srb.nt.2014.09". Nažalost pokazalo se ono što od početka tvrdim. Izgleda da je ipak mapa "Sebia_83_Contrast_2012.07" mnogo preciznija nego što se ovde tvrdi. Čak i konstatacija @braonpas me je začudila. Čovek koji je pokazao da zaista ovu problematiku drži u malom prstu je izjavio da je Contrast mapa bajgora !?
Namera mi nije da "isteram svoje", da zadovoljim sujetu. Jednostavno, želim da pokažem da ne bi trebalo olako donositi sud o kvalitetu neke mape. Naravno, to važi i za mene.
Sticajem okolnosti, svakog dana vozim od Košutnjaka do Liona. I jutros uključim iGO sa Contrast mapom (Sebia_83_Contrast_2012.07). I zaključim da od svih mapa jedino ona ima dobar smer za Bregalničku ulicu. Mape : Serbia_83_2013.Q3, nova srb.nt.2014.09, kao i mapa u CoPilot navigaciji, sve imaju pogrešan smer Bregalničke ulice. To ne bi bilo toliko bitno da svakog jutra upravo iz Južnog Bulevara, preko Grčića Milenka, prolazim tom ulicom, zatim ulicom Dušana Dugalića i Gvozdićevom izlazim na Bulevar, kod Liona. Evo kakva je situacija sa svim mapama koje sam pomenuo. iGO sa HERE, kao i Sygic sa srb.nt.2014. i CoPilot moraju da kruže ako bi se zadala ruta Južni Bulebar 166-Dušana Dugalića 8. Nadam se da su slike dovoljne. Naravno, ne smatram da je jedan pogrešan smer toliko bitan, ali...Poslednja, jedina ispravna je iGO sa Contrast mapom.
Pozdrav svima. Sygic CoPilot.jpg iGO HERE.jpg iGO Contrast.jpg
 
Natrag
Top