Član
- Učlanjen(a)
- 06.05.2012
- Poruka
- 2.380
peko71 : Ja mislim da će zbog toga Veliki Grad ( Rim ) jednog "lepog" dana da se doslovno raspoluti na tri dela. :dtyste:
Samo se ti nadaj i pritom pazi da se ti ili vi ne "raspadnete" od tolike brige za Katoličku crkvu koju "vrata paklena neće nadvladati." :dtyste:
harrybonnot: Crkva nije ni Isus ni Bog!
Isus se poistovjetio sa svojom crkvom kad je rekao Pavlu: Savle, Savle, zašto me progoniš? Pavao, tada još Savao, nije progonio Isusa nego Njegovu crkvu, prve kršćane.
Naravno da se ne ocekuje od bilo koga ko nije u Crkvi da vjeruje u trojstvo, dok je sasvim ocekivano da oni koji pripadaju Crkvi a ne Bogu, vjeruju u ono sto propisuje Crkva, a ne Bog!
I da ne citiraju isusa, nego apostole pape i ostale "svece" (Podsjeti se i zapamti: samo je Bog Svet!)
Kako sam već rekla, mene ne zanima što vjeruju muslimani, da li idu ili ne idu džamiju, kakve propise obdržavaju i sl. To se mene ne tiče. Vjera u Presveto Trojstvo tiče se kršćana, ali ne ni svih kršćana, već onih koji žive svoje krštenje i vjeru koju smo baštinili od apostola. Da, naša kršćanska vjera bazira se i na crkvenoj predaji/tradiciji. A da li se to nekom sviđa ili ne, njegov problem.
spedy12 :
također si zaboravila napisati da se ni vaši autoriteti nemogu dogovoriti, složiti jel to Biblijski nauk ili nije
Ovo je već treći put da si ovo napisao. Ne samo da je to laž, nego je i velika glupost. Katolička crkva je jedinstvena u vjerovanju u Presveto Trojstvo. Točka. To što ti pišeš su čiste izmišljotine.
Ja razumijem da si izgubio teren na hrvatskim forumima jer su te pročitali i izbacili s foruma, okarakterizirali kao bolesnog tipa, itd, znaš ti dobro što su ti sve rekli... Dakle, i ovdje su ti neki napisali: daj neki argument za ono što pišeš. Naravno, ti ga nemaš jer sve proizlazi iz tvoje glave.