Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Odakle izvlacis ova cudovista brate moj?

Znas li da te truju preko mjere i da ces vremenom postati bolestan?

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Mislim na tebe, odakle izvlacis ova cudovista; kipove nekog alaha boginje mjeseca i slicne gadosti?
Cemu ti to sluzi?
Za razvoh arheologije?
Ima jos cudovista koja cekaju da ih otkrijes, ne birni.
E moj brate kad bi ja postavio sva cudovista koja ste vi fanatici,ateisti izmislili samo da se Isus Hristos ne prizna ti bi pao u nesvast,imam citav arsenal brate!!!Ali ako hoces bas da znas ja kopam po svim mogucim arheoloskim nalazima i dokumentima bilo na internetu ili u biblioteci,mene zanima samo istina i nista drugo!!

Od vasih majmuna i dinosaurusa nema ama bas nista SAMO GLUPAN MOZE DA VERUJE U TAKVU GLUPOST!!!

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Ako ti mislis da sam glupan, u redu je. To se zove sloboda misljenja. To je tvoje misljenje.

Ali nije u redu da me nabjedjujes da ja vjerujem u nekakve kipove i tvoja cudovista, ma kako ih majstori opsjene prikazali, shvacas?
Ja vjerujm u Boga Koji kada tebi i svakome ponaosob ili svima zajedno, ili kako On to hoce odredi smrtni cas, da ces otici ma koliko se snazno opirao i ma koliko snazno vjerovao ili ne vjerovao, u Svemoguceg Boga.

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ako ti mislis da sam glupan, u redu je. To se zove sloboda misljenja. To je tvoje misljenje.

Ali nije u redu da me nabjedjujes da ja vjerujem u nekakve kipove i tvoja cudovista, ma kako ih majstori opsjene prikazali, shvacas?
Ja vjerujm u Boga Koji kada tebi i svakome ponaosob ili svima zajedno, ili kako On to hoce odredi smrtni cas, da ces otici ma koliko se snazno opirao i ma koliko snazno vjerovao ili ne vjerovao, u Svemoguceg Boga.
Kao prvo da se izvinim tebi!nisam mislio da si ti glupan brate ,a oni koji stvarno prave od nas glupane kad nam posttavljaju tamo neki crni meteorit,mrtvaca u meki islamu,sv mosci,ikone u pravoslavlju,budu u budizmu,majmune i dinosaure nam stave evolucionisti itd, na to sam mislio da samo glupan moze u to da veruje.A kao drugo pitao si odakle izvlacim ta cudovista?ja ih nisam niti slikao niti vajao istorija sama potvrdjuje sve to, a Biblija pomaze da se sve to otkrije s neverovatnom preciznoscu sto dokazuje da je "TACNA" Nije samo u islamu pronadjena cudovista koji dokazuju pred islam,u rimo katulickoj crkvi takodje trolice Boga tj izvajana figura s jednom glavom i tri lica koju su vajali oni koji nisu verovali u drugu zapovest:necini sebi idola niti kakva lika i nemoj im se klanjati niti im sluziti!!! Ja to ne radim zivim kako je svemoguci Bog naredio! a ti razmisli kome se klanjaju u meki,crkvama,sinagogama,skolama,u budizmu,shintoizmu,yudizmu itd,koji danas stvaraju (EKUMENIZAM) Jagnje jasno upozorava da ce se pojaviti kurva koja ce se kurvati s carevima zemaljskim a ti vidi ko je to? postavili smo ti mnogo argumenata a to sto ti ne citas,negledas to je takodje tvoj problem brate.

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
A kao drugo pitao si odakle izvlacim ta cudovista?ja ih nisam niti slikao niti vajao istorija sama potvrdjuje sve to,
To te i potam, ali odakle onda tako smjelo najbjedjujes muslimane u cijim bolgomoljama nema nacrtana ni kasika, samo slova, da vjeruju u te arheoloske iskopine koje predstavljaju odvratna bica paganskog obozavanja?
Jer neki djavo sjedi na pocetku takvih ogavnosti.
Jedino su muslimani cisiti monoteisti.
necini sebi idola niti kakva lika i nemoj im se klanjati niti im sluziti!!! Ja to ne radim zivim kako je svemoguci Bog naredio!
Hvala Bogu Koji te uputio da ne pravis idole niti im se klanjas!
Jagnje jasno upozorava da ce se pojaviti kurva koja ce se kurvati s carevima zemaljskim a ti vidi ko je to? postavili smo ti mnogo argumenata a to sto ti ne citas,negledas to je takodje tvoj problem brate.
Kurva je svaka religija koja provodi nacionalnu politku!
Malo ih je koje ne provode, ja ih ne znam.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Dobro je sto nas upozoravas da se vratimo temi jer uvijek ispadamo iz nje.

To je sasvim logicno, jer pricamo o necemu sto uopste ne postoji!

Da postoji tako zvano sveto trojstvo ne bi imali ovaj problem.

Uvijek kada s egopvori o nepostojecem pojavljuje se jednak problem, "klizanje" na bilo koju stranu. To je ssvim logicno i jos jedan medju nama najjaci dokaz da trojstvo nije ni sveto niti psotoji u ovbliku u kakvom bi ga htjeli predstaviti pojedini ljudi.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Нисам до сад повезао, мада сам прочитао, а сматрам да је веома битно за потврду Три Сведока која су на Небу:

7. Јер је троје што сведочи на небу: Отац, Реч, и Свети Дух; и ово је троје једно. (1.Јованова 5)

Стари завет:

3. И викаху један другом говорећи: Свет (1), свет (2), свет (3) је Господ над војскама; пуна је сва земља славе Његове. (Исаија 6)

Нови завет:

8. И свака од четири животиње имаше по шест крила наоколо, и унутра пуна очију, и мира не имају дан и ноћ говорећи: Свет (1), свет (2), свет (3) Господ Бог Сведржитељ, Који беше, и који јесте, и који ће доћи (дођи, Исусе!). (Откривење 4)

Revelation 4:8 Hebrew Bible
ולכל אחת מארבע החיות שש כנפים מסביב ולפנימה הנה מלאות עינים ואין דמי להן יומם ולילה ואמרות קדוש קדוש קדוש יהוה אלהים צבאות היה והוה ויבוא׃

ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 4:8 Greek NT: Greek Orthodox Church
καὶ τὰ τέσσαρα ζῷα, ἓν καθ’ ἓν αὐτῶν ἔχον ἀνὰ πτέρυγας ἕξ, κυκλόθεν καὶ ἔσωθεν γέμουσιν ὀφθαλμῶν, καὶ ἀνάπαυσιν οὐκ ἔχουσιν ἡμέρας καὶ νυκτὸς λέγοντες· Ἅγιος ἅγιος ἅγιος Κύριος ὁ Θεὸς ὁ παντοκράτωρ, ὁ ἦν καὶ ὁ ὢν καὶ ὁ ἐρχόμενος.

Natrag