Član
- Učlanjen(a)
- 03.01.2011
- Poruka
- 1.573
Odakle izvlacis ova cudovista brate moj?
Znas li da te truju preko mjere i da ces vremenom postati bolestan?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Na koga mislis brate Moj??Odakle izvlacis ova cudovista brate moj?
Na koga mislis brate Moj??
E moj brate kad bi ja postavio sva cudovista koja ste vi fanatici,ateisti izmislili samo da se Isus Hristos ne prizna ti bi pao u nesvast,imam citav arsenal brate!!!Ali ako hoces bas da znas ja kopam po svim mogucim arheoloskim nalazima i dokumentima bilo na internetu ili u biblioteci,mene zanima samo istina i nista drugo!!Mislim na tebe, odakle izvlacis ova cudovista; kipove nekog alaha boginje mjeseca i slicne gadosti?
Cemu ti to sluzi?
Za razvoh arheologije?
Ima jos cudovista koja cekaju da ih otkrijes, ne birni.
Kao prvo da se izvinim tebi!nisam mislio da si ti glupan brate ,a oni koji stvarno prave od nas glupane kad nam posttavljaju tamo neki crni meteorit,mrtvaca u meki islamu,sv mosci,ikone u pravoslavlju,budu u budizmu,majmune i dinosaure nam stave evolucionisti itd, na to sam mislio da samo glupan moze u to da veruje.A kao drugo pitao si odakle izvlacim ta cudovista?ja ih nisam niti slikao niti vajao istorija sama potvrdjuje sve to, a Biblija pomaze da se sve to otkrije s neverovatnom preciznoscu sto dokazuje da je "TACNA" Nije samo u islamu pronadjena cudovista koji dokazuju pred islam,u rimo katulickoj crkvi takodje trolice Boga tj izvajana figura s jednom glavom i tri lica koju su vajali oni koji nisu verovali u drugu zapovest:necini sebi idola niti kakva lika i nemoj im se klanjati niti im sluziti!!! Ja to ne radim zivim kako je svemoguci Bog naredio! a ti razmisli kome se klanjaju u meki,crkvama,sinagogama,skolama,u budizmu,shintoizmu,yudizmu itd,koji danas stvaraju (EKUMENIZAM) Jagnje jasno upozorava da ce se pojaviti kurva koja ce se kurvati s carevima zemaljskim a ti vidi ko je to? postavili smo ti mnogo argumenata a to sto ti ne citas,negledas to je takodje tvoj problem brate.Ako ti mislis da sam glupan, u redu je. To se zove sloboda misljenja. To je tvoje misljenje.
Ali nije u redu da me nabjedjujes da ja vjerujem u nekakve kipove i tvoja cudovista, ma kako ih majstori opsjene prikazali, shvacas?
Ja vjerujm u Boga Koji kada tebi i svakome ponaosob ili svima zajedno, ili kako On to hoce odredi smrtni cas, da ces otici ma koliko se snazno opirao i ma koliko snazno vjerovao ili ne vjerovao, u Svemoguceg Boga.
To te i potam, ali odakle onda tako smjelo najbjedjujes muslimane u cijim bolgomoljama nema nacrtana ni kasika, samo slova, da vjeruju u te arheoloske iskopine koje predstavljaju odvratna bica paganskog obozavanja?A kao drugo pitao si odakle izvlacim ta cudovista?ja ih nisam niti slikao niti vajao istorija sama potvrdjuje sve to,
Hvala Bogu Koji te uputio da ne pravis idole niti im se klanjas!necini sebi idola niti kakva lika i nemoj im se klanjati niti im sluziti!!! Ja to ne radim zivim kako je svemoguci Bog naredio!
Kurva je svaka religija koja provodi nacionalnu politku!Jagnje jasno upozorava da ce se pojaviti kurva koja ce se kurvati s carevima zemaljskim a ti vidi ko je to? postavili smo ti mnogo argumenata a to sto ti ne citas,negledas to je takodje tvoj problem brate.