Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Dakle, ima kotradikcija.

Isus Jovan 5:22

Jer Otac ne sudi nikome, nego sav sud dade Sinu

Narvno, kao sto obicno biva u bibliji, Isus se ne slaze ni sa samim sobom:

Isus Luka 12:14, Jovan 12:47

A On mu rece: Covece! Ko je mene postavio sudijom ili kmetom nad vama?

Hajde sad polako procitaj, razmisli.

To ti misliš samo nisi nijednim stihom dokazao svoju tvrdnju. :)

Ti izgleda nikad nisi citao bibliju, ovio su ti stihovi koji se nalaze u jevandjeljima, koja se nalaze u novom zavetu, koji se nalazi u bibliji. Glupa knjiga ali je ipak procitaj da vidis koliko ima rupa i koliko je kontradiktorna.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
1.691
gospodine mrsavkic
trojstvo potiče iz Neba
u želi lucifera da bude treča osoba Božanstva
da može dijeliti konačni autoritet sa Ocem i Sinom
želio je Božanstvo pod svaku cijenu, na silu
a Jehova je izjavio da je Božanstvo dao samo i jedino Svom Sinu, Isusu i da to Božanstvo nijedno stvorenje u cijelom svemiru neče nikada dobiti

ovo što ti pišeš o trojstvu nebi mogla ni brača grimm zajedno
:roll:
iz neba? prvo si dobrosložio to sam ti i sam izneo. sotona je želeo da bude dvojnik,da deli slavu Božju ,da postavi prestolje iznad stvaranja,iznad zvezda.dakle on je hteo dvojstvo.
Bog je pak sa neba doneo kao Bog duh nama Reč,reč je Bog. tako to što nam je on doneo,pisalo se uvek ovako:čuj izraelu,Gospod je Bog tvoj,Gospod jedini. kako ti sad u ovoj originalnoj izjavi vidiš da piše Gospod je trojedini? i kad je on to odlučio da dade sinu trojstvo?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa objasnio sam oba stiha. Ali shvataš ti nisi glup, samo nećeš da prihvatiš istinu.

Ali jedino istina oslobađa čovjeka.

Član
Učlanjen(a)
25.12.2012
Poruka
1.901
nije lucifer želio biti nikakav dvojnik
to je laž
on je želio da mu Jehova da Božanstvo
želio je biti u savjetu sa Jehovom i Kristom, želio je znati sve i biti umiješan u fundamentalne odluke koje donose Jehova i Krist
želio je da mu Boga da mogučnost da kreira život
žudio je biti kao Bog, ali ne da bi bio pravedan, strpljiv,blag,i milosrdan ako Jehova, nego je želio da mu se stvorenja klanjaju isto kao i pred Bogom licem do zemlje i da ga obožavaju

trojstvo bi bile tri jednakopravne Božanske osobe

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nikad se svoja vjera ne brani kontradikcijama u drugoj vjeri. Nama nije potreban Kuran da bi dokazali da je Biblija istina.

jer "Suši se trava, cvet opada; ali reč Boga našeg ostaje doveka." Isaija 40

SVE je pismo od Boga dano, i korisno za učenje, za karanje, za popravljanje, zapoučavanje u pravdi, (1 Tim. 3,16)

Ali nije pisano za njega jednog (Avrama) samo da mu se primi, Nego i za nas, kojima će se primiti ako verujemo Onog koji vaskrse Isusa Hrista Gospoda našeg iz mrtvih, Kojise predade za grehe naše, i ustade za opravdanje naše. (Rim. 4,23-25)

Jer Bibliji ne treba Kuran da dokaže da je jedina Božija knjiga.

Bibliji nijedna knjiga ne treba. Ona ima dovoljno dokaza da je istinita i jedina Božija knjiga. Jer "Riječ je tvoja istina...

Natrag