Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Rise na temi gde si nas "rasturio"sa ovim tvojim argumentima pobegao si kao popisan pa se posle 10-tak dana vracas sa tim istim na drugoj temi kao argument.Ja mislo promenilo se nesto u tvojoj glavi,naucio si nesto od onih 90 i kusur strana samaranja na BG-u,kad ono mucak.Nego ajde ti blago meni nazad na temu o Isusu da ne spamujemo ovde kao sto trazi urednik pa da nam objasnis sve ono od cega si pobegao kao popisan

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
ЈС претпостављам зашто никада нећете одговорити на моје питање у чије име се крстите. Избацили сте Духа Светог и убацили духовну организацију. Значи оно у име Оца,...и духовне организације. Ако није ви онда реците у чије име се крстите.

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Rise na temi gde si nas "rasturio"sa ovim tvojim argumentima pobegao si kao popisan pa se posle 10-tak dana vracas sa tim istim na drugoj temi kao argument.Ja mislo promenilo se nesto u tvojoj glavi,naucio si nesto od onih 90 i kusur strana samaranja na BG-u,kad ono mucak.Nego ajde ti blago meni nazad na temu o Isusu da ne spamujemo ovde kao sto trazi urednik pa da nam objasnis sve ono od cega si pobegao kao popisan

Niki, zvacu te tako nadm se da ti se svidja, Ali ti nerazumes neke stvari, ako se covek upiskio, mora da ode na neki dan da promeni pamperse razumes. Cekaj da se udese i spreme i eto njih, oni rade na smenu.

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
[WARNING]Molim, izbjegavajte vulgarne izraze. Hej, bre, ljudi da li ste zaboravili da pišete na temi o Svetom trojstvu?[/WARNING]

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Pa sta je to JS niko se nejavlja, ajd razumem AApocketza ste poslali na penziju ili kod psihijatra, jer je pomahnitao poceo je ateiste da mesa sa vernicima, ali sta je svama koji jos niste pomahnitali.

AApocketz je cak napao jurivaku da je ortodokx, jadni ste vi JS nemate argumente za to sto pisete ,jer sama biblija je protiv vas.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
Svim forumasima, koji su u hristu isusu, gospoda boga nasega, zelim srecno da provedu praznicno vreme "USKRS".

" Hristos vaskrse"

Član
Učlanjen(a)
24.01.2010
Poruka
667
[video=google;3574798719362494311]http://video.google.com/videoplay?docid=3574798719362494311#[/video]

Hrišćanima lepo predavanje.
Neprijateljima hrišćanstva prilika da pogledaju kako izgleda jedno predavanje u hrišćanstvu.
Gledajte pažljivo i jedni i drugi,nadam se da će vam pomoći.

Naravno i ateisti mogu da pogledaju o Svetoj Trojici

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
[video=google;3574798719362494311]http://video.google.com/videoplay?docid=3574798719362494311#[/video]

Hrišćanima lepo predavanje.
Neprijateljima hrišćanstva prilika da pogledaju kako izgleda jedno predavanje u hrišćanstvu.
Gledajte pažljivo i jedni i drugi,nadam se da će vam pomoći.

Brate nemam komentara, pogledao sam ceo video i nemam sta da dodam, taj video je samo potvrdio ono sto ja citam u bibliji.
pozdrav.

Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
za devojcicu
ne budi ko popisana,kad nemas sta pametno da kazes.
Da bi dosla do trojstva ,moras prvo da razumes duet oca i sina.
Taj duet se uvek razlikovao pre svega u starosti...Otac je uvek stariji ili VECI od sina.
Ta nauka da su sin i otac jednaki kao osobe je bogohulna.
Takvu nauku niko od hriscana nije zastupao sve do sektasa Atanasija i njegovog zastitnika Konstantina poganina.

Zalosno je da odrasle osobe mogu da podupiru takvu neznalicu,bogohulnika i probisveta kao sto je bio Atanasije.
Svaki sin je rodjen,sto znaci napravljen ili stvoren na ovaj ili onaj nacin.
Nikada sin nije pravio oca,nego otac sina.
Zbog takvog vaseg blesavog shvatanja ,mnogi su se i odvratili i od Boga i od Biblije.
Budi ljubazna ,pa mi reci koji je to hriscanin do Atanasija govorio da su otac i sin jednaki bas u svemu???
Da li i ti mislis da su otac i sin jednaki bas u svemu????Ko slusa ,a ko komanduje?

Član
Učlanjen(a)
28.01.2011
Poruka
620
za devojcicu
ne budi ko popisana,kad nemas sta pametno da kazes.
Da bi dosla do trojstva ,moras prvo da razumes duet oca i sina.
Taj duet se uvek razlikovao pre svega u starosti...Otac je uvek stariji ili VECI od sina.
Ta nauka da su sin i otac jednaki kao osobe je bogohulna.
Takvu nauku niko od hriscana nije zastupao sve do sektasa Atanasija i njegovog zastitnika Konstantina poganina.

Zalosno je da odrasle osobe mogu da podupiru takvu neznalicu,bogohulnika i probisveta kao sto je bio Atanasije.
Svaki sin je rodjen,sto znaci napravljen ili stvoren na ovaj ili onaj nacin.
Nikada sin nije pravio oca,nego otac sina.
Zbog takvog vaseg blesavog shvatanja ,mnogi su se i odvratili i od Boga i od Biblije.
Budi ljubazna ,pa mi reci koji je to hriscanin do Atanasija govorio da su otac i sin jednaki bas u svemu???
Da li i ti mislis da su otac i sin jednaki bas u svemu????Ko slusa ,a ko komanduje?

Nisam hteo da se mesam risko, ali moram, da si ti odrasto covek, shavatio bi da duhovni smisao biblije, nema nista s telesnim.

Tvoj problem je u tome, sto ti vidis Isusa samo kao coveka, to jest kao telesnog sina Bozjeg, a ne tim kim je on bio do pojavljenja u telu,
On je bio pocetak svemu i kroz njega i za njega je sve postalo i on bese videlo i zivot kroz njega posta svet i zivot (Jovan 1:1-14)

1 U početku beše Reč, i Reč beše u Boga, i Bog beše Reč.
2 Ona beše u početku u Boga.

3 Sve je kroz Nju postalo, i bez Nje ništa nije postalo što je postalo.

4 U Njoj beše život, i život beše videlo ljudima.
5 I Videlo se svetli u tami, i tama Ga ne obuze.

6 Posla Bog čoveka po imenu Jovana.

7 Ovaj dođe za svedočanstvo da svedoči za Videlo da svi veruju kroza nj.
8 On ne beše Videlo, nego da svedoči za Videlo.

9 Beše Videlo istinito koje obasjava svakog čoveka koji dolazi na svet.

10 Na svetu beše, i svet kroza Nj posta, i svet Ga ne pozna.

11 K svojima dođe, i svoji Ga ne primiše.

12 A koji Ga primiše dade im vlast da budu sinovi Božiji, koji veruju u ime Njegovo,

13 Koji se ne rodiše od krvi, ni od volje telesne, ni od volje muževlje, nego od Boga.

14 I reč postade telo i useli se u nas puno blagodati i istine; i videsmo slavu Njegovu, slavu, kao Jedinorodnoga od Oca.

(isaia 9:6) 6 Jer nam se rodi Dete, Sin nam se dade, kome je vlast na ramenu, i ime će Mu biti: Divni, Savetnik, Bog silni, Otac večni, Knez mirni.

( otk 19:13)13 I beše obučen u haljinu crvenu od krvi, i ime se Njegovo zove: Reč Božija.

Isa. 63:2
, 2 Zašto Ti je crveno odelo i haljine Ti kao u onog koji gazi u kaci?

Onaj koji ne razume ove stihove nema sta da trazi u bibliji ,Isus je jedinorodjeni, a sve ostalo je stvoreno kroz njega i za njega ,on je rec (jovan stih 14)
A vama koji ste antihristi je cilj vec vekovima, da srusite Isusa, kao bozanstvo, isto kao i jevreji, muslimani itd.

Kao i do sada, nemate argumente na svoje tvrdnje, vec samo provokacije, jer to vam je i cilj provociranje i vrbovanje hriscana u judomassonsku veru.

Vi sami pokazujete, ovde na forumu, kad nemate argumenata da ste:Licimeri,lazovi ,zestoki,bezobrazni,Bogohulni ,itd.
Kad kazem Bogohulni imam u vidu, hulite na Svetog Duha,na Oca i Sina!!! Sve ce vam se oprostiti, ali hula na Duha Svetoga nece!!

Bas mi te je zao.

Poslednja izmena:
Natrag