Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Danas je godišnjica Isusove smrti mogli ste malo da posetite neku dvoranu svi su pozvani.
Ne dokazujem da Isus nema božanska svojstva već da obožavanje ne pripada Isusu niti bilo čemu što je stvoreno nego samo Ocu ali očigledno je da oko toga ne možemo da se složimo.
kakva bre godisnjica,si ti normalanDanas je godišnjica Isusove smrti mogli ste malo da posetite neku dvoranu svi su pozvani.
Ne dokazujem da Isus nema božanska svojstva već da obožavanje ne pripada Isusu niti bilo čemu što je stvoreno nego samo Ocu ali očigledno je da oko toga ne možemo da se složimo.
Peko ajde sto nisi odgovrio na pitanja,nego i dalje srljas u propast u koji te vuce masonka organizacija,koaj je normalno protiv Hrista.Dakle stihove koje navodis se bave Isusom POSLE njegovog utelovljenja.NIJEDAN stih NE GOVORI da je manji od Oca ovde koje si ti naveo,pored svih neoborivh dokaza koji su ti prezentovani i na koje zmuris i teras po masonskoj indoktrinaciji evo ti jos necega:
Joh 14:9 Isus mu reče: Toliko sam vreme s vama i nisi me poznao, Filipe? Koji vide mene, vide Oca; pa kako ti govoriš: Pokaži nam Oca?
Joh 14:10 Zar ne veruješ da sam ja u Ocu i Otac u meni? Reči koje vam ja govorim ne govorim od sebe; nego Otac koji stoji u meni On tvori dela.
Kako je on to u Ocu i Otac u njemu?
Mi danas mozemo da shvatimo ovaj tekst na mnogo nacina, ali je najbolje videti kako su ljudi kojima je Isus govorio shvatali ovakve njegove izjave. Pa vidimo, da su jevreji hteli da ga kamenijemo sto "se gradio jednak Bogu".Dakle, ovaj stih je samo jos jedan stih u nizu stihova koje otkriva Hristovo Bozanstvo.
Isus u ovom kontekstu nije rekao "pogledajte u sebe i videcete Boga", nego "pogledajte u mene i videcete Boga." Dakle, u ovom slucaju, ne mozemo to da mesamo sa oinm gde kaze da smo mi stvoreni po oblicju Bozjemu jer onda Hristova izjava nebi imala smisa s obzirom da mi mozemo da pogledamo u sebe i da vidimo Bozju sliku. Sta je onda Hristos hteo posebno da kaze ovom izjavom sto mi sami ne mozemo da vidimo u nama? Pa upravo to, Hristovo Bozanstvo.
Urednice nije valjda da ti je nepoznato da je Isus Hrist deo Svetog Trojstva?[WARNING]Raspravljate o svojstvu Isusa, a ne o Svetom trojstvu. Ovo je tema Sveto trojstvo![/WARNING]
A da li je tebi poznato da postoji tema o Isusu? Ako se piše o Isusu kao takvom onda to treba tamo i pisati. Sve ove teme ovdje su dio religije. Znači li to da se može o religiji pisati samo u jednoj temi?Urednice nije valjda da ti je nepoznato da je Isus Hrist deo Svetog Trojstva?