Sveto Trojstvo

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
ok, ok... htjela sam samo da atmosfera bude pozitivnija....

ima jedna pjesma koja kaže:
Sve će to, o, mila moja, prekriti ružmarin, snjegovi i šaš
:)

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
""Bez_imena ti kao Katolkinja daje primer dobrog i plemenitog ponašanja, i trebaš da slediš taj primer.
Hvala ti prijatelju!

GOSPOD neka te blagoslovi i neka te čuva! GOSPOD neka te obasja licem svojim i bude ti milostiv! GOSPOD neka podigne lice svoje na tebe i podari ti mir!’Brojevi 6:24-26

Ipak neće. A nije ni pravedno da netko prekrije i sakrije naša djela. To bi ponovo htio sotona.
Pisano je blagoslovljeni su mirotvorci! Oni će se zvati sinovi Božji. Matej 5,9,

Moj Bog je Bog Biblije i njegov Sin je tako rekao. On i Njegov Otac jedno su i ono što je pisano je jedina istina.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
...budimo pošteni.

Ajde, Laodikeja, bit ćemo pošteni i ponašat ćemo se kako dolikuje kršćanima. Ragovarajmo u miru da bi Bog Mira bio s nama.
Ti si danas slavio subotu i nema smisla da si pokvariš dan na forumu. I ja sam sad došla s Mise, uvijek idem subotom navečer, pa sam u tom smislu "subotarka". :)

Gde sam ja to radio vređajući njegove crkvene vođe i crkvu.

Nisi rekao za Papu da je Antikrist? Ni za Katoličku Crkvu da je Bludnica iz Otkrivenja? :rolleyes: Nisi? Onda dobro.

Dakle, možete braniti Stvarnoslapa, ali bar u tome budite pošteni, a ne da kudite drugi koji ga ukoravaju zbog toga, umesto da sami to činite.

Kažeš pošteno?! OK.
Od mene ukor za Slapa za njegove neprikladne riječi i ukor za Laodikeju što Slapa naziva sotonom. Jel pošteno?:)
I sad ispočetka. Svi možemo biti bolji.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja sam uvek za dobre odnose i mir i ljubav.

Samo, ne očekuj da će te Stvarnoslap poslušati.
On je patološki opterećen Elenom White, i potrebom da nekoga oblati i diskredituje, posebno nju i Adventiste.

Hajde da vidimo.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jedno prosto pitanje za sve koji veruju da je Isus sudeonik Božanske prirode na bilo koji način(da li onako kako veruju tradicoionalni trojičari ili antitrinitarci ili Arijanci...kako god).

Da li je Isus onda mogao umreti? Ako poseduje Božansku prirodu po sebi?Da li je onda Isus zaista umro?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jedno prosto pitanje za sve koji veruju da je Isus sudeonik Božanske prirode na bilo koji način(da li onako kako veruju tradicoionalni trojičari ili antitrinitarci ili Arijanci...kako god).

Da li je Isus onda mogao umreti? Ako poseduje Božansku prirodu po sebi?Da li je onda Isus zaista umro?

Bog ne može umrijeti. Zbog toga je Bog Sin i postao čovjekom, na zemlji ga rodila Blažena Djevica Marija, baš zbog toga da bi mogao umrijeti na križu i tako spasiti sve ljude. Da rezimiramo - Bog ne može umrijeti, ali Bogočovjek može umrijeti.

Natrag