Sveto Trojstvo

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Suoči se ti sa sobom, i sa Bogom, i budi čovek Božji, a ne čovek kroz koga deluje neprijatelj.

Ahh, Laodikeja.
A kad si ti Slapu pisao da je sam sotona, u čijoj si službi bio?
Slap je odličan apologeta Katoličke Crkve i vi teško izlazite na kraj s njim, pa razumijem vaše negodovanje.
A što se tiče njegovog rječnika, meni se ne sviđa kad je previše oštar na riječima. Ali isto tako mi se ne sviđa kad vidim da se ni ti nisi promijenio, a godine su prošle... Kad je u pitanju Kat. Crkva uvijek iste pogrdne riječi pišeš. I misliš kako je to Bogu drago? Tvoje jest, a Slapovo nije?
Ako sam ja nekada tebe i druge adventiste nazivala sektašima, danas to više
neću. Svatko nek živi svoje uvjerenje i pokuša iskazati malo poštovanja prema drugome. Vremena su zla i kršćani bi se stvarno trebali suzdržati od vrijeđanja.
Zbog Isusa.

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Draga bezimena, ovo ne treba činiti. Ne treba u ime nekog veštačkog mira pokriti loše strane bilo kog diskutanta. Možda, možda je zanimljivo sa strane(uz kokice :) što bi se reklo..) posmatrati diskusije ali sa aspekta hrišćanskog duha ovo se moralo osuditi.
Primijetila sam, od kad sam tu, da su se mnogi upristojili i da je atmosfera puno pozitivnija. Zašto ne pohvaliti to.
Nisam imala loše namjere :) Možda oni to ni ne shvaćaju ozbiljno kad se porječkaju.. ali ok ne budem više

Lijep pozdrav i tebi

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap jeste sotona i sluga sotone, ne poričem.
Jer sotona je otac laži a on konstantno laže.

Sotona mrzi Hristovu nevestu, i on mrzi.

Šta drugo da kažem.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Tvrdio sam da si vjerovao u Trojstvo, a sada Trojstvo odbacuješ. Što sam ovdje slagao? Ako sam slagao dokaži, ako nisam zašto me sotonom nazivaš?

Sotona mrzi Hristovu nevestu,

Tako je. A Kristova nevjesta je Kristova Katolička crkva. Mater ti JEllena i ti ovu Kristovu zaručnicu mrzite više od svih đavli zajedno.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
I ovde si sve slagao.

Jer ni Ellen White ni ja pa ni Adventisti nikoga ne mrzimo.
A ja se time ni ne bavim.

Ko mrzi to se vidi.
Samo oni koji nisu lično doživeli ljubav Božju.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I ovde si sve slagao.

Jer ni Ellen White ni ja pa ni Adventisti nikoga ne mrzimo.
A ja se time ni ne bavim.

Mrzite, mrzite. Ponovit ću. Mater ti JEllena, ti, tripo, Kainos i Jovan mrzite Kristovu Katoličku crkvu veše nego svi đavli zajedno. Jedna od vaših temeljnih misija je napadanje Kristove Katoličke crkve i širenje sotonskih laži o njoj i propovjedanje da je Kristova Katolička crkva postala Kurva.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

O tome ti govorim. Da je Slap jedini koji vrijeđa, svi bi ga ukorili. Ali vi si uzimate za pravo da drugima govorite svakojake pogrde. Zar očekujete da ćemo šutjeti?

Da Slap ne ljubi svoju/Kristovu Crkvu ne bi se toliko izlagao niti dopuštao da mu pljuješ u obraz govoreći da je sotona.
Ali znaš i sam, tvoje "pljuvanje" će tebi pasti na glavu.

Šta drugo da kažem.

Bolje ništa.:)
Laodikeja, imaš ti boljih i plemenitijih misli i iskustava s Bogom. Zašto o tome ne razgovaramo?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Da Slap ne ljubi svoju/Kristovu Crkvu ne bi se toliko izlagao niti dopuštao da mu pljuješ u obraz govoreći da je sotona.
Ali znaš i sam, tvoje "pljuvanje" će tebi pasti na glavu.

Mt 5,11-12: Blago vama kad vas - zbog mene - pogrde i prognaju i sve zlo slažu protiv vas! Radujte se i kličite: velika je plaća vaša na nebesima!

Učlanjen(a)
27.03.2023
Poruka
737
Farizeji su optužili Isusa da radi s belzebubom

images

Trebali bi razgovarati u boljem duhu s obje strane

Poslednja izmena:
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap se ovde Lukavo pretvara i pravi nevinašce i kao žrtva.
A u stvari on zavređuje još gori ukor i pogrde.

Jer njegove reči i ponašanje su dno dna.

A što se tiče uvreda - budimo pošteni.
Jer ko je ovde iznosio prljave uvrede i to uličnog govora protiv Ellen White i Adventista, nazivajući in svakakvim pogrdnim imenima, i lažući.
I ako ga niko nije na to podsticao, niti pisao protiv njegove crkve.

Gde sam ja to radio vređajući njegove crkvene vođe i crkvu.

Dakle, možete braniti Stvarnoslapa, ali bar u tome budite pošteni, a ne da kudite drugi koji ga ukoravaju zbog toga, umesto da sami to činite.

Što se tiče ukora, on je biblijski dozvoljen.

 Sam Isus i apostoli su ukoravali.

Isus je bezbožnike nazivao "POROD ZMIJIN, LICEMERI, OKREČENI GROBOVI PUNI MRTVAČKIH KOSTIJU, BUDALE SLEPE, OBLACI NADUVENI...itd"

Natrag