Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.301
Ja sam vec dokazao da postoje ''Trojica u coveku''
A drugi kažu da je samo jedan u čovjeku. dakle imate konfuziju. različite arg. koristite.
Kazi mi sada da li negiras prisustvo treceg Svetoga Duha uz prisustvo Oca i Sina?
Vidiš kako vodiš raspravu, samo zaobilaziš brojne stihove koje sam dao.
Ja ne negiram prisustvo Duha Svetog, nego 3. osobe koja nije Isus i Otac.
Teško je nekome ko vjeruje u konfuziju objasniti.
Naravno opet se ne osvrćeš na vašu konfuziju. Jednom kažete jedan Bog u 3 manifestacije, prekjuče čujem nije to, nego 3 manifestacije ili ličnosti čine jednog Boga. A onda sam čuo i 3. objašnjenje. Jedan Bog se manifestovao u još dvije osobe.
Totalna konfuzija.
Duh koji svjedoči za 3. osobu nije Božji. U cijeloj Bibliji imamo svjedočanstvo za Oca i Isusa. Što znači da ste vi primili duh koji koji nije Božji.
Jer duh svjedoči za Oca i Isusa. I naravno nisi se zapitao odakle ti svjedočanstvo za 3. osobu.
Galatima 2,20A ja više ne živim, nego živi u meni Hristos. A što sad živim u tijelu, živim vjerom sina Božjega, kojemu omiljeh, i predade sebe za mene.
Duh Sveti svjedoči za Isusa, a po vama svjedoči za nekog 3. Duh SVETI je sam Isus.
Isus je jedinorodni sin Božji, jedini takav. A po vama imamo još jednu osobu koja je kao Otac.
I dobro si se zakucao u svoju nauku ignorišući brojne stihove koje sam dao i komentare. Nemaš odg.
Djela apostolska 9,3 A kad bješe na putu i dođe blizu Damaska, ujedanput obasja ga svjetlost s neba,
Djela apostolska 9,4 I padnuvši na zemlju ču glas gdje mu govori: Savle! Savle! zašto me goniš?
Djela apostolska 9,5 A on reče: ko si ti, Gospode? A Gospod reče: ja sam Isus, kojega ti goniš: teško ti je protivu bodila praćati se.
Djela apostolska 9,6 A on drkćući od straha reče: Gospode! šta hoćeš da činim? I Gospod mu reče: ustani i uđi u grad, pa će ti se kazati šta ti treba činiti.
Djela apostolska 9,7 A ljudi koji iđahu s njim stajahu i čuđahu se, jer čujahu glas a ne viđahu nikoga.
Isus djeluje i nakon uznesenja.
3. osoba nema ime. Isus ima ime i Otac ima ime.
Djela apostolska 1,8Nego ćete primiti silu kad siđe Duh sveti na vas; i bićete mi svjedoci u Jerusalimu i po svoj Judeji i Samariji i tja do kraja zemlje.
Duh sveti svjedoči za Isusa. Ovdje piše da su apostoli svjedoci Isusa, svjedoče za Isusa. Dakle nema svjedočanstva za 3. osobu.
Otkrivenje Bog daje Isus koji daje Jovanu. Zaobilaze 3. božansku osobu.
Otkrivenje 1,1 Otkrivenje Isusa Hrista, koje dade njemu Bog, da pokaže slugama svojima šta će skoro biti, i pokaza, poslavši po anđelu svojemu sluzi svojemu Jovanu,
Osim toga niko Mire ne slavi i ne obožava 3. osobu.
To si nevješto zaobišao.