UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Za Taramanu i Antoniju.
Onda vam samo hvale makaze da isecete sve tekstove u bibliji gde se govori o Ocu i Sinu koji razgovaraju, i govore jedan drugom, sede i stoje jedan pored drugog, i da izbacite ceo plan spasenja gde Isus umire na krstu i priziva Oca govoreci "Oce moj zasto si me ostavio" i nakon odlaska na nebo posreduje pred Ocem, itd...
Naj bolji odgovor daje Mire evo pročitajno dolje
Pa i nije 3. posebna osoba kada govorimo o jedinstvu Trojstva, ali se svaka celina moze izdvojiti i nezavisno delovati, jer Bog nije ogranicen ni vremenom ni prostorom ni telom, i on je svuda istovremeno fizicki prisutan...
Bog je sve moguć, nevidim zaštš da uzimam škare i rezuckam Bibliju
Umesto da shvatis da je Duh ono sto ih ujedinjuje u jednog Boga, ti razdvajas sve Troje
Ovo je odgovor kakav sam ija mislila napisat .
Postoji Duh Sveti koji nije ni Isus ni Bog Otac, nego neko treci.
Mi imamo ''Jednog Boga Trojedinog'' ali vi imate Boga iz više djelova , kao daje nekakav stroj
Mire nemoj se ljutit što koristim tvoje tekstove za odgovor Lakiju , to štosi pisao toje to, Duh nije zaseban , on je Božji , a svi znamo koje Bog.
“Zato idite i učinite sve narode učenicima mojim! Krstite ih u ime Oca i Sina i Duha Svetoga !”(Mt 28,19).
“Milost Gospodina Isusa Krista, ljubav Boga (Oca) i zajedništvo Duha Svetoga neka bude sa svima vama!”(2 Kor 13,13).
Isus prije uskrsnuća šalje učenike da krste u jedinstvu u ime Oca i Sina i Duha Svetoga , kao što i doljni stih kaže , Isusa Krista, ljubav Boga (Oca) i zajedništvo Duha Svetoga . Što zanači to je jedan Bog , jedno zajedništvo.
Kainose,ti dokazujući Duha dokaza trojstvo.
Bez obzira štoje dokazivao , ali je ispalo dasu OTAC ,SID ,I DUH SVETI jedno
Poslednja izmena: