Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
A čiji ti onda duh uzdiže i slavi 3. osobu? To sam već vidio što si dao. To nećeš ni da odg.
Evo Laodikeja da kaže EGW da je Isus Sveti Duh...citat na našem i original engleski....
„Gospod će uskoro doći. Mi hoćemo to kompletno i savršeno razumevanje koje samo Gospod može dati. Nije bezbedno primiti duha od nekog drugog. Mi hoćemo Svetog Duha, koji je Isus Hrist. Ako imamo zajednicu sa Bogom, imaćemo snagu i blagodat i efikasnost.“
Pismo 66, 10. April 1894
„The Lord is soon to come. We want that complete and perfect understanding which the Lord alone can give. It is not safe to catch the spirit from another. We want the Holy Spirit, which is Jesus Christ. If we commune with God, we shall have strength and grace and efficiency.“
{Lt66-1894 (April 10, 1894) par. 18}
Gde pise u bibliji da neciji duh slavi trecu osobu?
Niko ne uzdize nikakvu 3. osobu,
Sveti Duh ishodi od Oca i kroz Hrista se salje ljudima,
njegova svrha je da uzdize Hrista a ne samoga sebe...
Ne piše direktno, ali je jasno da to nije Božji duh.
Kad čitamo da se BOG-jednina javi U TELU to nije dvojstvo ili trojstvo već JEDAN zato se može reći kako se u telu javi sva punina Božanstva inače bi bilo apsurdno tvrditi da se jedan deo 1/3 javila ili 1/2.
Tripo,mene uopšte ne čudi tvoj stav o negiranju Duha Svetog kao Boga jer je na to nagovarala ona žena ostale i primilo joj se.
Evo Laodikeja da kaže EGW da je Isus Sveti Duh...citat na našem i original engleski....
„Gospod će uskoro doći. Mi hoćemo to kompletno i savršeno razumevanje koje samo Gospod može dati. Nije bezbedno primiti duha od nekog drugog. Mi hoćemo Svetog Duha, koji je Isus Hrist. Ako imamo zajednicu sa Bogom, imaćemo snagu i blagodat i efikasnost.“
Pismo 66, 10. April 1894