Sve sam odgovorio, ali sektas ostaje sektas. Sektas je pametniji od Boga, pa tko sam ja da ga nadmašim?
Ma budi šta god hoćeš ne smeta meni samo odgovori,slušam tvoju veru reci je jasno i glasno što se stidiš i bežiš pokušavajući tako providan izgovor poturiti....potrudi se malo a to znači počni razmišljati za početak i VEROVATI ono što pročitaš u Bibliji.
Ne parcijalno već sveobuhvatno i onda ćeš videti kako su te mamčili oni starci sa sabora sve sa Koletom.
Slušam odgovore,ti si verujući čovek i pitam te za tvoju veru:
Svaka ličnost je potpuni Bog ujedno Otac i Sin i Duh Sveti ili ODVOJENO Otac i Sin i Duh?
Ako su JEDNO kako onda Bog umro?
Ako su odvojeno kako su onda jedno?
Nisi odgovorio ko je bio U TELU koji Bog Otac ili Sin ili Duh Sveti ili sve trojica....gde zapelo reci?
Pusti sad to da li si sektaš ili ne počni razmišljati za početak i odgovori koji deo Boga se javio U TELU ili je to bio CEO BOG a tu je onda Otac i Sin i Duh Sveti i umiru SVI ili samo deo od Boga?
I kad Isaija kaže da jeSIN = Otac večni i Bog silni da li to glumi neko nekoga ili je stvarno?
Koji deo Boga stiže poravnatom stazom i u KOM TELU ako jedan deo reci koji ako su SVI došli pokaži mi ih?
Ako je samo Sin došao onda nisu ostala dvojica koja Boga čine Bogom i propade proroštvo da će doći BOG-jednina već dođe trećina koja umire?
Kojem Bogu od njih se ti moliš i koji je umro za tebe?
Da li je Stefan jeretik i sektaš?