Ja sam o tome rekao, Isus nije Otac. Pa taj stih i n govori da je Isus ista osoba Otac. Isti su po karakteru,
Znači ipak je hulio i opravdano razapet jer se predstavljao Bogom. Prevari Isus učenike jel da i sebe predstavi Ocem...vidiš kako si ga ti otkrio ako je učenike uspeo nedaj ti da tebe prevari.Nije ono Sin OTAC VEČNI to je Isaija pogrešio.
Pa jel došao Otac ili Isus?
Pa to te i upitah a tisamo ponavljaš pitanje umesto da odgovoriš.
Gde su odgovori Tripo?
Trebao si odgovoriti kako je Sin Otac večni?(ako misliš da Isaija laže da jeSin Otac večni ti reci ko ti može zabraniti.)
U kom telu je stigao Bog za glasom koji viče u pustinji?(koji god od bogova da je stigao u telu za Jovanom krstiteljem ti ga pokaži da znam)
Zašto je Isus sebe Ocem pokazao? (ako nije Oca pokazao a učenici OCA tražiše da vide kako Isus onda može reći OD SAD GA VIDITE I ČUJETE jel ih varao?)
O kojem Bogu Pavle kaže da se javi u telu? (ti reci koji deo Boga se javio u telu ili pak ceo Bog i u kom to telu)
Zašto apostoli krstiše U IME Jehošue? (zar nije trebalo da krste u titule a oni gluvi krstili u IME zašto?)
Otkud smelost Jevrejima da kažu pored Jahve da nema drugog imena za spasenje do ISUSA HRISTA? (Pored živog Jahve oni nude IME Isusa kao jedino za spasenje ZAŠTO?)
Zamisli,paganima nose IME Isusa a ne Jahve neverovatno zar ne,to je neverstvo Tripo jer vidiš oni i tzv.Js ne nose isto ime niti jevanđelje a Jevrejima sablazan da drugo IME nude osim JHVH i tebi je to čudno zar ne zato Paja reče kako je tovelika tajna pobožnosti i tosamo Bog otvara da ga poznaju oni koji razumeju Njegov glas.
Poslednja izmena: