Sveto Trojstvo

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Starozavjetni spisi su židovski a novozavjetni kršćanski. Novozavjetni spisi su nastali unutar Crkve, Crkva ih je čuvala, prenosila i tumačila, i na koncu točno odredila što spada u nadahnute spise. Tebi očito to ne paše, ne uklapa ti se u učenje kao ni adventistima, ali ti Bibliju možeš slobodno i baciti.

Pogodi ti iz prve,eto,pagani satavljali tekst pišući jedni drugima a Jevrejisu samo zapisali SZ...Slape ostavi pivo nijeto za tebe.
SVE Slape,SVE od postanja do Otk.su Jevrejske ruke zabeležile i iste ruke ostaviše krštenje U IME ali kad dopadoše u ruke pagana posta Bog trodelan i krštenje u titule.
Katraroši svoj špil sastaviše od Jevrejskih pisama i nije isti redosled usvemu a služba tek ni nalik.
Da se koji Jevrejin drznuo kaditi narod ili groblje ili slike i kipove zemlja bi se otvorila kad ispod Koreja ali sad nema kazne odmah pa se bezakonje umnožava daje vam se da svaki dan Isusa prinosite kao žrtvu jer jednom nije dovoljno,ko to uživa u svakodnevnom prinosu i trajno raspetom Gospodu kojeg nedaju da siđe sa krsta?

Kako podneti da Isus ne visi više zakucan već da caruje.....sutra Ga ponovo na žrtvenik bacite i nedajte da siđe jer će spaliti ikone i porušiti kipove zato Ga držite zakovanog da vaše visine ostanu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pogodi ti iz prve,eto,pagani satavljali tekst pišući jedni drugima a Jevrejisu samo zapisali SZ...Slape ostavi pivo nijeto za tebe.

Tko je spominjao pogane? Ja sam rekao da su kršćani napisali novozavjetne spise. Ja ne znam na čemu si ti, ali ostavi se ti toga.

SVE Slape,SVE od postanja do Otk.su Jevrejske ruke zabeležile i iste ruke ostaviše krštenje U IME ali kad dopadoše u ruke pagana posta Bog trodelan i krštenje u titule.

Baci tu Bibliju, vidiš šta su od nje napravili.

Katraroši svoj špil sastaviše od Jevrejskih pisama i nije isti redosled usvemu a služba tek ni nalik.

Ti si ipak kulturan, kažeš kartaroši. A vidi ove tvoje pajdaše adventiste, oni ih zovu kurvinim sinovima a Bibliju od njih preuzeše.

Da se koji Jevrejin drznuo kaditi narod ili groblje ili slike i kipove zemlja bi se otvorila kad ispod Koreja ali sad nema kazne odmah pa se bezakonje umnožava daje vam se da svaki dan Isusa prinosite kao žrtvu jer jednom nije dovoljno,ko to uživa u svakodnevnom prinosu i trajno raspetom Gospodu kojeg nedaju da siđe sa krsta?

Briga te za Isusa, spasonosnija je krv crvene junice.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Briga te za Isusa, spasonosnija je krv crvene junice.

Jel da smešna je Božja reč i još crvenu junicu traži za očišćenje...ma,nije takav Bog tvoj njemu ne treba junica već deca na ognju.
Šume Bohemije i prinos jutarnji i večernji uz kaženje kipova ....u čemu je razlika?
Jel,šta znači ona riblja glava koju nosi poglavica u Vatikanu?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jel da smešna je Božja reč i još crvenu junicu traži za očišćenje...ma,nije takav Bog tvoj njemu ne treba junica već deca na ognju.
Šume Bohemije i prinos jutarnji i večernji uz kaženje kipova ....u čemu je razlika?
Jel,šta znači ona riblja glava koju nosi poglavica u Vatikanu?

Što si nervozan? Čekaj junicu, tko ti brani. Prijavi se i ti za bageristu, k'o Miroljub, kad budu gradili Hram.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Što si nervozan? Čekaj junicu, tko ti brani. Prijavi se i ti za bageristu, k'o Miroljub, kad budu gradili Hram.
:bfghb:
Jel ti to Slape posta duvač u trubu?
Nema ništa od Hrama ukinuli pagani Božju reč.
I šta bi ko dođe u TELU Bog Otac ili Bog Sin ili Bog Duh sveti ili se sve trojica uguraše u telo pa dvojica pobegoše da treći BogSin umre?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
I šta bi ko dođe u TELU Bog Otac ili Bog Sin ili Bog Duh sveti ili se sve trojica uguraše u telo pa dvojica pobegoše da treći BogSin umre?

Kako čitaš? Evo:

Iv 5,23: Tko ne časti Sina, ne časti ni Oca koji ga posla.

Rim 8,3: Uistinu, što je bilo nemoguće Zakonu, jer je zbog tijela onemoćao, Bog je učinio: poslavši Sina svoga u obličju grešnoga tijela ...

Gal 4,4: A kada dođe punina vremena, odasla Bog Sina svoga: od žene bi rođen, Zakonu podložan

1 Iv 4,9: U ovom se očitova ljubav Božja u nama: Bog Sina svoga jedinorođenoga posla u svijet da živimo po njemu.

1 Iv 4,14: I mi smo vidjeli i svjedočimo da je Otac poslao Sina kao Spasitelja svijeta.

Evo, sve ti piše, samo čitaj.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Kako čitaš? Evo:

Iv 5,23: Tko ne časti Sina, ne časti ni Oca koji ga posla.

Rim 8,3: Uistinu, što je bilo nemoguće Zakonu, jer je zbog tijela onemoćao, Bog je učinio: poslavši Sina svoga u obličju grešnoga tijela ...

Gal 4,4: A kada dođe punina vremena, odasla Bog Sina svoga: od žene bi rođen, Zakonu podložan

1 Iv 4,9: U ovom se očitova ljubav Božja u nama: Bog Sina svoga jedinorođenoga posla u svijet da živimo po njemu.

1 Iv 4,14: I mi smo vidjeli i svjedočimo da je Otac poslao Sina kao Spasitelja svijeta.

Evo, sve ti piše, samo čitaj.

Bravo,ali Boga ne čini samo Sin već i Otac i Duh sveti zar ne,i onda se ne može reći da se Bog javio U TELU već samo jedna trećina deo od celosti Boga.
Slape pitao sam da pokažeš TELO u kom su SVE TROJICA znači CEO BOG pokazao-utelovio mogu li to čuti a ne ovo o telu Sina već BOGA U TELU ili možda sad svaki Bog ima svoje telo zemaljsko?

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Bravo,ali Boga ne čini samo Sin već i Otac i Duh sveti zar ne,i onda se ne može reći da se Bog javio U TELU već samo jedna trećina deo od celosti Boga.
Slape pitao sam da pokažeš TELO u kom su SVE TROJICA znači CEO BOG pokazao-utelovio mogu li to čuti a ne ovo o telu Sina već BOGA U TELU ili možda sad svaki Bog ima svoje telo zemaljsko?

Taramana tvoja nauka je niti si vruć niti si hladan. Malo po RKC malo po istini.

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
Vruć bato VREO!
Istina nema podelu već je celovita a to što zahvata deo od nekih učenja to znači da one toliki deo istine imaju koliko se dotiče njihovog učenja.
Moje verovanje je monoteističko gde je jedan Bog sa više objava a ni više Bogova.

Sin je pravi i potpuni Bog. Kako bi bio naš Spasitelj da nije baš tako.

Ali ti imaš tri lica-troličnog -trodelnog Boga i ovde samo o Sinu govoriša ja hoću da čujem koji to BOG se javio U TELU ???
NE KOJI DEO BOGA već CEO Bog se kao sva punina Božanstva telesno javio???

Natrag