UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Reče : Ja sam prvi i poslednji....i bejah mrtav i evo sam živ...
Ko je taj što se predstavi prvim i poslednjim i bio je MRTAV i sad je živ?
Što se tiče trojstva mislim da je to nespretna definicija jednog Boga u tri službe.
Ako verujemo da je Isus Spasitelj po knjizi kao reči onda čujemo da piše kako je Bog Spasitelj a nema dva Spasitelja jer i to piše da je jedan Spasitelj onda trebamo razmisliti koji od te DVOJICE je Spasitelj?
Potom čujemo kako apostoli puni sile od Duha Svetoga govore kako nema drugo ime do Jehošue za spasenje a Jahve....gde je On u toj priči?
Sad ispade da je Isus taj Spasitelj i da je to IME u službi žrtve jedino koje spasava i apostoli baš u to IME i krštavaju. Gde im je ono krštenje iz Mateja u titule..ili su bili gluvi ili neposlušni jer za samo deset dana zaboravili da ne ide u IME već je trebalo u TITULE a oni baš U IME krstili i to ime još propovedali.
Koji je treći Bog...onaj sa Bogom od početka dizaše se DUH BOŽJI nad vodom mislio sam da je to BOŽJI DUH a ono novi Bog iz Boga.
Prva služba je STVORITELJA koji je pred narodom druga služba je Boga sa narodom kao žrtva i treća je službe Boga U VERNIMA.
Nisu trojica već JEDAN.
Jedan je SVE STVORIO.
Jedan je sve spasio.
Jedan je u svima vernima.
Piše da onaj ko nema SINA taj ni Oca nema i sad pitajte ortodox Jevrejina ima li on Boga Oca reći će DA! a Ima li SINA reći će NE!
Sad čumo KO NEMA SINA nema ni....koga? OCA!
Da li Jevrejim ima Boga sad? NEMA.
Kako...pa ima oca tvrde da ima. ,,Ko nema SINA taj NEMA ni OCA,,
Po definiciji ko nema SINA taj nema OCA oni nemaju Oca.
Zašto kad oni od davnina Boga kao Oca imaju....formula za proveru kaže da ga više NEMAJU jer ga NE POZNAŠE.
A zašto reče da onaj ko SINA nema taj nema Boga pa zato što je SIN to i o tome Isaija naveštava da je SIN = OTAC VEČNI I BOG SILNI. Gde su tu trojica?
NEMA TROJICE , SVISU JEDNO