Prijatelju, Duh istine koga ce Isus poslati ucenicima, koji od Oca ishodi i koji ce ucenike nauciti svemu i govoriti ono sto cuje, jeste sam Duh Sveti
"И ја ћу умолити Оца, и даће вам другог утешитеља да буде с вама вавек:
Духа истине, ког свет не може примити, јер Га не види нити Га познаје; а ви Га познајете, јер у вама стоји, и у вама ће бити
А утешитељ, Дух Свети, ког ће Отац послати у име моје, Он ће вас научити свему и напоменуће вам све што вам рекох" ( Jovan 14 poglavlje )
"Ja cu moliti Oca i dat ce vam drugog Branitelja" -
Jovan 14:16
Branitelj nije ni Otac ni Njegov Duh, nego neko slican Isusu! Ne postoje dva Sveta Duha ni dva Oca, postoje Branitelji, to su ocito Bozji poslanici!
"Tko ne ljubi mene ne drzi mojih rijeci. Rijec koju slusate nije moja, vec od Oca koji me posla" -
Jovan 14:24
To stalno ponavljam: Jevandjelje je jedno i ono je od Boga a ne od Isusa!
Osim toga:
Isus jasno nije Bog!
Nije ni dio trojstva u smislu kako ga pokusavaju poniziti i optuziti za laz (laz je ponizenje! )
"A Branitelj,
Duh Sveti, kojega ce Otac poslati zbog mene, naucit ce vas sve i sjetiti vas svega sto vam rekoh"
Jovan 14:26
Ovdje se ocito vidinespretna i zlonamjerna intervencija "jevandjeliste" ili nikejskih pisaca, jer Isus nije lagao i nije bio kontrdiktoran. Ovdje je neki "svetac" dojasnio ubacujuci rijeci koje nemaju smisla u vezi price o Branitelju, naime:
Duh Sveti rijeci koje je ogradio zagradama u recenici.
To su rijeci koje ubacuju kontradikciju s ostalim sto je Isus rekao, ali
ja ne vjerum da je Isus ikada lagao! Lagao je onaj koji je htio da od Isusa nacini boga ili trosjtvo.
Takvima ja ne vjerujem! Njihova se nit proteze kroz cijelu Bibliju, jos prije od Sare kojom je potisnut Avraham u glavama onih koji u stvari ne vjeruju Bogu, nego crkvenim "svecima".
Dakle, Laokideja, ocito si i sâm svjestan kontradikcija koje sam ti naveo, i samo se nemoj pokusavati izvlaciti kako treba cictati Bibliju samo onako kako "sveti otac papa" kaze.
Mene on, ni cijela gomila "svetaca" ne zanimaju nimalo, jer lazu u zelji da sebe ovjencaju "svetackim" oreolima.
Vidjeli smo kako su ubacili nemoguce gluposti u prici o Avarahamu (kako je Avraham natovario Hagari na ledja sina od najmanje 16 godina, onda kako "apostoli" pricaju lazi kako je Avraham legao s nezakonitom zenom itd. Toga ima previse za knjigu koja pretenduje da joj se pripise bozanska vrijednost)
Dzaba se mucis brate Laodikeja,on ima Muhameda pred ocima i on nikada nece videti Hrista ma koliko te ubedjivao u to da on veruje u Hrista.
Pozdrav od Gere.
Gera, odakle
tebi pravo da
ti kazes da je ne vjerujem u Hrista?
Kojom svojom vjerom mjeris moju vjeru u Hrista?
Meni su i Hrist i Muhammed a.s. po redu kako su dosli od Boga, a ne samo jedan od njih!
Kazem ti,
meni Hrist nece reci u Onaj dan: "odlazi od mene zlotvore jer sam te ucio da vjerujes u Boga i Njegovu Moc, a ne da lazes na mene kako sam ti govorio da sam trojica da sam duh i da sam Bog licno! Dzaba si prorokovao u moje ime, zle duhove izgonio i cuda cinio. Dzaba ti tolika revnost kada samte ucio da sve dobro dolazi od Boga i da se Njemu jedinome moras moliti i nikome vise".
Tako da svako svoju vjeru u Hrista treba mjeriti svojom vjerom u Boga, jer Bogu pripadamo i Njemu cemo se vratiti.