Subotari sve znaju, zato pitajte njih

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kvadratus i Aristid, Jezaveljini Vavilonski ucenici, pa svi ostali sa Konstantinom, Justinijanom, i svim otpadnicima sa pocetkom polovine 2 veka.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vec napisah.
Crkve u Rimu i Aleksandriji su napravile kompromis sa mnogobozackim Rimom da ne bi bile identifikovane sa Jevrejima koje je Rim progonio zbog ustanka Simona Barkobe 132 godine nove ere.

Izmedju ostalog odrekle su se i Subote, i prihvatile pagansku nedelju.

A za sve to su bili angazovani Aristid i Kvadratus.

Od tada nedelja polako zauzima mesto Subote, ali nije prihvacena svuda, sto sam i dao kao dokaz u izjavama ranocrkvenih istoricara.
I sve izjave o nedelji kao danu Gospodnjem - je proizvod te promene polovinom 2 veka.

I nije Ellen White Jezavelja, vec Rimokatolicka crkva koja ima mnostvo Vavilonskih ucenja i filozofija.

Zato je u bibliji nazvana "VAVILON VELIKI"

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja imam Duh Hristov, jer verujem reci Hristovoj.
A imam i ziva iskustva izlivanja Svetog Duha, koji me ispunjava ljubavlju, radoscu, i mirom.

To je imala i Ellen White kao vesnik Bozji.
Zivu ljubav, jer su sve njene knjige nadahnute ljubavlju.

Za razliku od toga tvoji rodovi su susta suprotnost.

Ti ljubavi ne da nemas, nego ne znas ni sta je biblijska ljubav, niti si je ikada primio, niti je dotakla tvoje srce.

Ti si ispunjen iskonskom mrznjom, i ludilom prema neistomisljenicima.

Tako ce biti sve dok budes u okruzenju u kome vlada sotona, okruzenju tame koja okruzuje laznu crkvu, i dok iz njega ne izadjes, i ne obratis se Bogu celim srcem.

Ali ti to neces uciniti do kraja.
Dok se Gospod sam ne objavi svetu.

A tada verujem da hoces.

U suprotnom ako i njega ne pljunes i odbacis svesno - gledajuci otvorenim ocima njegovu slavu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si ispunjen iskonskom mrznjom, i ludilom prema neistomisljenicima.

Demonskom mržnjom ispunjeni i luđaci ste vi koji Hrvate optužujete da su klali srpsku djecu i meso im prodavali po mesnicama. Dakle, odlazi sotono, odlazi 'luđače Srboljube Živanoviću'.

A Ellen White zaista je Jezavelja, i zbog toga vi EGWisti danas za krvave novce kasapite nerođenu djecu i kao žrtve prinosite ih Jezaveljinu bogu Balu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Jos nesto.

Postoji tumacenje po kome Jovan nije mislio na neki odredjeni dan, vec da je prenesen u viziji u dan Hristovog drugog dolaska i napisao otkrivenje.

Jer u bibliji Hristov drugi dolazak se takodje naziva "DAN GOSPODNJI"

Upravo ovo je najispravnije tumačenje. Jer je video događaje koji se odnose na te poslednje dane.

Natrag