Subotari sve znaju, zato pitajte njih

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Sudovi Bozji kao opomena i znaci posletka su odpoceli 2011 godine znakom velikog zemljotresa u Japanu i Krajstcurch - u, i to je Bog otkrio.

I sam si napisao da su to opomene.

To je od Boga, a ti i dalje lazi, i pripisuj mi nesto sto nisam izjavio.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Sudovi Bozji kao opomena i znaci posletka su odpoceli 2011 godine znakom velikog zemljotresa u Japanu i Krajstcurch - u, i to je Bog otkrio.

Sada si napisao da su opomene, ovo nije izlivanje Bozjih sudova, to su 7 zala.

i to je Bog otkrio.

To je rekao i Korej za pobunu. Sto 2011. bilo je i gorih godina. Prije bi bila 2006. sa cunamijem.

Ne mozes ti dati smisao svoje nauke, samo lupetaš besmislice.

Čak je i ova prekretnica u dodatnom opominjanju ljudi.

To je od Boga, a ti i dalje lazi, i pripisuj mi nesto sto nisam izjavio.

Ne ja sam očekivao od tebe da kazeš da je od sotone.

Numerologu i lazni proroku.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Datum rođenja Ellen G White

Datum mog rođenja 24. 1. 1974 godine i rođenja Ellen G White 26. 11. 1827 godine, daju zbir 56

2+4+1+1+9+7+4=28

2+6+1+1+1+8+2+7=28

28 + 28 = 56

- Od rođenja moje majke 1948 godine, do vremena kada mi je Bog uputio poziv da se svojim radom aktivno uključim u službu u delu probuđenja i reforme 2004 godine, prošlo je 56 godina.

Bilo bi smešno da nije zalosno ovo gore.

Bajden upozorio: Kriza se produbljuje, veliki deo Amerike pati
Vašington -- Ekonomska kriza u SAD se produbljuje, upozorio je američki predsednik Džozef Bajden.

"Porodice su gladne. Ljudi su u opasnosti da budu izbačeni iz domova. Ponovo se zatvaraju radna mesta."
------
Gledajte, da imate parče zemlje koja može da vas prehrani, bunar na toj zemlji i ništa da ne dugujete banci ! Napustite gradove i idite na selo . Ovo će značiti vaš opstanak ! ( Saveti Elen Vajt , za vreme posletka .... )

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Gledajte, da imate parče zemlje koja može da vas prehrani, bunar na toj zemlji i ništa da ne dugujete banci ! Napustite gradove i idite na selo . Ovo će značiti vaš opstanak ! ( Saveti Elen Vajt , za vreme posletka .... )

Gledajte što proročica savjetuje svojim šmrkačima, a onda u svom vlastitom Testamentu napiše kako svoje dugove prema bankama ostavlja crkvi. :roll::roll::roll::roll::roll:

Natrag