- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
veliko Ja
Da, veće od Mount Everest-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
veliko Ja
Da, veće od Mount Everest-a.
Da, da. Njegov Ego je toliko veliki da su i planine posramljenje. On je naime kao i avatar "duha proroštva" "božiji" poslanik, a mi smo "ništi i progonitelji, zlobnici" koji njega progonimo zbog "vere i istine".
Ps. Narcisoidni poremećaj kod ljudi često izaziva i maniju gonjenja, kada oni koji ga imaju veruju da su svi protiv njih,
Kakav tije to Bog kad treba umrjet njemu u čast ? Naš Bog netraži nikakve žrtve , naš Bog je se žrtvovao za nas . Za tvog boga nebi ni nokat dala , dok bi za svog Boga Krista i život položila .dal je veća "čast"
poginuti za
Boga Jedinoga Oca JHVH
ili
za
SINA G Jehoshuu
Kakav tije to Bog kad treba umrjet njemu u čast ? Naš Bog netraži nikakve žrtve , naš Bog je se žrtvovao za nas . Za tvog boga nebi ni nokat dala , dok bi za svog Boga Krista i život položila .
Tako jeSestro, taj njegov "bog" je u stvari alter ego njih samih. Slika koju su projektovali na apsolut. Zato im je križ sablazan, zato ne mogu da prihvate otelotvorenje.
Tako je
Kristov Križ je poseban i neusporediv , jer je na njemu bio razapet BOG! Tu moramo stati.
„Kao što je Mojsije podigao zmiju u pustinji, tako mora biti PODIGNUT SIN ČOVJEČJI, da svatko tko vjeruje u Njega ima život vječni. Da, Bog je tako ljubio svijet da je dao svoga jedinorođenog Sina da ne pogine ni jedan koji u nj vjeruje, već da ima život vječni“ (Ivan 3,14-16).