Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako zbilja vjerujemo da je Isus umro i uskrsnuo, tako će Bog i usnule u Isusu dovesti zajedno s njim!“ (1 Sol 4,14)Antonija SVE sto si navela govori o VASKRSENJU U POSLEDNJI DAN.
Ako zbilja vjerujemo da je Isus umro i uskrsnuo, tako će Bog i usnule u Isusu dovesti zajedno s njim!“ (1 Sol 4,14)
Koga to Isus dovodi , mrtve , a štoćemu mrtvi ako je umro za nas žive?
„Ja sam uskrsnuće i život! Tko vjeruje u mene, ako i umre, živjet će!“
Što ovo po tebi znači , Isus po tvom mlati praznu slamu
Teško je to dočarati , za kršćanina katolika živjeti i umirati znači vjerovati svome Spasitelju koji je naš život, sreća i spas.
Mrtvi ljudi su u stanju Dubokog sna,nisu svesni nicega.
Kako ti znaš? Jesi li razgovarao s nekim od njih pa ti ovako rekao? A ako ti je netko od njih ovo i rekao, kako mu možeš vjerovati kad i sam kažeš da nisu svjesni ničega? Čini se da si ti sve ovo izmislio, ili iz prsta isisao kao i Jovan.
Ja to znam veoma jednostavno,jel sam procitao u Bibliji i Isusove reci ,i rece njegovih ucenika,i proroka pre njih.Kako ti znaš? Jesi li razgovarao s nekim od njih pa ti ovako rekao? A ako ti je netko od njih ovo i rekao, kako mu možeš vjerovati kad i sam kažeš da nisu svjesni ničega? Čini se da si ti sve ovo izmislio, ili iz prsta isisao kao i Jovan.
NetočnoDakle mrtvi ljudi nisu svesni nicega.
Netočno
Isus sa svojim uskrsnućem nam je pokazao da se vraćamo bogu.
Štomi treba više
Kazi molim te iz cega crpis tu svoju neiscrpnu energiju sveznanja?