Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
obnovi postojecu temu,nemoras sve ispocetka,lako ces je naci...i razmisljaj kad pises.Vec sam vise puta iznosio svedocanstvo sa tim iskustvima.
Ali evo na drugoj temi pod naslovom "ISKUSTVA SA BOGOM" postavljam ponovo.
Mrtvima je jedina nada uskrsenje.
Sramotno je i bogohulno da za Biblijsku nauku govoris da je sotonska.A mrtve će vaskrsnuti Isus koji je po vašoj sotonskoj nauci stvorenje.
Zar ovo Zaokretu nije dokaz da duša postoji u čovjeku , a Adventisti tvrde daje čovjek duša , kad čovjek umre u stvari umrla je duša .21 I pruživši se nad detetom tri puta zavapi ka Gospodu govoreći: Gospode Bože moj, neka se povrati u dete duša njegova.
22 I Gospod usliši glas Ilijin, te se povrati u dete duša njegova, i ožive.
Sale nikad na odmet,vecina nas je tvrda,oguglala na sve i svasta.Zar ovo Zaokretu nije dokaz da duša postoji u čovjeku , a Adventisti tvrde daje čovjek duša , kad čovjek umre u stvari umrla je duša .
Malo čudan nauk , nema baš nekog smisla .
Prije bi povjerovala u vaš nauk , da duša spava , jerje to logičnije , a ne ono Adventističko , dase malo našalim , prde čovek , prde i duša . Nadam se da nisam nikog uvrjrdila sa ovom izrekom , malo šale nikom nesmeta .
Pogledajte prilog 143063
Sramotno je i bogohulno da za Biblijsku nauku govoris da je sotonska.
А nisi li citao u Bibliji da je jos neko vaskrsavao ljude kao sto ih je vaskrsavao Isus Hrist,i pre njega i posle njega?
Jesi li se ikada pitao,kako su to mogli da cine i drugi ljudi,a ne samo Isus Hrist.
Već sam te osporio.Kad to budes shvatio ,javi se da pricamo...
Tvoje neznanje je ogromno,kao da nikada nisi uzeo Bibliju u ruke,vec kao neki huligancic sa ulice koji lupeta tek da se cuje njegova rec.Ja govorim za tvoje tumačenje.
Da u ime Isusa H.
Da u ime Isusa H. što znači da je Isus Bog.
Već sam te osporio.
Jesi li se ikada pitao,kako su to mogli da cine i drugi ljudi,a ne samo Isus Hrist.