Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
a ko o cemu cika rus o godinama:)..da to nije kriza srednjih godina udarilasmile3heeeeeeee...a nemam ja taktiku po pitanju godina...zato sto sam mentalno,a bogami i fizicki u ranim dvadesetimyes3;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
a ko o cemu cika rus o godinama:)..da to nije kriza srednjih godina udarilasmile3heeeeeeee...a nemam ja taktiku po pitanju godina...zato sto sam mentalno,a bogami i fizicki u ranim dvadesetimyes3;)

E ovo je sada ozbiljna diskvalifikacija ofrlje opaučena. Kriza srednjih godina ne udara nego zahvata pojedine muškarce u dobi između 35 i 45 godina i odlikuje se izrazito promiskuitetnim ponašanjem uz veliku frekvenciju seksualnih odnosa. Prema tome tzv. "kriza srednjih godina" ne udara nego "udaraju" oni koji su zahvaćeni njome i to šta stignu i gdje stignu. Kome drhte noge poslije takvog udaranja ne bih pred tobom jer ti ne da si u ranim dvadesetim nego si u predpubertetskom periodu.:lol: Druga karakteristika "krize srednjih godina" je tzv. sindrom Don Žuana. U forumskom okruženju on se manifestuje ogromnim brojem PP-ova upućenih vaskolikom prisutnom ženskom svijetu i smaranjem istog a sve u svrhu samoafirmacije i tješenja, "nisam još za staro gvožđe" ili "bez starca nema udarca".

Pošto sam po godinama iznad navedenog raspona 35-45 i ne smaram nikoga preko pp-a, zaključujem da su tvoje tvrdnje izrečene u quotanom tekstu paušalne i neutemeljene. Ja sam sada u životnom dobu koje se u stručnoj terminologiji zove "mudo labudovo, uvenulo".

S obzirom na tvoju mentalnu i fizičku nezrelost pretpubertetske djevojčice koja se prsi kako bi izgledala što zrelija... oprošteno ti je.:D

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
01.11.2010
Poruka
14
ja mislim da forumaš iznad voli da misli da je sexy. ovako nekako

Poslednja izmena od urednika:

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
866El.png

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Ima dobru memoriju pamćenja i ooooooobožava posao moda,uživa u njemu,u svim njegovim Prednostima a i manama.
Poštar u penziji.

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Ima dobru memoriju pamćenja i ooooooobožava posao moda,uživa u njemu,u svim njegovim Prednostima a i manama.
Poštar u penziji.

Osoba koja je u stanju da digne nos i na tako benignu stvar kao što je predloženi meni, samo zbog toga što se na njemu nalazi ruska salata. Strašno.

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
:)smile3ivanjuska, vedro,pozitivno bice za pice heeeeeeeeee...da nije nje ne bi bilo ni mene ovde..heheheh...samo nesto je nema ni tamo ni vamo:)

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Osoba koja je u stanju da digne nos i na tako benignu stvar kao što je predloženi meni, samo zbog toga što se na njemu nalazi ruska salata. Strašno.

Pa,dal bi ti jeo bajatu rusku salatu,aaaa?I više nego strašno.

Mena-da je više takvih,svima bi nam bilo lepše u životu.Pomalo utopista,šta da se radi,taki su Strelci,divni.;)

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Vid sad izgovora. Samo da se nešto kaže. Malo više kreativnosti sam očekivao od tebe. Valjda vikend pa pustila mozak na pašu.

Osoba koja neprekidno crpi i prima energiju mog kraja. Ako, kad se znala konektovati na pravi izvor.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Vid sad izgovora. Samo da se nešto kaže. Malo više kreativnosti sam očekivao od tebe. Valjda vikend pa pustila mozak na pašu.

Kakva crna kreativnost,taman sam na to zaboravila,kad...ne lezi vraže,eto ti tebe da me podsetiš.

Osoba koja neprekidno crpi i prima energiju mog kraja. Ako, kad se znala konektovati na pravi izvor.
Da sam bila pametnija pa da sam se konektovala u šteker,bolje bi prošla.

Poslednja izmena:
Natrag