Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ne za rusa..rus institucija forumasmile3...nego za mene,ala si me opisaooo,jako sam se zamislila:roll:smile3..ajde ono dobrayes3...ali prostodusna,jednostavna,jos samo je falila poludebilna:)..kao da sam iz neke spanske serije izletelasmile3heheeeeeee

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
ne za rusa..rus institucija forumasmile3...nego za mene,ala si me opisaooo,jako sam se zamislila:roll:smile3..ajde ono dobrayes3...ali prostodusna,jednostavna,jos samo je falila poludebilna:)..kao da sam iz neke spanske serije izletelasmile3heheeeeeee
Nema zla u njenom srcu. yes3 Ovako dobra osoba je retka na majčici zemlji. Je l' sad bolje. :D:D:D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
ajde moze,izvukao si se..heheee...:)..nek ostanem samo na ono,dobra bez...:roll::)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Mislim da je u pitanju prerušeni blek vizard, ne smem da tvrdim ali sam skoro siguran! Sve lepo u početku dok ne pokaže pravo lice! :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Mislim da je u pitanju prerušeni blek vizard, ne smem da tvrdim ali sam skoro siguran! Sve lepo u početku dok ne pokaže pravo lice! :D

Misliš? Ne bih rekao da je to u pitanju. Drlija je po godinama tu negdje sa Wizardom, obojica su blizu tri banke, ali tu se svaka sličnost završava. Jest da dobro medi kada su žene u pitanju, ko svaki maneken firme Durex ali nije on legendarni Bleki.

ajde moze,izvukao si se..heheee...:)..nek ostanem samo na ono,dobra bez...:roll::)

Pa ovaj bogati od tebe napravi raritetnu, ugroženu vrstu. Kao, to majčica zemlja više ne rađa. Ded spuštaj ga na zemlju da nam ne odleti ko oni dječiji baloni punjeni helijumom, pokaži malo da imaš i tamnu stranu, vrati ga u realu.

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hahah..neka ga rus,nije njemu lako,puno ima zenskog sveta ovde..heeeee ..ne moze vise da pohvata ko je ko,pa onda se malo izlupeta:)

Natrag