Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Misliš? Ne bih rekao da je to u pitanju. Drlija je po godinama tu negdje sa Wizardom, obojica su blizu tri banke, ali tu se svaka sličnost završava. Jest da dobro medi kada su žene u pitanju, ko svaki maneken firme Durex ali nije on legendarni Bleki.

Pa ovaj bogati od tebe napravi raritetnu, ugroženu vrstu. Kao, to majčica zemlja više ne rađa. Ded spuštaj ga na zemlju da nam ne odleti ko oni dječiji baloni punjeni helijumom, pokaži malo da imaš i tamnu stranu, vrati ga u realu.

To što prosipam medne misli prema ženama, to mi je samo dekorativna laž, iza koje se krije jedan agresivan momak, divljeg pogleda, koji živi hajdučkim životom. :mrgreen:

Opet Mena. :D Mena je dobrica k'o pudlica. :D :mrgreen:

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.820
Ima dobar ukus za muziku. I prosipa se recima ka suprotnom polu (pozitivno, naravno smile3) yes3

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
mislim da je umetnicka dusa,sanjar....smile3...ima neku suprotnost u sebi,koja zna da iznenadi...dobro me nasmeje.;),,ne u negativnom.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Zrela žena, u ranim pedesetim, domaćica, vredna, radna, skromna, verovatno se najbolje snalazi u kuhinji... :D

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
e odmah pomislim na rekontru u preferansu,ali bas:).tako da hteo, ne hteo ima postovanje;):roll:.a posto se mladja generacija slabo zanima preferansom,mislim da je iskusan cikasmile3..heheheee

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hahahha..ma i ne moras da znas atinika...ja imam mnogo vise od tebe,ali samo eskiviram kuhinju,sto krace da sam u njoj..mislim zdrava hrana moze,bez zaprski,ovo ono..hehehe....ko ce gubiti vreme u kuhinji,kad se moze ici na kupanje,ili blejeti na netu,ovde:)
inace,atinica osvezenje foruma:)..mlada,razdragana energija,koja meni bas prija;)

Član
Učlanjen(a)
25.10.2009
Poruka
3.279
Hahahahhaha :D da li da se uvredim ili? :p
Ja imam 18 godina :D i kuhinji ni ne prilazim hahahhha

Znam, samo se zajebavam, to mi je srednje slovo! :D I za kuhinju predpostavljam, rano ti je još...
e odmah pomislim na rekontru u preferansu,ali bas:).tako da hteo, ne hteo ima postovanje;):roll:.a posto se mladja generacija slabo zanima preferansom,mislim da je iskusan cikasmile3..heheheee

Zena da se razume u preferans? Interesantno, i pozitivno! :) Čim se nije naljutila na mojih par zezalica-ima prolaznu ocenu! ;) A za ono "čika" ću tek da ti vratim... :D

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Zena da se razume u preferans? Interesantno, i pozitivno! :) Čim se nije naljutila na mojih par zezalica-ima prolaznu ocenu! ;) A za ono "čika" ću tek da ti vratim... :D

Ako, vrati joj, cijele si
806Tri_Prsta.png
godine mlađi od nje a ona tako. Baš te žene ponekad nemaju takta, jezik im brži od pameti. :lol:

Natrag