Šta mislite o korisniku iznad?

Član
Učlanjen(a)
18.04.2011
Poruka
366
hahahhaha..samo nisam sigurna za supu..:)smile3:???::roll:heeeeeeeea
a sto se tice domacinskog pekmeza,voca,meda i ostale narodne kuhinje.....ako padne secer....bez obzira na visoke tropske temperature,samo se obratiti ivanjuskiyes3:)..

PYC

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
11.506
Da sam bila pametnija pa da sam se konektovala u šteker,bolje bi prošla.

Na ovo bolje da ne dajem komentar. A Mena meni spominje krizu srednjih godina. A vid ovo.
Neka Ivanjuška... proći će, sad će septembar, kuvaće se zimnica, pekmezi, turšije... svašta nešto... živnućeš ti, bez brige. Jesil već skuvala pekmez od kajsija, oko Petrovdana mu je vrijeme? Znaš onaj narandžasti što se pomalo kuva.

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Kakva kriza srednjih godina,u pitanju je geografsko poreklo.

Znači,ženu strpaj u kujnu u prirodno okruženje i ima da prede,jel tako?

Što se tiče korisnika koji je ispod mene,mislim da uživa u blagodetima nedeljnog poslepodneva,ejjj,trebalo je dočekati ručak.Primaknuti se stolu,ručati,pa,opet se odmaći od njega,pa leći.
I nemoj samo priče za malu decu kako si upravo ti bio taj koji ga je spremio,jer Politikin Zabavnik nije na ovoj strani.

A ti Meno,zaš kad ću da ti dam teglu pekmeza? Nikad.Da si došla da me obiđeš kad mi je bilo najteže,napolju 38 C,u kujni 45,sami ja i pekmez.Nigde nikog.Ti na Štrandu a ja????A kad se jedu palačinci,svi hoće od kajsje,niko neće eurokrem.E pa neće da može.Dobićete med,čak i da birate koju felu hoćete.

Član
Učlanjen(a)
31.07.2010
Poruka
2.814
Mislim da mu je hit leta - Evropska unija nema alternativu. :mrgreen: Obožava da gleda Pink i grand. Voli da posmatra tresiguz, sisotres, grandovih pevačica i sluša njihove tra-la-la pesmice. :mrgreen:

Natrag