Sta je Sabat i da li Hriscani treba da ga drze.

Da li Hriscani ne smeju nista da rade subotom

• Hriscani smeju i mogu da rade subotom sta god pozele

Votes: 3 60,0%
  • Hriscani Ne smeju da rade subotom

Votes: 0 0,0%
  • Hriscani mogu subotom da lece ,ali ne smeju da rade

• Hriscani mogu subotom samo da poucavaju Biblijom .

• Hriscanima je nesto dozvoljeno,a nesto nije dozvoljeno da rade subotom

Votes: 2 40,0%
  • Hriscani imaju crveno slovo subotom -pravoslavni kalendar

• Total voters
    5
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Jovane.

Uzalud je ubedjivati se sa lazovom i izmisljacem zala i gadosti kao sto je Stvarnoslap.

Zato ja i ne ucestvujem vise aktivno u diskusijama.

Hvala brate na podršci,

Pogledajte kako se 'braća' brinu jedan o drugome. Ovako su uvijek brižni i ljubazni EGWisti jedan prema drugome, iako nisu braća su po Kristu nego po Ellen White. Jer, Laodikeja kaže da je Krist Bog a Jovan tvrdi i vjeruje da je Krist samo čovjek. Dakle, bratstvo adventista nije po vjeri u istoga Boga, nego po vjeri u njihovu 'proročicu' i utemeljiteljicu Ellen White.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ja smatram suprotno, da njemu nema pomoci u ovakvom poretku stvari.
Odnosno - da ce se osvestiti tek na kraju kada mu Bog sam otkrije istinu.
Cak ce i tada biti borbe u njemu, ali pokajace se, i prihvatiti cinjenicu da je bio u zabludi.

Nije on nacitan, on je samo sumanuto obuzet da trazi navodne pogreske kod drugih crkava i pojedinaca, sto bih ja nazvao "bavljenje glupostima"
Umesto da se bavi samim sobom i svojim licnim spasenjem, i da obrativsi se propoveda Hrista.

Pozdrav!

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Cak ce i tada biti borbe u njemu, ali pokajace se, i prihvatiti cinjenicu da je bio u zabludi.

Nije on nacitan, on je samo sumanuto obuzet da trazi navodne pogreske kod drugih crkava i pojedinaca, sto bih ja nazvao "bavljenje glupostima"
Umesto da se bavi samim sobom i svojim licnim spasenjem, i da obrativsi se propoveda Hrista.

Pozdrav!
Sadašnje stanje njegovo jeste loše. Teško jako.
Ali videćemo. Pozdrav.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400

Sadašnje stanje njegovo jeste loše. Teško jako.
Ali videćemo. Pozdrav.

Bolje bi vam bilo da se zauzmete i zabavite vlastitim spasenjem, a ne mojim.

P.S. Ova dvojica su beznadniji slučajevi od Miroljuba Petrovića.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Bolje bi vam bilo da se zauzmete i zabavite vlastitim spasenjem, a ne mojim.

Problem je što se ti ne baviš svojim spasenjem jer da se baviš, znao bi da ne treba da širiš namerne dezinformacije u vezi ljudi. Paradoks je u tome da se mi više bavimo tvojim spasenjem od tebe samoga.

Naravno, da svako mora da radi na sebi. Ja itekako na sebi i dalje moram raditi, i znam svoje slabosti. Uz Božiju pomoć moram pobediti sve to. Ali nadam se da i ti razmišjaš o svojim slabostima, ili misliš da se bezgrešan?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Problem je što se ti ne baviš svojim spasenjem jer da se baviš, znao bi da ne treba da širiš namerne dezinformacije u vezi ljudi. Paradoks je u tome da se mi više bavimo tvojim spasenjem od tebe samoga.

Istina oslobađa, a ja vam neprestano istinu ponavljam i iznosim.

Naravno, da svako mora da radi na sebi. Ja itekako na sebi i dalje moram raditi, i znam svoje slabosti. Uz Božiju pomoć moram pobediti sve to.

I ja se nadam, i Boga molim da ti pomogne, da se oslobodiš svoje ovisnosti o ovisnici i bogohulnici Ellen White. Jedini Spasitelj je Spasitelj i Bog Isus Krist.

Tit 2,13: iščekujući blaženu nadu i pojavak slave velikoga Boga i Spasitelja našega Isusa Krista.

Ali nadam se da i ti razmišjaš o svojim slabostima, ili misliš da se bezgrešan?

Nisa,m ja subotar, pa da mislim da sam bezgrešan.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nisa,m ja subotar, pa da mislim da sam bezgrešan.

Evo opet svedočiš lažno. Nema subotara(etiketiranje subotar...i to je već samo po sebi loše) koji tvrdi da je bezgrešan. To su ti velike mane, što voliš da iznosiš neistine o drugima. Bez da trepneš. Da li se boriš za svoje spasenje ili samo nacionalista koji veru koristi u propagandne svrhe? Veruješ li ti iskreno?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Evo opet svedočiš lažno. Nema subotara(etiketiranje subotar...i to je već samo po sebi loše) koji tvrdi da je bezgrešan. To su ti velike mane, što voliš da iznosiš neistine o drugima. Bez da trepneš.

Tvoj brat po proročici, Laodikeja, tvrdi da je on bez grijeha. Dakle, ne lažem ja nego lažeš ti. Srami se.

Da li se boriš za svoje spasenje ili samo nacionalista koji veru koristi u propagandne svrhe? Veruješ li ti iskreno?

Da, borim se za svoje spasenje. Molim se svome Spasitelju i Bogu Isusu Kristu. A priznaješ li ti Spasitelja i Boga Isusa Krista?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Tvoj brat po proročici, Laodikeja, tvrdi da je on bez grijeha. Dakle, ne lažem ja nego lažeš ti. Srami se.

Ti si rekao adventisti veruju to. Ne, ne veruju to. To nije dogma crkve. Niti jedne pa ni adventista.

Da, borim se za svoje spasenje. Molim se svome Spasitelju i Bogu Isusu Kristu.

Da li si svestan mana karaktera koje trebaš da popraviš? Evo ja recimo sam svestan, i imam da popravljam svoje navike. Da li si ti svestan svojih mana karaktera i da li želiš da ih popraviš?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti si rekao adventisti veruju to. Ne, ne veruju to.

Je li Laodikeja adventist? Je. Je li on tvrdio da ne čini grijeha. Je, tvrdio je. Je li onda adventist vjeruje da je bezgrešan? Je. Dakle, srami se, čovječe, ako možeš zbog ovakvih laži.

To nije dogma crkve. Niti jedne pa ni adventista.

A gdje sam ja napisao da je to dogma tvoje sekte??? Sram te bilo.

Da li si svestan mana karaktera koje trebaš da popraviš? Evo ja recimo sam svestan, i imam da popravljam svoje navike. Da li si ti svestan svojih mana karaktera i da li želiš da ih popraviš?

Da, svjestan sam svoje griješnosti, i borim se za svoje spasenje. Molim se svome Spasitelju i Bogu Isusu Kristu. A priznaješ li ti Spasitelja i Boga Isusa Krista?

P.S. Ako i dalje budeš ignorirao moje pitanje o Spasitelju i Bogu Isusu Kristu, to je najbolji znak da si u vlasti antikrista.

Natrag