- Učlanjen(a)
- 31.10.2013
- Poruka
- 160
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pa i nema nikakve veze sa skinom.ako u Lang xxxx.zip>Dictionary.lang, red gde piše km/h=km/č zamenimo sa redom km/h=km/h i tako rešimo problem izgovaranja famoznog i iritantnog slova "č", kakve to veze ima, onda, sa skinom ?
Ali druže moraš da shvatiš da ja kao i mnogi drugi ne želim da instaliram samo originalni ux i data. Ja želim da koristim poslednju verziju Pongo skina sa svim ux dodacima kako je objavljena i samo me kao takav interesuje i nikako drugačije. I ja kao i mnogi drugi sam imao problem koji je rešen na pomenut način zamenom č u h. I drugo me vise nista ne interesuje za mene je to kraj svih problema. Ja nisam programer i neću da ulazim u problematiku i popravljam skinove ali 2 slova umem da zamenim i time sam rešio svoj problem šta je tu nejasno. Originalni ux i data me ne interesuju i zato nemam namere da ih uopšte probam. Bez obzira što ja ne znam meni je naj bitnije je da sam svojim postom pomogao još nekome ko je imao isti problem da ga reši a ti druže u tvojim postavima samo kritikujes ne pomaže, i ko sad tu uopšte spamuje?.@pera.simic zasto spamujes a ne znas. Ako instalirate samo originalni ux i data. Dodate BD lang i Lanu izgovara normalno. Zapeo si i pravis problem. Da li si instalirao iGO bez ikakvih UX dodataka i probao. Nisi a znas kako se resava problem. I ti i @anonimis i @WOB instalirajte cist verziju sa nasim langom i lanom. I onda napisite da li ima greske. Ovako stvarno nema smisla.
Kako je moguce da kod mene izgovara sve kako treba. A da nisam spamer. Izbacite sve sto ne dolazi iz iGO instalacione arhive.
Dal neko koristi TTS na Igo_Avic?
Probao sam sa dve postare I sa najnovija verzija, radi nekoliko minuta I zatim se glas iskluci, cuje se samo "bip".
Koristim UX skin by Pongo 28.05.2017