Sola Scriptura- da li je dovoljno

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Tek će da slijedi obaranje. Ovo sam dao da vidite kako se manipuliše sa arg. imam i obaranje ovih arg. samo da nađem negdje u komp. imam poveliku arhivu koja se puni svaki dan.

Pa naravno, vi nista ne mozete iz glave napisati, imate samo pripremljen materijal sto je neko drugi napisao, i sa tim nas bombardujete!

Covek odustane i pusti vas, ko ce obarati kilometre kopiranog teksta!?

Suludo!

Isto radis sto i Piramida4.

Forum je za diskusiju, ne za "promociju"!
A vi sve sto radite je "promocija", a tudji odgovori vas ni ne interesuju!

Mislite da cete zatrpavanjem nesto postici, da cete nekog "obratiti"!

To vam je i jedini cilj, nametnuti drugima svoju veru, a tudje ignorisati..

Sto ja u opste i razgovaram s vama???

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Pa naravno, vi nista ne mozete iz glave napisati, imate samo pripremljen materijal sto je neko drugi napisao, i sa tim nas bombardujete!

Materijal sam ja napisao. A i ako imam tuđi onda mi je dat da ga slobodno širim, od autora.

Covek odustane i pusti vas, ko ce obarati kilometre kopiranog teksta!?

Odustaneš jer nemaš arg.

Baš, još kad nemaš arg.

Isto radis sto i Piramida4.

On ponavlja jedno te isto uvijek. Ja dajem nove tekstove. I oni su uglavnom moji.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Materijal sam ja napisao. A i ako imam tuđi onda mi je dat da ga slobodno širim, od autora.

To samo dokazuje da te "normalan razgovor uopste ne interesuje" , da ti je cilj "bombardivati" forum i "promovisati svoju veru"!!!

Drugim recima , "ne interesuje te sta drugi kazu"!

Odustaneš jer nemaš arg.

Kao sto si ti odustao jel nemas argumente protiv Piramide4!

Gluposti!

Naravno da imas argumente protiv njega, kao sto i ja imam protiv tebe, ali je suludo ponavljati nekom ko ne zeli da slusa, i ko nije spreman da vodi normalan razgovor!

Baš, još kad nemaš arg.

Tebi je sve u fazonu: "uh ala sam im pokazao, svaka mi cast!!!"
"Rasturio sam ih!!!!" "Zakucao sam ekser u mrtvacki sanduk njihove nauke!" "Sahranio sam ih"!

To je ponos i nista drugo!
I ne vidis koliko je to jadno..

On ponavlja jedno te isto uvijek. Ja dajem nove tekstove. I oni su uglavnom moji.

To nema nikakve veze, sve dok "ti nisi spreman na normalan razgovor", s tobom ne treba ni razgovarati!

Koliko si samo puta ponovio: "uopste me ne interesuje sta vi pisete"!

Tebi nije cilj doci do istine kao sto je to cilj drugima, tebi je cilj "odbraniti svoj postojeci stav"!

Tacka!

S tobom "ne vredi razgovarati!"

Sve ste oterali sa foruma, ti i tebi slicni!

Nista se ne razlikujes od Piramide4, mozda jesi bolji za nijansu, al to je nedovoljno...

Zasto ja sa Jovanom mogu pricati, zasto sa Markom mogu pricati?

Zato sto su to ljudi koji promisljaju o napisanom, pa i ako se ne slazemo opet su to ljudi koji se trude razumeti!

Ja to cenim!

Ti se niti trudis, niti te interesuje!!!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
To samo dokazuje da te "normalan razgovor uopste ne interesuje" , da ti je cilj "bombardivati" forum i "promovisati svoju veru"!!!

A šta ti ne promovišeš svojuvjeru.

Drugim recima , "ne interesuje te sta drugi kazu"!

Upravo suprotno dokazao obaranjem tuđe nauke.

Kao sto si ti odustao jel nemas argumente protiv Piramide4!

Gluposti!

Kako ne shvataš konktekst Biblije tako ni ovdje.

Naravno da imas argumente protiv njega, kao sto i ja imam protiv tebe, ali je suludo ponavljati nekom ko ne zeli da slusa, i ko nije spreman da vodi normalan razgovor!

Pa ko ne želi Isusa negira dekalog.

Tebi je sve u fazonu: "uh ala sam im pokazao, svaka mi cast!!!"
"Rasturio sam ih!!!!" "Zakucao sam ekser u mrtvacki sanduk njihove nauke!" "Sahranio sam ih"!

To je nauka efescima 5,11 i u Luki samo ne uzdizanje sebe.

To je ponos i nista drugo!
I ne vidis koliko je to jadno..

Ko im istinu nema ponosa. Ti baš pokazuješ ponos.

Koliko si samo puta ponovio: "uopste me ne interesuje sta vi pisete"!

Znam da te ne ineteruje istina.

Tebi nije cilj doci do istine kao sto je to cilj drugima, tebi je cilj "odbraniti svoj postojeci stav"!

Tacka!

Ja sam već došao do istine.

S tobom "ne vredi razgovarati!"

Sve ste oterali sa foruma, ti i tebi slicni!

I treba otjerati ljude poput Taramane i sli. njima.

Nista se ne razlikujes od Piramide4, mozda jesi bolji za nijansu, al to je nedovoljno...

A ti nisi ni za nijansu.

Zasto ja sa Jovanom mogu pricati, zasto sa Markom mogu pricati? Zato sto su to ljudi koji promisljaju o napisanom, pa i ako se ne slazemo opet su to ljudi koji se trude razumeti!

Prema poniznima koji žele isinu sa fin, prema gordima i ponositima nisam takav.

Ja to cenim!

Ti se niti trudis, niti te interesuje!!!

I ne želim sa takvima biti fin, kao ti što si.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
A šta ti ne promovišeš svojuvjeru.

NE!!!

Prema poniznima koji žele isinu sa fin, prema gordima i ponositima nisam takav.

Prava istina je da "ti ne zelis istinu"!
Jednaka ovoj je "da ja zelim istinu"!

Razgovor sa nekim ko je umislio da "vec ima istinu" - NIJE RAZGOVOR VEC MONOLOG - GDE OVAJ DRUGI DAJE PRIPREMLJEN MATERIJAL!!!

Dakle ti si "gord", a ja nisam!!!
Ja priznajem mogucnost greske!
Ja sam zato ponizan!

Ti si "gord" i "ponosit", zato se i ponasas tako bahato!!! I "insistiras da samo ti znas istinu"!

I ne želim sa takvima biti fin, kao ti što si.

NE ZELIS, ZATO STO NE MOZES BITI FIN!!!

Ti ne vladas svojim porivima!

Aj da vidim bas jel mozes biti fin?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Jedan propovednik je drzao predavanje, bilo je to u adventistickoj crkvi.

U jednom trenutku propovedi, osetio je takvo "nadahnuce" i "nalet inspiracije", da je ustao sa propovedaonice i krenuo da seta po sali, da mase biblijom, da gestikulira, da mase rukama...

Uh, kakva je to samo propoved bila..

Ljudi su netremice gledala u njega, a u jednom trenutku je vladala takva tisina da ste mogli cuti iglu da je pala na pod.

Propovednik je smatrajuci da ima punu paznju slusalaca, nastavio propoved...

Po zavrserku, samouveren, razmisljajuci o "svojoj najvecoj ikada odrzanoj propovedi", stao je na vrata, "ocekujuci same pohvale"...

Umesto toga, prisla mu je jedna zena, pruzila mu ruku i tiho sapnula:

"PASTORE, MORAM DA VAM KAZEM, DA VAM JE SVO VREME TOKOM PROPOVEDI BIO OTKOPCAN SLIC"..

*Tripo, tvoj slic smo vec videli..
Nego obrati paznju da ti u ekstazi, ne puknu i gace.. :)

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Jedan propovednik je drzao predavanje, bilo je to u adventistickoj crkvi.

U jednom trenutku propovedi, osetio je takvo "nadahnuce" i "nalet inspiracije", da je ustao sa propovedaonice i krenuo da seta po sali, da mase biblijom, da gestikulira, da mase rukama...

Uh, kakva je to samo propoved bila..

Ljudi su netremice gledala u njega, a u jednom trenutku je vladala takva tisina da ste mogli cuti iglu da je pala na pod.

Propovednik je smatrajuci da ima punu paznju slusalaca, nastavio propoved...

Po zavrserku, samouveren, razmisljajuci o "svojoj najvecoj ikada odrzanoj propovedi", stao je na vrata, "ocekujuci same pohvale"...

Umesto toga, prisla mu je jedna zena, pruzila mu ruku i tiho sapnula:

"PASTORE, MORAM DA VAM KAZEM, DA VAM JE SVO VREME TOKOM PROPOVEDI BIO OTKOPCAN SLIC"..

Šta ovdje rade neki popovi to je priča +18.

Nego obrati paznju da ti u ekstazi, ne puknu i gace..

Pa dobro sam rekao kakav si, jadna je tvoja nauka jer nema arg. pa se baviš sa mnom.

Nek i Laodikeja vidi tvoj komentar. Valjda će sada da shvati neke stvari.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Nego obrati paznju da ti u ekstazi, ne puknu i gace.. :)

Da bi čovjek imao smisao za humor čovjek treba da ima određeni nivo inteligencije, za zdrav humor. A očigledno to tebi ....

Dokaz da sam te isprovocirao, morao si Mire nisko da padneš i da pokažeš svoje pravo lice, a nisam te vrijeđao. Mogu samo da konstatujem jadno stanje duha.

A sigurno si htio da me isprovociraš da bi ja burno reagovao, e pa malo si se prevario. Meni je žao tvog stanja. Šta dati radim nosi se sada sa tim stanjem.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Da bi čovjek imao smisao za humor čovjek treba da ima određeni nivo inteligencije, za zdrav humor. A očigledno to tebi ....

Ma kako da ne :)

Ovo je zdrav humor, za zdrave ljude.
Za ponosite svakako nije...

Dokaz da sam te isprovocirao, morao si Mire nisko da padneš i da pokažeš svoje pravo lice, a nisam te vrijeđao. Mogu samo da konstatujem jadno stanje duha.

Ti mene isprovocirao, cime? :)

Ni ja tebe nisam vredjao, vec sam ti dao pouku. Ovo je istinita prica o jednom vasem propovedniku. A ti treba iz toga da izvuces pouku..

A sigurno si htio da me isprovociraš da bi ja burno reagovao, e pa malo si se prevario. Meni je žao tvog stanja. Šta dati radim nosi se sada sa tim stanjem.

U opste nisam hteo da te isprovociram :)
Mislio sam da ces se nasmejati, ali ti si suvise ponosan..

I ono sto sam rekao, pokusaj da budes fin, ako ja mozda i nisam fin (po tvojoj nekoj umisljenoj fantaziji), odlika jakih i moralnih je da budu fini i prema neprijatnim ljudima!

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Ma kako da ne :)

Ovo je zdrav humor, za zdrave ljude.
Za ponosite svakako nije...

Neću se ja baviti sa tobom, ostavljam te u takvom stanju.

Ti mene isprovocirao, cime? :)

Ni ja tebe nisam vredjao, vec sam ti dao pouku. Ovo je istinita prica o jednom vasem propovedniku. A ti treba iz toga da izvuces pouku..

Ja ću da dajem dokaze. Baš me briga za tvoju "pouku".

Ti ne znaš ni interpukcijske znakove da stavljaš kako treba, pa stavljaš navodne znake za nešto što se ističe.

U opste nisam hteo da te isprovociram :)
Mislio sam da ces se nasmejati, ali ti si suvise ponosan..

I ono sto sam rekao, pokusaj da budes fin, ako ja mozda i nisam fin (po tvojoj nekoj umisljenoj fantaziji), odlika jakih i moralnih je da budu fini i prema neprijatnim ljudima!

Neću ja tebi ništa govoriti, najbolje je kada ti sam sve kažeš. Onda si sve o sebi rekao.

Natrag