UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Jase upravo radujem Kristovom SVEDOČANSTVU , ovo je sam Krist rekao :Kada biste Vi slušali Isusa Hrista, onda biste se radovali Isusovom svedočanstvu!
Iv 14,7-14
7Da ste upoznali mene, i Oca biste moga upoznali. Od sada ga i poznajete i vidjeli ste ga." 8Kaže mu Filip: "Gospodine, pokaži nam Oca i dosta nam je!" 9Nato će mu Isus: "Filipe, toliko sam vremena s vama i još me ne poznaš?" "Tko je vidio mene, vidio je i Oca. Kako ti onda kažeš: 'Pokaži nam Oca'? 10Ne vjeruješ li da sam ja u Ocu i Otac u meni? Riječi koje vam govorim, od sebe ne govorim: Otac koji prebiva u meni čini djela svoja. 11Vjerujte mi: ja sam u Ocu i Otac u meni. Ako ne inače, zbog samih djela vjerujte. 12Zaista, zaista, kažem vam: Tko vjeruje u mene, činit će djela koja ja činim; da veća će od njih činiti jer ja odlazim Ocu. 13I što god zaištete u moje ime, učinit ću, da se proslavi Otac u Sinu. 14Ako me što zaištete u moje ime, učinit ću."
Tumačenje:
Za vjerujuće kako veli Taramana Krist nije Bog skriveni .Tako možemo i smijemo uzviknuti mi, Vjerujući ,koji vjerujemo u Isusa Krista , daje Bog ,i nema više Bogova osim njega . Ono što je Isus rekao Filiipu, govori i nama, govori svim ljudima, svim naraštajima pa i tebi .Doista, na Isusovu licu vidimo Božje lice. On je sama slovnica našega Boga, na njemu se orisava Božje lice, U njemu je Bog stupio jednom zauvijek među ljude. Ne moramo više tapkati u mjestu, pokušavati dovinuti se do Boga svojim umovanjem. Bog nam ide ususret u Isusu Kristu. To je ta neponovljivost
kršćanske Radosne poruke.
Tko vidi mene, vidi i Oca. Nije taj Bog više nekakav strašni gromovnik, nema Zeusove ni Jupiterove poteze i osobine, nego je to Bog koji ljubi, koji prihvaća, koji se očituje malenima, slabima, nemoćnima, djeci. Nije to Bog nacionalne isključivosti, samo za Židove, nego je to Otac svih ljudi , pa čak i tebe , raširi ruke i prihvati KRISTA kao svoga Boga
Koga će čovek slušati? Boga ili Sotonu?
Hoće li slušati Božje proroke, ili će slušati navodno mrtve ljude a koji su zapravo pali anđeli koji se predstavljaju kao mrtvi ljudi?
34. Mogu li mrtvi razgovarati sa živima?
Bog nas blagovremeno upozorava! A na ljudima je da izaberu dobro ili zlo.
Opet podvaljuješ neke gluposti
Kad nešto citiraš iz Biblije onda nešto i protumači
Poslednja izmena: