- Učlanjen(a)
- 22.07.2016
- Poruka
- 11.465
Reci mi brate moj da li je Pavle pohvalio Galaćane?
A pošto NIJE onda on tamo ne nalazi više dobrog već bezumlje koje nije ostalo u SPASENJE već uzeše da oni nešto drže i time pogaziše NAMIRENI DUG koji ih oslobodi od kletve i vratiše se pod prokletstvo uzevši opravdanje delima za meru. Vidiš brate moj da tamo gde se odbaci BESPLATNI DAR da tamo nema ništa dobro jer prokletstvo NIJE DOBRO.
Slažem se brate Taramana sa tobom u pogledu osude Galata u kontekstu njihovog odstupanja od Hrista. To je Pavle objasnio u kom kontekstu to misli, možemo o tome kao posebnu temu, ih... materijala za razgovor nikada dosta. No, u kontekstu toga da neke stvari ne možemo pomiriti i da moramo osuditi i nepraviti kompromis to se sa tobom slažem
Pozdravljam te brate pa se nadam još kvalitetnijim diskusijama. Naravno, voleo bih da se vode u pravom hrišćanskom duhu. Vidim da si bio malo oštriji u nekim diskusijama a pošto vidim da dobro poznaješ neke stvari verujem da znaš da sve to iskažeš na bratski i hrišćanski način pa te pozivam da u tom duhu razgovarmo svako sa svakim