- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Pismo je vrhovni autoritet
A ti, i svi drugi koji također niječu Boga Sina, po tom vrhovnom autoritetu ste antikristi. (1 Iv 2,22)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pismo je vrhovni autoritet
A ti, i svi drugi koji također niječu Boga Sina, po tom vrhovnom autoritetu ste antikristi. (1 Iv 2,22)
Nio ne niječe Sina. Ali nigde apostol Jovan nije rekao da je antihrist koji negira Sina Boga. To si dodao apostolu a to ne treba da radiš.
Ništa ja nisam dodao apostolu. Evo što apostol kaže:
Dodao si tekstu u 1. Jovanovoj koju citiraš. Tamo ne stoji da je antihrist ko negira Boga Sina već samo Sina.
Dodao si tekstu u 1. Jovanovoj koju citiraš. Tamo ne stoji da je antihrist ko negira Boga Sina već samo Sina. Hajde mi citiraj to Bog Sin u 1. Jovanovoj 2,22? Gde se nalazi da je antihrist koji negida Bog Sin-a u toj 1. Jovanovoj? Pa nemoj zaista da izmišljaš tekstove.
Ništa ja nisam dodao apostolu. Evo što apostol kaže: Riječ bijaše Bog i Bog (Riječ) postade tijelo. Dakle, Sin jeste Bog (utjelovljena Riječ), i u pravu sam kad kažem da niječeš Boga Sina. A za takve sveti apostol Ivan reče da su antikristi.
Ne, nego ko ne veruje da je Isus spasitelj, to jasno pise.
Ja verujem da jeste Bog, ali se time suvise ni ne optererecujem.
Moj prioritet je odnos sa Hristom, i od njega zavisi da li ce covek biti spasen, ili nece biti spasen.