Sola Scriptura- da li je dovoljno

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301
Evanđelje po Mateju 12:34-36
34 Zmijski rode! Kako biste i mogli govoriti dobro kad ste zli? Jer usta govore ono čega je srce prepuno.
35 Dobar čovjek iz riznice svojega srca iznosi dobro, a zao čovjek zlo.
36 A ja vam kažem da će ljudi za svaku bezrazložnu riječ koju izgovore položiti račun na Sudnji dan.

Pa mi nismo dali zmijski rod. Vidimo ko je.

Stvarno? Kako vas je Isus nazivao? Sećate li se? Čini se da se ne sečate, a pismo čitate.

To može svako svakome reći, djela su mjerilo ko je iskreno rekao, a ko lažno.

A kakve nam ono vijesti dolaze?

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, nije Pismo odbačeno, I ne veruje se više ljudima, nego se ne veruje vašoj iskrivljenoj nauci i napadima na Crkvu i Veru. Niko ne želi da odbaci Istinu ako je već zna. Tako da, prestanite da nudite svoju robu onima koji robu već imaju. Prodajete vlasniku njegovo vlasništvo....

Dokazi pismom ispravno ucenje, a ne iznosi prazne price.

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Mire, na šta mi to ne možemo da odgovorimo.
Ma vi na sve imate odgovor..

Što se tiče Božje crkve, ti ne poznaješ ništa iz biblije o crkvi, proročanstva koja su iznesena, u kojima se opisuje crkva od prvog veka pa do kraja istorije, i ko čini tu crkvu u kontekstu ovih otkrivenja i proročanstav
Jeste ja ne poznajem nista u pravu si ti..

Ti si bio mala beba u adventizmu (tacno znam koje si god. pristupio crkvi) dok sam ja bio verujuci prakticno adventista. Ne znas ti Laodikeja nista, ti samo mislis da znas, podrzao si Tripa na sramotu sebi, nekad si bio dobar, ali si se kompromitovao, to je zalosno sta uradi od sebe.

Stvarno? Kako vas je Isus nazivao? Sećate li se? Čini se da se ne sečate, a pismo čitate.

Evanđelje po Mateju 12:34-36
34 Zmijski rode! Kako biste i mogli govoriti dobro kad ste zli? Jer usta govore ono čega je srce prepuno.
36 A ja vam kažem da će ljudi za svaku bezrazložnu riječ koju izgovore položiti račun na Sudnji dan.
Da, ne smes to izgovoriti, al biblija im kaze.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Tacnp Mire, ne znam. odnosno nisam znao dok mi Gospod nije objavio, kako u svojoj reci, tako i svojim Duhom, zapecativsi istinu koju si ti odbacio.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
To može svako svakome da kaže, zato su djela mjerilo. A vidimo ta djela i ko je gdje još uvijek.

Tako da je besmisleno da vi nekome citirate da ima zmijski rod, a kuća vam gori. Kao ono selo gori, a ...
Koja djela? Izbegavanje kranjskih kobasica i okupljanje na shabat? Besomučno napadanje i kvazi nauka? Kuća nam gori? Uvek je gorela jer svet samo to i želi, da uništi Crkvu. Svi izmi koji reže i laju kao besni psi, pušteni su sa lanca zakucavanjem teza, ovo je samo još jedno od niza iskušenja.

A vi i jeste rod gujin. Dela i reči vas otkrivaju...

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Da li je borba za spasenje čovečanstva rod guje.

Da pitamo Isusa.

Gospode, da li si ti guja.

"Zato ti, sine čovječji, reci domu Izrailjevu: vi govorite ovako i kažete: prijestupi naši i grijesi naši na nama su, i s njih propadamo; kako bismo živjeli?
Reci im: tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svoga puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlijeh putova svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?"
( Jezekilj 33. 10 - 11 )

"Odavna mi se javljaše Gospod. Ljubim te ljubavlju večnom, zato ti jednako činim milost" ( Jeremija 31. 3 )

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Da li je borba za spasenje čovečanstva rod guje.

Da pitamo Isusa.

Gospode, da li si ti guja.

"Zato ti, sine čovječji, reci domu Izrailjevu: vi govorite ovako i kažete: prijestupi naši i grijesi naši na nama su, i s njih propadamo; kako bismo živjeli?
Reci im: tako bio ja živ, govori Gospod Gospod, nije mi milo da umre bezbožnik, nego da se vrati bezbožnik sa svoga puta i bude živ; vratite se, vratite se sa zlijeh putova svojih, jer zašto da mrete, dome Izrailjev?"
( Jezekilj 33. 10 - 11 )

"Odavna mi se javljaše Gospod. Ljubim te ljubavlju večnom, zato ti jednako činim milost" ( Jeremija 31. 3 )

Ne uzimaj uzalud imena Boga svoga.

NE borite se vi za spasenje nego za slavu svoju.

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.301

Svakako bolja djela u svemu.

Izbegavanje kranjskih kobasica i okupljanje na shabat?

Naravno i to spada, a ne kao vi da trujete hram Svetog duha.

Besomučno napadanje i kvazi nauka? Kuća nam gori?

Još da dokažeš. Imaš li ti išta osim svojih tvrdnji. Naravno da vam gori, ko vam je kriv kada nećete Sola Scr.

A vi i jeste rod gujin. Dela i reči vas otkrivaju...

Pa vidimo koga je šta otkrilo.

Natrag