Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
P.S. Zašto vi Protestanti u svojim Biblijama nemate knjige Starog saveza koje su imali apostoli i prva Crkva? Jesu li vam autoritet apostoli i Crkva ili antikršćanski raspoloženi Židovi koji su definirali židovski kanon Starog zavjeta?
Ne postavljajte uzastopne postove! To nije dozvoljeno.
Kada trebaš odgovoriti na više postova, ili na više dijelova jednog posta, služi se opcijom "Odgovori/Citiraj", koja se nalazi u donjem desnom uglu.Slobodno spoj ako treba, dugo nisam bio na forumu pa sam zaboravio neke funkcije. Pozdrav.
Tako da taj kanon upravo potvrđuje da se Subota i dalje poštovala među hrišćanima i da su se mere prema onima koji su i dalje držali Sabat sada pooštrile.
Sve sto mi verujemo po predanju je i u skladu sa biblijom a ti niti iko drugi niste dokazali da nije.. Prema tome..Ko ima razuma shvatiće da tradicioi. crkve pričaju priču koja nema veze sa Biblijom, a ni sa predanjem koje spominje Pavle.
A ko nema misliće da je to predanje iz NZ, pa ispada da je jedno Pavle pisao,a drugo govorio.
Sve sto mi verujemo po predanju je i u skladu sa biblijom a ti niti iko drugi niste dokazali da nije.. Prema tome..
A sada si precutno priznao da postoji predanje. Dakle opet vase licemerstvo, sutra ces pisati opet da usmenog predanja nema i da je biblija sama sebi dovoljna!
Uzas jedan!
rana Crkva tj. ona koju si pomenu formirana na dan pedesetnice je bila poznata kao Nazarenska zajednica(tako nazivaju Pavla, da je vođa sekte nazarena, Dela 24,6). E ta zajednica formirana u Jerusalimu je bila zajednica kojoj su pripadali svi apostoli i prvi hrišćani.
Marko vec sam odgovorio na to. U Novom Zavetu je Jovan Krstitelj krsten svetim Duhom kao i Isus Hristos , voljom njihovih roditelja. Smisao krstenja je da krstenik primi Duha, a ovi su ih primili kao bebe.nemogu da prihvatim tvoju izjavu da sve sto vi verujete po predanju je u skalldu sa Biblijom"...
Gde ste u Bibliji nasli da krstavate novorodjencad?
Nigde u bibliji ne postoji krstavanje male dece ili beba, i Boze sacuvaj da je Jovan Krstitelj to cinio.