ADMINISTRATOR
- Učlanjen(a)
- 10.05.1971
- Poruka
- 54.332
ma bice to za dan,dva...Svi predlozi se odbacuju
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ma bice to za dan,dva...Svi predlozi se odbacuju
Smatram da grešite kod brisanja stare app. Treba obrisati cache i apk i nakon toga restart uređaja. Nakon toga install novu apk.i meni SF XC neče ostali su ok
Sto se tice Filmova, koliko se secam u settings sam video da ima max 20 konekcija, pa sta ociketivati subotom i nedeljom kada svi gledaju. Normalno da steka, probajte posle ponoci, radi ko podmazano.
Jos jednom bravo za ekipu
Steta samo sto plajer nema opciju ubacivanja mac lista, da premostimo kada dodje do havarije sa nekom nasom listom.
Ali i za to postoji drugi plejer, mada je ovaj mnogo lepsi i jednostavniji od svih na trzistu i bas bi leglo da se moze ubaciti mac kao u SFVip!
saljem ti drugi log pa probaj i javi.....Baferuje, zaista puno. Nevezano za plejer koji se koristi.
evo nesto privremeno da se ima gledati......menjace se tu jos nesto ovih dana ......
app i log je u prvom postu ove teme.......
dakle brise se stara verzija i instalira nova......sto se tice funkcija sve ostaje isto......
hvala ljudima iz vipa ,znaju oni koji su,na ovako brzoj reakciji
napisali smo da je ovo privremeno resenje.....sve si tacno napisao........Bitno da ste uspjeli osposobit player...
Pretpostavljam da će se mjenjati prvi potal i da će SF XC biti opet neki lokalni portal?
ja sam na mom mi boxu instalirao SFXC iznad stare verzija i radi sve normalno. samo kad sam prvi put ucitao novu aplikaciju, procitao mi je stare podatke od akaunta i ponovo sam upisao podatke i sada radi ok. (dakle nisam nista brisao)kako obrisati stari SFXC na stick 4k
na moj nece a neznam kako da obrisem starija sam na mom mi boxu instalirao SFXC iznad stare verzija i radi sve normalno. samo kad sam prvi put ucitao novu aplikaciju, procitao mi je stare podatke od akaunta i ponovo sam upisao podatke i sada radi ok. (dakle nisam nista brisao)