- Učlanjen(a)
- 25.02.2021
- Poruka
- 11
A sto stekaju oni crtaci sto se nalaze na dnu drugog onog cuda za logovanje?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sad sam proverio na brzinu, radi normalno, vrv je do tebeA sto stekaju oni crtaci sto se nalaze na dnu drugog onog cuda za logovanje?
Srbija nije na listi (bar kod mene), ima drugih pet lokacija pa izaberi bilo koju, upravo sam proverio i svih pet radi normalno. A radi i bezA sta da stavim u VPN? Srbiju?
U prvi link za downlod imas file so password i user za logDecki prv pat ja instaliram aplikacijata na Android, mi bara login i password.
Pogledajte prilog 139491
Fala drugar, jas pak mislev LOGOVI se toa I zatoa ne go simnav fajlotU prvi link za downlod imas file so password i user za log
Sent from my HMA-L29 using Tapatalk
boki, je li jos uvijek postoji mogucnost za drugi log za filmovi panel, posto i meni steka..otvara sve ali steka kad se pusti..tj polq srvari steka pola ide normalno.. ne znam od cega to zavisi..hajde jedan dobrovoljac kome steka neka se javi da isproba drugi log za filmove panel.......
saljem ti drugi log pa probaj i javi.....
Da li i ja mogu da probam sa tim drugim logom. Evo i ja sam dobrovoljacboki, je li jos uvijek postoji mogucnost za drugi log za filmovi panel, posto i meni steka..otvara sve ali steka kad se pusti..tj polq srvari steka pola ide normalno.. ne znam od cega to zavisi..