Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Donacije su ok,sto se tice foruma,pa ne spavamo svi na njemu.Ne znam šta se tu može osim 1 user/pass = 1 konekcija i da se dijeli samo članovima foruma koji su određeno vrijeme aktivni i koji imaju određeni broj postova plus dodatno da se može dobiti pristup uz donacije, znam da ste rekli da to ne želite svaka vam čast ali održavanje servera košta, samo što je izgleda problem to napraviti na postojećem sustavu ako sam dobro shvatio iz vaših izjava.
U svakom slučaju napravili nešto ili ne svaka vam čast na vašem trudu i altruizmu ali nažalost posvuda ima ljudi koji će to pokušati iskoristiti i ako se nekako ne spriječe na kraju i uništiti.
Baš, tako, nema potrebe za milion kanala. Ovi "naši" pogotovo filmski su za mene sasvim dovoljni.
Sent from my I4213 using Tapatalk
Pa mi ovde gledamo srpske,bosanske,crnogorske i hrvatske kanale,plus sport,muzika,filmovi,crtaci...to je to.NItko ne spori da je aplikacija odlična,mislim da ni nemamo pravo na ništa se žaliti jer je besplatna,niti je problem u hrpi kanala pa da zato ne radi,problem je u "milion" korisnika koji ju zloupotrebljavaju.
Ne spavam ni ja na njemu, pa imam svega par postova, tako se to obično radi, ne znam, vjerojatno ima i boljih rješenja samo tu je čini mi se taj tehnički problem i previše im je to posla ako sam dobro shvatio.Donacije su ok,sto se tice foruma,pa ne spavamo svi na njemu.
Nisi me shvatio,nije problem koliko se kanala gleda nego se broj korisnika previše raširio,ima ljudi koji preprodaju,koji restreamaju,pisali su moderatori o tome,tu se mislim čak i neki talijan javio da mu nešto ne radi, pretpostavljam da se tu petljaju i neki ljudi sa svojim interesima pa ih opstruiraju,preprodavači iptv lista možda ili ih zezaju neki debili iz čiste obijesti,znamo da svega ima po netu, ne znam šta je konkretno u pitanju ali vjerojatno nešto od toga.Pa mi ovde gledamo srpske,bosanske,crnogorske i hrvatske kanale,plus sport,muzika,filmovi,crtaci...to je to.
takođerAko ništa drugo, mene je aplikacija dovela na ovaj forum na kojem sam našao još gomilu korisnih i zanimljivih stvari, na čemu sam zahvalan. Kad pogledam šta sam sve našao ovde, ne sumnjam da će u budućnosti biti još mnogo ovakvih, da ne kažem i boljih. Ali će i administracija razmisliti pre nego što ih ustupi svima na korišćenje i to sasvim opravdano.