SF Vip plejer

Али зашто се поруке бришу? Управо сам рекао да сам такође приметио да се серија Воде више не сарађује са одређеним УРЛ-ом. И за информације добро функционише са тиватима Һвала вам оном који се развија

Bok @salezli. Oprosti ako sam dosadan, al me znima me mogu li se u sljedećim ažuriranjima SFVIP-Player-a dodati sljedeće opcije: 1) Da se u postavkama postavi opcija za timeshift tako da se može namještati vrijeme trajanja timeshift emisije ili filmova. Pod tim mislim da se timeshift emisije ili filmovi mogu gledati 5 ili 30 minuta unazad i 5 ili 30 minuta unaprijed, 2) Da se uz 1 opciju omogući skidanje emisije ili filmova putem timeshift kanala tako da se kada se otvori timeshift na kanalu i onda se klikne desnim klikom miše na emisiju i u prozorčiću se pojavi opcija preuzmi (Preuzimanje bi se najbolje trebalo vršiti u mp4 datoteci i ta i 1 opcija bi trebale biti povezane)!!! Pa bih te molio ako bi jednu od tih opcija mogao ubaciti u narednim ažuriranjima, a kako to izgleda možeš pogledati u IPTV Extreme app gdje je namještanje vrijemena trajanja timeshift emisije ili filmova kada se klikne na emisiju ili film pod opcijom Offset Settings, a preuzimanje pod opcijom Preuzmi.

Poslednja izmena:
Jedno pitanje za sve.
Zasto mi 4k kanal koči na player-u (mpv kao osnova), a kada pustim neki 4k video na VLC player-u radi normalno?
Neki kodeci mi fale? Neka podešavanja da namestim? Predlozi?
Btw evo mog malo modifikovanog prevoda za srpski jezik u plejeru. Mislim da je realniji od originala. Ko hoce neka proba. Ide u folder languages naravno:

Prilozi

• Serbian.zip
    4,9 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
Natrag