Satanizam i Ateizam - Otpadnistvo od Boga i zivota

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Objasni taj produkt evolucije !

Svaka bolest i negativna mutacija gena je nastala usled ljudskog naopakog, izopacenog ponasanja, i zivota u neprirodnim uslovima (u prevodu - izvan zdrave prirodne sredine)

Uzrok i posledica, to si trebao da naucis u osnovnoj skoli.

Evolucija je opsirna teorija. Ako te interesuju konkretni primeri trazi sam.

Znaci po tebi je svaka bolest i genetska promena posledica izopacenog odnosno zivota izvan zdrave prirodne sredine. Od bakterijskih infekcija, upale slepog creva, gripa pa do urodjenih srcanih mana?
Kad sam vec pomenuo slepo crevo, kako to da ga imamo?

Uzgred...Objasni u sta to ocekujes da "evoluiras"...opisi svoju evoluciju i "napredak" ?

Mozda, se zamisljas kao super majmun Vs Bog ?

Ti blage veze nemas sa evolucijom, nemas ni najmanju predstavu sta je evolucija. Nadji par knjiga na tu temu, procitaj ih a u medjuvremenu probaj barem mesec dana da ne gledas klipove Miroljuba Petrovica.
Preporucujem "Sebicni gen" od Ricarda Dokinsa.

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Ajde mozgu nesto sam objasni, bilo sta sto navodis, bre !

Nisi u stanju ni da opises sopstveni "napredak"..."evoluciju" u sta, bre ?

Ototali vec jednom, pa sklopi barem jednu smislenu recenicu i bilo sta sam objasni !

(dobro sam ti opisao funkciju u "ateistickoj crkvi"...Jezuitski karakter i lukavstvo, svasta pricas a nista ne objasnjavas)

Član
Učlanjen(a)
02.11.2012
Poruka
1.746
Ajde mozgu nesto sam objasni, bilo sta sto navodis, bre !

Nisi u stanju ni da opises sopstveni "napredak"..."evoluciju" u sta, bre ?

Ototali vec jednom, pa sklopi barem jednu smislenu recenicu i bilo sta sam objasni !

(dobro sam ti opisao funkciju u "ateistickoj crkvi"...Jezuitski karakter i lukavstvo, svasta pricas a nista ne objasnjavas)

Sopstveni napredak? Jel imas neko smisleno pitanje?
Odgovori ti na pitanja koja sam ti postavio.
Slepo crevo?
Urodjena srcana mana?
Agresivna leukemija?
Velike boginje?
Dijabetes tipa 1?
Rak dojke?
Grip?
Cisticna fibroza?
Daunov sindrom?
Ajde probaj bar na neka da das smislen odgovor kao poznavalac kreacionisticke "nauke"!
Jel ima nekih produkta kreacionizma? Neki lekovi, neka objasnjenja za bolesti, neka objasnjenja iz fizike, iz hemije, iz bilo cega?
Osim zaglupljivanja ljudi jel kreacionizam postigao jos nesto?

I najvaznije pitanje od svih, zasto je Partizan izgubio od Bamberga i zasto je Dragan Milosavljevic retardiran?
Pitanje je i za teiste i ateiste.

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Niko vama nije kriv sto jos uvjek vidite majmuna u zrcalu, samo mi nije jasno kakav to napredak u evoluciji sebe ocekujete ?
"Sve se čovjek bruka sa čovjekom -
Gleda majmun sebe u zrcalo..."

Velika mržnja kod kreacionista prema naučnoj pretpostavci da čovjek vodi porijeklo od jedne vrste primata, posve je razumljiva, najmanje iz dva razloga.
Prvi razlog je što se tom teorijom ruši glavni koncept metafizičke filozofije o Bogu kao kreatoru svega postojećeg, pa i života na Zemlji, sa čime se kreacionisti ne mogu pomiriti, jer bi ih dokazana istina o tome, krajnje unesrećila.
Drugi razlog je psihološke prirode. Mržnja je stanje ega koji nastoji da uništi izvor svoje nesrećnosti.

Poznata je stvar da niko nikoga ne može mrziti kao svoj svoga!

Član
Učlanjen(a)
30.09.2012
Poruka
1.589
bog je stvorio kreacioniste da bi se razumni ljudi smejali, jedino pravo objasnjenje kako neko moze da razmislja kao kreacionista :D

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Креационисти су такође верска секта (организована верска група ван цркве), зато човек мора да буде прецизан да ли све вернике праведно ословљава под тим термином. Дакле, ако хришћанин верује и говори да је створен као Божија креација, то аутоматски не значи да припада тој одређеној секти. То је исто као да кажемо да атеисти припадају секти сатаниста. То што се поклапају веровања не значи да је неко припадник одређене групе људи.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2011
Poruka
1.573
Sopstveni napredak? Jel imas neko smisleno pitanje?
Odgovori ti na pitanja koja sam ti postavio.
Slepo crevo?
Urodjena srcana mana?
Agresivna leukemija?
Velike boginje?
Dijabetes tipa 1?
Rak dojke?
Grip?
Cisticna fibroza?
Daunov sindrom?
Ajde probaj bar na neka da das smislen odgovor kao poznavalac kreacionisticke "nauke"!
Jel ima nekih produkta kreacionizma? Neki lekovi, neka objasnjenja za bolesti, neka objasnjenja iz fizike, iz hemije, iz bilo cega?
Osim zaglupljivanja ljudi jel kreacionizam postigao jos nesto?

I najvaznije pitanje od svih, zasto je Partizan izgubio od Bamberga i zasto je Dragan Milosavljevic retardiran?
Pitanje je i za teiste i ateiste.

Bog je rekao sta ceka Adama i njegoive potomke na Zemlji! Ne vidim razloga za cudjenje.

Zasto je neko retardiran, odgovorio je Isus:

Da bi Bog pokazao Svoju Moc.

Pravo stanje sada i pravo stanje poslije niko ne zna niti moze razumjeti osim Boga i tog retardiranog.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Bog je rekao sta ceka Adama i njegoive potomke na Zemlji! Ne vidim razloga za cudjenje.

Zasto je neko retardiran, odgovorio je Isus:

Da bi Bog pokazao Svoju Moc.

Pravo stanje sada i pravo stanje poslije niko ne zna niti moze razumjeti osim Boga i tog retardiranog.

Ovo se ne odnosi na sve fizicki retardirane ili ljude sa bilo kojim drugim nedostatkom, vec na odredjeni slucaj u kome je Isus Iscelio slepog coveka od rodjenja, i neke druge slucajeve oduzetosti zapisanih u bibliji.
U tom konkretnom slucaju ucenici su videvsi ovog slepog coveka upitali Isusa "GOSPODE KO SAGRESI OD NJEGOVIH RODITELJA ILI ON SAGRESI PA SE RODI SLEP?"
Jevreji su naime verovali da je rodjenje deteta sa deformitetom ili retardacijom bila posledica greha roditelja tog deteta.

Isus im na to odgovara "NITI ON SAGRESI NITI RODITELJI NJEGOVI, VEC SE ON RODI SLEP DA SE JAVE BOZJA DELA NA NJEMU"

Dakle, rec je o pojedinacnim slucajevima, jer i pre Isusa i posle njega postojali su slepi i retardirani ljudi koji nikada nisu doziveli isceljenje vec su do kraja zivota nosili svoj nedostatak.

Istina je da je u jevandjeljima Isus isceljivao mnostvo naroda koji su dolazili k njemu sa verom, bilo je celih sela u kojima nije postojao ni jedan bolesnik jer je Isus tuda prosao i iscelio sve bolesne..

Ja verujem da kada bi ljudi danas imali vere da su isceljenja ovakve vrste moguca, i ovo govorim iz svog licnog iskustva gde sam doziveo svoje licno cudesno isceljenje putem molitve, kao i neki moji bliznji za koje sam se molio, gde me je Gospod licno osvedocio da me je uslisio i iscelio i mene i moje bliznje.

Sve bolesti covecanstva su posledica greha i krsenja Bozanskih moralnih i zdravstvenih ptrincipa.
Zato je odnos prema svom kako duhovnom tako i fizickom zdravlju vrlo bitan, jer duh i telo ili duhovno i telesno zdravlje nikada ne idu odvojeno, jer i poznata poslovica kaze "U ZDRAVOM TELU ZDRAV DUH"

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Ja vam iskreno i jasno kazem da ste priglupi ili malo vise glupi, kad necete da u svemu stvorenom prepoznate djelo Inteligentnog Tvorca, Kreatora svijeta, planeta i sveg sto se seta, Superiornu Inteligenciju koja je u svakom genomu utisnula informaciju, nacin, obrazac, dala mogucnost rasta i razvoja svega zivog sto postoji.

Zivot moze da nastane samo iz Zivog ! (iz mrtvog nista ne nastaje, od nista ne moze da nastane nesto)

Zivot i Svijet i sve sto Jeste, moze da stvori samo Zivo Bice i samo u Njegovom Umu moze da nastane Informacija (obrazac-program- model) koja se nalazi u Svakom Genu, svakog stvorenog bica i svega stvorenog uopste.

Informacija moze da nastane samo iz zivog Inteligentnog Uma ! (informacija ne moze da nastane ni iz cega, ne nastaje sama od sebe i slucajno)

Sve sto je stvoreno stvorilo je Zivo bice i svaka informacija je nastala iz Zivog Inteligentnog Uma.

Sve je stvorio Zivi Bog, Zivi Tvorac iz Zivog Uma.

Ljudi su jedina bica na Zemlji koje je stvorio Zivi Bog, Tvorac, po svom liku, tj. dao nam sposobnosti da stvaramo iz svog zivog Intelugentnog uma i da se mozemo stalno razvijati, i dao nam Slobodnu Volju, tj. Slobu da mozemo sami uticati na sopstveni razvoj, da mozemo sami i slobodno istrazivati u svim zeljenim a mogucim pravcima, a ta sloboda nosi i svoju Odgovornost i podleze zakonu Uzroka i Posledice, tj. mozes da koristis svoju slobodnu volju da se razvijas i unapredjujes u svim pravcima, ali isto tako mozes da se unazadjujes i unistavas na sve nacine, pa ako si Uzrokovao pozitivnu tendenciju razvoja onda ce i posledice biti pozitivne...i Obratno !

Svaka anomalija, slabost, izopacenost, bolest je odstupanje od prvobitne informacije i Smisla koji je Bog dao, i nastaje samo i jedino kada ljudi svojom slobodnom voljom Uzrokuju negativan pravac sopstvenog razvoja, prvo u svom umu, pa onda na psihickom nivou i na kraju u svojoj materijalnoj-fizickoj egzistenciji. Ono sto su uzrokovali negativno-naopako-neprirodno, u svom razvijanju se pokazuje i ostvaruje kao negativna posledica, tj. kao slabost, bolest, propadanje i samounistenje. Sve sto je Bog stvorio podleze zakonu Uzroka i Posledice, sto znaci da ne mozes da radis svasta i na svakakve nacine a da rezultati takvog rada budu bez obzira sta radis uvjek korisni po tebe. Jer takvo nesto nije logicno i nema nikakvog smisla,a Bog je inteligentno bice i sve je stvorio sa Smislom i sve podleze zakonu uzroka i posledice.

Covjek je stvorio Tocak prvo u svom Ineligentnom umu, pa je onda napravio tocak i on postoji kao plod njegovog Uma, i tocak se koristi za razne namjene jer to omogucava njegov oblik, a funkcionalni smisao mu daje ljudski um.
Sve sto su ljudi stvorili da im funkcionalno sluzi, prvo je nastalo u njihovim inteligentnim umovima, pa onda u materijalnom obliku.

Bog je sve sto je stvorio, stvorio iz svog Inteligentnog Uma i dao mu Smisao (informaciju u genima) i nacin-model Razvoja.

A svaki razvoj, i posebno razvoj po Slobodnoj Volji podleze zakonu Uzroka i Posledice.

Ono sto Uzrokujes to ces i da Dobijes !

I ja vam prijateljski kazem da ste priglupi ako ovo niste u stanju da razumijete, i da se potrudite, da vise razmisljate, da razvijate svoje mozdane vijuge i pobjedite svoju glupost, tj. dosegnete sposobnost razumjevanja stvari.
A vi ka jadna i uplasena djeca trazite da neko drugi razmislja za vas i ne usudjujete se da bilo sta objasnite.
Zovete i trazite od Isabelete da vam nesto objasni i da vas ujedno opravda u jadu i bijedi, a ona vas ocrni totalno, al' onako, izokola, jezuitski uvijeno, da se ne zamjeri otvoreno, da ne kaze iskreno u lice pa da time osvjesti ljude i pokrene ih da sami razmisljaju i razvijaju svoje umne sposobnosti, vec saopstava "neutralno", ali ipak podebljava slova...treba imati Dara...

...pa da vam prevedem sta vam je rekla...da Nemate dara da razumijete, da nemate sposobnosti za razmisljanje, da ste propali slucajevi...i to ne slucajno !

Sa druge strane, ja o vama imam bolje misljenje, jer sam uvjeren da Imate dara, ali da ga ne koristite, jer vi Necete da razmisljate i razvijate svoje sposobnosti, vi necete da se povezete sa Tvorcem, Bogom, sa superiornom inteligencijom koja vas je stvorila i dala vam sposobnosti koje moze samo On da ima, i da te sposobnosti mozete beskonacno razvijati u pozitivnom smjeru i po slobodnoj volji.

Vama je dato i vi imate dara, niste majmuni ni svinje, nego ste Darovani od Tvorca, vi ste Ljudi, bre...

...i ajmo sada da se razmislja, dosta je bilo zajebancije i javasluka, pa vam jos ovi pobozni umiruju savjest i ohrabruju vas da ostanete priglupi, nisam ja odje dosao na posjelo s budalama, no s ljudima...

...pa da cujemo kako vi razmisljate o svemu ovome i da nam potanko to obajasnite, da podjelimo ka ljudi ovo sto znamo...

...a valjace nam svima da sto vise saznajemo...da se zbog gluposti kasnije ne kajemo...

...Nama je dato i mi treba da Dajemo !

Natrag