Satanizam i Ateizam - Otpadnistvo od Boga i zivota

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Nadam se da sam bio duhovit i barem vas malo nasmijao u ova sumorna vremena s mnostvom dilema...

...a od svih cuda ovo mi je najcudnije u poslednje vrijeme...

...da u zvjeri tolko milosti ima, zivotu se divi stiteci ga od hijena, da Bog silni neda da zivota nema !

Свака ти част. Само се надам да погрешно не протумаче, као и обично, јер верују да ми верници нисмо духовити (а то је основни показатељ духовности), већ досадни и џангризави проповедници.

Највише волим да се шалим на свој рачун, тако да можеш и на наш рачун, сигурно се нећу увредити. Кад већ тако добро склопиш и "уримујеш". Жив био, Бог те чувао!

MODERATOR
Učlanjen(a)
17.11.2012
Poruka
3.084
Sto se tice uocavanja, i ovi drugi koje se nabrojao takodje to uocavaju, i nisam primetio da pravdaju. Takodje, ateisti i crkva ne idu nikako zajedno :D Neki nabrojani ovde su vernici uz to... Moji odgovori se podudaraju i sa onim ateistima koje poznajem, ne bas stoprocentno ali u velikom procentu. Zbog toga sam i uvek odgovarao na prozivacke postove kojima tvrdiste da da su ateisti satanisti, ili bar rade u njihovu korist, jer vecina ateista koje ja znam nisu takvi. Svako selo ima svoga trgovca koji pokusava da zavadi, nemoj biti onaj koji ga podrzava... Kada bi ljudi zanemarili te neznatne razlike gde bi nam bio kraj, a ako nastavimo da isticemo te razlike samo ce nam gore biti...

Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
Prirodom, hoću i ja da budem u toj "crkvi" :)

Oprosti, Tebe zaboravih, a vidjoh i da crkvi fali blagajnik, pa da te tu zaposle, da sakupljas priloge i prodajes "oprostajnice grijehova", kako i dolikuje jednoj crkvi po uzoru na Vatikan. Ali, posto ste Ateisti, onda nemate nikakvih grehova, pa se neces mnogo ovajdit i za crkvu zaradit, ipak, kad mogu rimokatolici da izmisljaju sve i svasta da napune kasu i otvore najnoviju banku, mozete se i vi dosjetit nekog biznis resenja, recimo da prodajes ateistima slikovnice sa hronoloskim redosledom predaka, pa na prvoj strani da gledaju lik babuna, pa na sledecoj babuna iz profila i sve tako do pretposlednje gdje se slikovito prikazuje babunova mesnato-crvena pozadina, a na poslednjoj stranici slikovnice zalijepite ogledalo, pa kad se ateista ugleda na kraju, isprve ukapira sve slicnosti i razlike sa pretkom, em se obraduje slicnostima, em ima dokaz da nastavi ubjedjivati druge ateiste kako su slicnosti nepobitne.

Ima da vam ova slikovnica prolazi ka alva, jos uz nju mozete prodavati GMO banane, rahatluk, govedje i svinjske polutke od kloniranih sorti naucno-tehnoloskog inzinjeringa, osvezavajuca pica sa kokainom i aspartamom, ili malo zesca, viskije, konjake, vinjake, pa kad vas osamute u toj mjeri da pomislite da ste uznapredovali u Ki-Buraze, upalite light-show po sred crkve i na djusku-tresku, samo pazite da ne umislite kako mozete i organe razmjenjivati pa da nekom otkinete usi il' neki sladji dio ekstremiteta...

...sve u svemu, veselo vas je zamisljati u veselju "Ateistickog hrama", ka one Kiborge u glumackoj roli Zan-Klod=Van+Dama

( ovi sto su vjernici a vrse funcije "Ateisticke crkve", imaju pocasne i prestizne uloge, jer..."Sve je to ljubav"...
...a ljubav ne smije biti na pola, ili volis il' ne volis, mala moja...sve do bola )

Sto se leoparda tice, rekao bih da nije cudo nego oksitocin i ostali hormoni.

...a koji je ovo hormon...da nije "prcolin" ?

Poslednja izmena od urednika:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nadam se da sam bio duhovit i barem vas malo nasmijao u ova sumorna vremena s mnostvom dilema...

...a od svih cuda ovo mi je najcudnije u poslednje vrijeme...

...da u zvjeri tolko milosti ima, zivotu se divi stiteci ga od hijena, da Bog silni neda da zivota nema !

Свака ти част. Само се надам да погрешно не протумаче, као и обично, јер верују да ми верници нисмо духовити (а то је основни показатељ духовности), већ досадни и џангризави проповедници.

Највише волим да се шалим на свој рачун, тако да можеш и на наш рачун, сигурно се нећу увредити. Кад већ тако добро склопиш и "уримујеш". Жив био, Бог те чувао!

:dtyste:...ti mene: Vojvodo, ja ću tebe: Serdare... a mi znamo koja smo .....

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Pošto nema Isabelete, biću toliko velikodušan da prirodom malo uputim u logiku, naravno, bez ikakve naknade.:dtyste:
Ide Mujo i nosi knjigu pod miškom. Sretne ga Haso.
- Zdravo, Mujo! Kakva ti je to, bolan, tolika knjiga?
- Eeee, Haso, ovo ti je jedna vrlo dobra knjiga. Zove se logika.
- A, šta ti je to? - radoznalo će Haso.
- Hm, pa evo ovako: imaš li ti akvarijum kod kuće?
- Imam. - odgovri haso.
- Znači voliš ribe?
- Volim.
- Ako voliš ribe, znači da voliš i životinje?
- Volim i životinje.
- Ako voliš životinje, znači voliš i ljude?
- Pa, volim i ljude.
- A, ako voliš ljude, voliš i žene, zar ne?
- Ih, volim i žene.
- Znači nisi peder! - trijumfalno će Mujo. - Eto, Haso, to ti je logika!
- Jel' bogati..., sve je to u toj knjizi?
- Sve, Haso, i još mnogo, mnogo više...
Posle nekoliko dana, ide Haso zamišljen, sa knjigom pod miškom. Sretne ga Suljo.
- Zdravo, Haso! Kakva ti je to knjižurina, bolan ne bio?
- Eh, Suljo, ovo ti je jedna vrlo dobra knjiga. Zove se logika.
- A, šta piše u njoj?
- Ovako..., imaš li ti akvarijum?
- Nemam.
- Marš, pederu jedan!

Ps. Sada se možete uvjeriti koliko je prirodom zastranio sa ateističkom crkvom. Gdje ste vidjeli ili čuli, da papa priča viceve?!:D

Učlanjen(a)
26.06.2012
Poruka
110
...ko li samo stvori onolike hormone, da nijesu mozda "talentovani" naucnici i tehnolozi ?

Za jedno ipak mislim da je djelo Satane...

...i obicno ga praktikuje neko duhom mnogo prost...

...beskonacan jeste kosmos, a dotice beskonacnost...

...majmunska pohlepa i ljudska glupost...

...kako vam Satana rece...sve znate i umete, al' da ispustite mamac, ipak ne zelite !

Poslednja izmena od urednika:
Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Torgandwarf: Zbog toga sam i uvek odgovarao na prozivacke postove kojima tvrdiste da su ateisti satanisti, ili bar rade u njihovu korist, jer vecina ateista koje ja znam nisu takvi.

Ne razlikuju ateiste od antiteista. I zaboravljaju ( ili ne znaju) da je vjera dar. I ne misle da vjernik također može biti ateista kad se naziva vjernikom, a živi kao da Boga nema.

Natrag