Prirodom, jos u drugoj temi sam pokusao da ti objasnim da ateisti nemaju nikakve veze sa satanizmom, isto kao sto negiraju postojanje boga ne veruju ni u sotonu. Povezivanje ateista sa zlom opet nisam precutao. Naravno da mi ne pada na pametda gledam video sat plus duzine o necemu sto me ne zanima samo da bih ti odgovorio
Ali iskreno sumnjam u kredibilitet tog coveka/ljudi(za obojicu prvi put cujem) koji tvrde ocigledno ono sto i vi. Zato sam i dao primere sta sve ljudi tvrde i sta im sve drugi veruju. Inace pretpostavljam da su u pitanju samo ljudi, ne proroci ili andjeli poslati od boga, a takvih ljudi je bilo mnogo, vec sam vam pominjao inkviziciju u drugoj temi
Vi sada, bar po vasim postovima pokrecete neku pravoslavnu verziju iste. Ili si nas ili si satanista, vestac, vestica. Youtube je prepun gluposti, Ne mogu tvrditi, ali bar ateisti koje ja poznajem, su u odnosu na hriscane koje znam, vise hriscani
. Ne kradu , ne lazu, uvek spremni da pomognu, doduse spominju boga zaludno, ali ga bar ne psuju
Prirodom, jos u drugoj temi sam pokusao da ti objasnim da ateisti nemaju nikakve veze sa satanizmom, isto kao sto negiraju postojanje boga ne veruju ni u sotonu. Povezivanje ateista sa zlom opet nisam precutao. Naravno da mi ne pada na pamet da gledam video sat plus duzine o necemu sto me ne zanima samo da bih ti odgovorio
Ali iskreno sumnjam u kredibilitet tog coveka/ljudi(za obojicu prvi put cujem) koji tvrdi/e ocigledno ono sto i vi. Youtube je prepun gluposti. Zato sam i dao primere sta sve ljudi tvrde i sta im sve drugi veruju. Inace pretpostavljam da su u pitanju samo ljudi, ne proroci ili andjeli poslati od boga, a takvih ljudi je bilo mnogo, vec sam vam pominjao inkviziciju u drugoj temi
Vi sada, bar po vasim postovima pokrecete neku pravoslavnu verziju iste. Ili si nas ili si satanista, vestac, vestica. Po bibliji Isus je prastao, ugledajte se na njega pa mi oprostite grehe koje nisam i necu pociniti. Ne mogu tvrditi, ali bar ateisti koje ja poznajem, su u odnosu na hriscane koje znam, vise hriscani
. Ne kradu , ne lazu, uvek spremni da pomognu, oproste, ali doduse spominju boga zaludno, ali ga bar ne psuju
Sto se tice Brejvika, mozda nisi ti, mozda ni Adrian, mozda je neki vas fan koji cita ovo. Nikad ne mozes znati. Ne cudi me da si sklon predrasudama, pomislio sam to kada sam citao tvoje prve postove, a primetio sam sad i da po avatarima zakljucujes i karakterises ljude.
Jurivaka je komunista, lenjinovac, marksovac, ja sam neko ko prodaje drogu i slusa satanisticku muziku, bilo je rasprave cini mi se vec i oko starstuffovog avatara. A ima jedna zanimljiva stvar u vezi predrasuda, to je da se u vrlo malo slucajeva dokaze da su bile tacne...
Inace koliko ljudi veruje u to sto pricate? Da li vas bar poneki vernik saslusa ili vam kaze da niste u pravu? Da li ste probali da citate bibliju i vidite pominje li se igde tako nesto kao sto vi propagirate, ja se ne secam icega takvog... Da li je moguce da od 7+ milijardi ljudi da je samo vasa malena grupa u pravu? Izvinite ali malo pleme od 200 golisavih ljudi kaze da su njihovi bogovi pravi... Mislim da cak i od ovih ukupno 4% pravoslavnog stanovnistva na svetu, bar 99 posto se ne bi slozilo sa vama. Prema tome 0.04 % stanovnistva su pravi vernici, ostali su satanisti ili su zavedeni? Mislim da je cak i jedan od sto velika brojka, mozda realna za Srbiju, ne za neke druge pravoslavne drzave gde je jos uvek tacnije ono sto se nauci kod kuce, u skoli, u crkvi od onoga sto neko prica na internetu. Ali i da je cifra 1 od 10, ne samo ovde vec i u ostalim pravoslavnim drzavama taj broj ljudi koji nisu satanisti bi bio 0.4 posto stanovinstva, to je veoma mali broj...