UPLOADER
- Učlanjen(a)
- 19.10.2010
- Poruka
- 3.322
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Mrze nas isto što ne poštujemo njihovu vješticu sa kristalnim zubimaAh, pa zbog Isusa nas i mrze. Sinagoga sotonina, židovi koji to nisu, judaizerski otpad.
Mrze nas isto što ne poštujemo njihovu vješticu sa kristalnim zubima
Ovi smećari uvek isto čine kipujući gomile smeća kako bi sakrili istinu o njima i njihovim vođama , a posebno o vještici sa kristalnim zubima . Bila je tu tema sa tom vješticom , ali suje njezini sljedbenici , prijavili administrarorima , i ovi suje zaključali , jaću otvorit i obnovit tu temu , pa nekme izbace ko i Taramanu
Ne znam samo kako je neko spreman dati život a ovamo nazvati svog bližnjeg "lažovom", "mentalnim bolesnikom" itd...a onda priča patetično kako bi on dao i život....tako je dobar, blag, ponizan...Nespojiva je tvoja agresija i mržnja na bližnjeg sa tako plemenitim idejom da si spreman da daš život.Nema veće ljubavi od ove - život svoj dati za Istinu.
Ne znam samo kako je neko spreman dati život a ovamo nazvati svog bližnjeg "lažovom", "mentalnim bolesnikom" itd...a onda priča patetično kako bo on dao i život.
Zato jer si Istinu, Boga i Spasitelja Isusa Krista sa đavlinom izjednačio.
A da si lažov, sam si ovdje dokazao sa nula dokaza za svoju tvrdnju.
Zato...uvek imaš opravdanje. Samo nećeš da gledaš u svoje srce, koje mora da se menja. Ono sa Hristom veze nema.
Po plodovima poznaćete ih..kaže Hristos. Ne po dogmi, ili nečemu drugom, već po načinu ponašanja.
Tu se vidi ko je Hristov a ko ne..a tvoj duh, plod tvojih usana i misli je ne plodan i pun gorčine.
Čoveče Božiji, menjaj se, što pre. Ne ideš u dobrom pravcu. Moli se da te Bog menja. Želiš li spasenje? Većini život? Razmisli da li Hristos odobrava tvoja dela.
Daj Bože da me poslušaš. Razmisli, ne želim ti ništa loše. Ali zaista ti kažem, izgubićeš večni život i spasenje ako se ne promeniš. To važi i za neke adventiste..način pisanja otkriva srce. Molite se Bogu sa strahom i drhtanjem.
Amin.