Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Nigdje izvora, to si mogao i ti napisati.Adolf Hitler: „Crnac sa svojim fetišom daleko je superiorniji od katolika koji vjeruje u transupstancijaciju.“
“Adolf Hitler, son of the Catholic Church, died while defending Christianity. It is therefore understandable that words cannot be found to lament over his death, when so many were found to exalt his life. Over his mortal remains stands his victorious moral figure. With the palm of the martyr, God gives Hitler the laurels of Victory”
Pogledajte prilog 143584
Adolf Hitler: „Crnac sa svojim fetišom daleko je superiorniji od katolika koji vjeruje u transupstancijaciju.“
Očito je, Adolf Hitler je duhovno kopile "neizliječene alkoholičarke" Ellen White.
Zbog Isusa prihvaćam da me nazovu dvorskom ludom. Zar i Njega nisu nazivali luđakom?
Moram priznati da si me nasmijao...ti se baš voliš sprdati, jel'da?
Zbog Isusa prihvaćam da me nazovu dvorskom ludom. Zar i Njega nisu nazivali luđakom?
Moram priznati da si me nasmijao...ti se baš voliš sprdati, jel'da?
Možda ipak tebi bolje pristaje ova kapa.
Foto. vrijedi više od 1000 riječi.I šta je "ivek" - Ivan Ninčić hteo da postigne postavljanem te fotografije? Da drugi poveruju da je Hitlera podržavala Crkva? To li je
Postoji li dokaz da se radi o Katoličkoj bogomolji?
Jer i Luteranske "bogomolje" imaju križ.
Foto. sve govore.Drugo, postoji li fotografija Adolfa Hitlera kako prima pričest? Postoji ii fotografija Adolfa Hitlera kako prisustvuje svetoj misi?
Nema ih.
Dakle, "argument" gore pomenutog nema nikakvu težinu.
Nisam tebi ni rekao da si DL.
Nisi? Pa zašto nisi? I ja sam katolkinja.
Drugo, postoji li fotografija Adolfa Hitlera kako prima pričest?