Sastajaliste mlatilaca prazne slame

Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Adolf Hitler: „Crnac sa svojim fetišom daleko je superiorniji od katolika koji vjeruje u transupstancijaciju.“
:roll: :roll: :roll: :roll::beee::beee::roll::mig::mig:Nigdje izvora, to si mogao i ti napisati.

Španska štampa. Datum izdanja general Franko lično napisao povodom smrti Hitlera, samoub.

But let us see, first, how an especially “authorised” personality, Franco, Knight of the Order of Christ, expressly confirmed the collusion between the Vatican and the nazis. According to “Reforme”, this is what the press of the Spanish dictator (Franco) published on the 3rd of May 1945, the day of Hitler’s death:
“Adolf Hitler, son of the Catholic Church, died while defending Christianity. It is therefore understandable that words cannot be found to lament over his death, when so many were found to exalt his life. Over his mortal remains stands his victorious moral figure. With the palm of the martyr, God gives Hitler the laurels of Victory”

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Adolf Hitler: Crni Afrikanci intelektualno su bliži čovjekolikim majmunima nego Europljanima.

Ellen White: Neki crnci su nastali ukrštanjem čovjeka sa životinjom.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pogledajte prilog 143584

Adolf Hitler: „Crnac sa svojim fetišom daleko je superiorniji od katolika koji vjeruje u transupstancijaciju.“

Očito je, Adolf Hitler je duhovno kopile "neizliječene alkoholičarke" Ellen White.

I šta je "ivek" - Ivan Ninčić hteo da postigne postavljanem te fotografije? Da drugi poveruju da je Hitlera podržavala Crkva? To li je

Postoji li dokaz da se radi o Katoličkoj bogomolji?

Jer i Luteranske "bogomolje" imaju križ.

Drugo, postoji li fotografija Adolfa Hitlera kako prima pričest? Postoji ii fotografija Adolfa Hitlera kako prisustvuje svetoj misi?

Nema ih.

Dakle, "argument" gore pomenutog nema nikakvu težinu.

Zbog Isusa prihvaćam da me nazovu dvorskom ludom. Zar i Njega nisu nazivali luđakom?

Ah, pa zbog Isusa nas i mrze. Sinagoga sotonina, židovi koji to nisu, judaizerski otpad.

Moram priznati da si me nasmijao...ti se baš voliš sprdati, jel'da?

Ah, nee, to je usmereno samo prema onima koji njemu ne priznaju "doktorski" status....

Ostalima on, gore pomenuti, preti igrankom, iako osim laprdanja, muzikalan nije.

PS. Sada će kmečati, kukati, i prijavljivati. Nesposoban da se suoči s činjenicom da nitko ne šljivi njegovu "nauku", niti njegov "autoritet", još manje "autoritet" "teologije" one koju je Taramama najbolje opisao nazivajući je onako kako ju je već nazvao. ***

*** A on (gore pomenuti) veoma dobro zna kako je njegovu "svesvetu" nazivao Taramama, uostalom, u Taramaminom uklanjaju je i učestvovao, mogu slobodno reći, bio glavni zaverenik.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.303
Zbog Isusa prihvaćam da me nazovu dvorskom ludom. Zar i Njega nisu nazivali luđakom?

Moram priznati da si me nasmijao...ti se baš voliš sprdati, jel'da?
Možda ipak tebi bolje pristaje ova kapa.

Nisam tebi ni rekao da si DL.

I šta je "ivek" - Ivan Ninčić hteo da postigne postavljanem te fotografije? Da drugi poveruju da je Hitlera podržavala Crkva? To li je

Postoji li dokaz da se radi o Katoličkoj bogomolji?
Foto. vrijedi više od 1000 riječi.

Jer i Luteranske "bogomolje" imaju križ.

Da i ona časna nije kat. kao ni biskupi.

Drugo, postoji li fotografija Adolfa Hitlera kako prima pričest? Postoji ii fotografija Adolfa Hitlera kako prisustvuje svetoj misi?

Nema ih.

Dakle, "argument" gore pomenutog nema nikakvu težinu.
Foto. sve govore.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380
Nisam tebi ni rekao da si DL.

Nisi? Pa zašto nisi? I ja sam katolkinja. :)

Nego, da te pitam nešto. Da li možda znaš kako se zove jedan adventista koji je porijeklom Srbin, a živi i djeluje u Americi? Piše knjige i izgleda da je vrlo utjecajan jer ga citiraju na nekim španjolskim adventističkim stranicama. Ima tipično srpsko ime i prezime, ali ne mogu se sjetiti.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Nisi? Pa zašto nisi? I ja sam katolkinja. :)

Sestro, bezbroj, neograničeno puta je bolje biti nazvan dvorskom ludom, nego li slediti gataru iz Maine-a USA i njezine "vizije" iz delirium tremensa.

Ps. Vidio sam šta je i meni odgovorio, no odgovarati mu neću.

Takve kao njega, ignorisanje najviše boli.

Natrag