Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Evo jedne vijesti iz POBAČAJ CRKVE RIMSKE KurvetineEvo jednog
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evo jedne vijesti iz POBAČAJ CRKVE RIMSKE KurvetineEvo jednog
Ovakva je struktura ovih pagana Stvarno Slupani se nametnuo njima kao vođa.
Bio je na ivici nervnog sloma i na putu da napusti forum kao Taramana Polupani. Onda je uzeo terapiju hindu katoličke meditacije da ne bi pukao mentalno onda se okrenuo zezanciji.
Antonija polupana ovdje dođe ko Dvorska Luda broj 1, dok je Šonjavi dvorska luda broj 2 uz nju.
Izabaleta pokušava da bude smiješna ali nije kao ni Dvorske Lude broj 1 i broj 2.
Ali je kulturna.
Miroslav je trenutno zauzet sviranjem gitare i barenjem ženskih.
Dvorska Luda broj 2 Šonjavi me traži po FB, ima čovjek želju da vidi ko sam ja.
Ja sam vaše besmislice dao na svojoj FB grupi i Miroslav Slani Kamen je tražio da se otkrijem.
Laodikeja je pogodio da Stvarno Slupani sa slovom U na čelu neće doći na forum, a onda su mu Dvorske Lude javile da je to Laodik. predvidio i onda je Stvarno Slupani došao samo u inat.
Ili po FB-u, gde im je manija postavljanja svoji "umnih" komentara po katoličkim stranicama.Ovo su najjasniji i najsigurniji pokazatelj da čovjek ima "sindrom abortiranog mozga". Drugi simptom po kojem ćete prepoznati te nesretnike jeste njihovo predstavljanje "doktorima za kurve" i "doktorima za favele i kartele". I kao što su ludnice prepune Hitlera, Napoleona, Cezara, Lenjina, Kleopatri, Lucifera .... , tako ćete i ovakvih doktora tamo sresti.
Ili po FB-u, gde im je manija postavljanja svoji "umnih" komentara po katoličkim stranicama.
"Kad mu mozak ne smeta".
kao što su ludnice prepune Hitlera,