- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Ako je već citiraš očekujem da je citiraš do kraja a ne da pričaš napemet. Znači, gde je pomenula opijanje?
Ovisnost = opijat. Kao što nema rađanja djeteta bez trudnoće žene, tako nema ni ovisnosti bez opijata.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ako je već citiraš očekujem da je citiraš do kraja a ne da pričaš napemet. Znači, gde je pomenula opijanje?
Ovisnost = opijat. Kao što nema rađanja djeteta bez trudnoće žene, tako nema ni ovisnosti bez opijata.Prosto k'o pasulj.
Nigde ne pominje da se napijala..nađi citat..hajde Elenino..hajde...
Samo piše da je "Kristove muke" prolazila kad je apstinirala od opijanja. A i ti sam reče kako joj se u želucu ocat u alkohol pretvarao.
Samo navedi i jedan njen citat gde kaže da se opijala.
Ne mogu uvrstiti ni Mireta, jer i on u poslednje vreme ne pise, i mislim da je shvatio da to jeste mlacenje prazne slame. Ali on u tome posebno nije ucestvovao ni ranije.
Odakle smelost, obraz, argumentacija, postaljaocu ove teme da sve one koji ne misle i ne veruju kao on i braća mu po gatari optuži da "mlate" praznu slamu?
On ne pise o bibliji, univerzalnim duhovnim i Hriscanskim vrednostima, o Hristu i spasenju, vec mlati praznu slamu sa izmisljotinama i lazima protiv Adventista i Ellen White.
Svako ima pravo da veruje u sta god hoce,i veoma je glupo da se ljudi mrze zbog verske pripadnosti i slicnih navika.
Hocemo li da mrzimo naprimer nekoga ko skuplja postanske markice?,filatelistu?i slicno...?
Tema je otvorena u trenutku kad je ponestalo, ne samo argumenata, već i strpljivosti. Ostao je samo bijes koji je proizišao iz nemoći što vas ne može ušutkati.
Da na ovom forumu ne sudjuluju adventisti, ne bi uopće bilo govora o Ellen. Mi bismo imali neke druge teme.
Ne, on je tu temu otvorio iz razloga sto smatra da vise nema razloga da se oko bilo cega raspravljamo, i da je kraj vremena..
Konkretno, tema je otvorena da iskljucivo ukaze na protivnike istine iz redova tradicionalnih crkava, koji su zatrpali forum temama i pisanjima protiv Adventista, ali i svih ostalih.
Dakle, Laodikeja je jasno, da ne može jasnije, rekao zašto je otvorio ovu temu - da ukaže na lažove katolike (Dartha i mene) koji pišu (lažu) protiv Adventista.
A što se zapravo događa i kako činjenice stvarno stoje? Što god se više detalja otkriva o Ellen White, o drugim pionirima ASD, o njihovim bogohulnim naučavanjima, o njenom "klistiranju" vlastitih spisa, pa sada na kraju jasni dokazi da je bila ovisnica o alkoholu, njeni sljedbenici i klanjatelji naprosto su "pukli". I zbog toga tijek diskusija na forumu je ovakav kakav je.
Pretpostavljam da je adventistima ta istina bolna, ali posljedice ostajanja uz "lažnu proročicu" su nemjerljivo gore.