Sastajaliste mlatilaca prazne slame

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Naravno da nema. Ali postoji Hitlerova izjava kojom katolike proglašava ludim kanibalima, dakle Luther ti je subotar - Jelenaš, kao i braća mu ovdje tripan, laodakaš i fejk-čeker.

Pa kako bi i bilo, kada je Adolf Hitler imao mesijanski kompleks, te se užasavao Euharistije.

Kao i ovaj subotarski nakot.

Bila je tu tema sa tom vješticom , ali suje njezini sljedbenici , prijavili administrarorima , i ovi suje zaključali , jaću otvorit i obnovit tu temu , pa nekme izbace ko i Taramanu

Otvori je, a ako te izbace ili slično, neka se krivci za to (subotarski nakot) pripreme za iznenađenje.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ljubitelj Luthera i Hitlera, i klanjatelj neizliječene alkoholičarke, poučava i savjetuje druge da se poprave!?!? Nosi se od mene antikriste.
Ti moraš menjati svoje srce. Ti ćeš reći da je to tvoj "prirodni" odgovor, ali upravo u tome i leži problem. Ti se moraš odreći "prirodnog" (telesnog) odgovora. Ja tebe ne kritikujem što imaš drugačije teološke stavove. To je u redu. Duhovni ljudi, kada imaju drugačije teološke stavove de ne svađaju, ne prete, ne nazivaju ružnim rečima jedni druge.

Ti imaš mogo teži problem. Temperment i karakter. Da li ti je neko iz tvoje bliže okoline ukazao na to? Jer ono što ispoljava ovde, mora biti ispoljeno zasigurno, i u tvojoj bližoj zajednici. Tvoj karakter je zabrinjavajući. Zato, tebe radi, bolje je da ne pišeš, jer padaš u vatru. Nije dobro za tvoj karakter a ni za tvoje spasenje. Moli se Bogu da to vidiš i da se promeniš.

Ovo sada je veoma loše.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Ti moraš menjati svoje srce. Ti ćeš reći da je to tvoj "prirodni" odgovor, ali upravo u tome i leži problem. Ti se moraš odreći "prirodnog" (telesnog) odgovora. Ja tebe ne kritikujem što imaš drugačije teološke stavove. To je u redu. Duhovni ljudi, kada imaju drugačije teološke stavove de ne svađaju, ne prete, ne nazivaju ružnim rečima jedni druge.

Ti imaš mogo teži problem. Temperment i karakter. Da li ti je neko iz tvoje bliže okoline ukazao na to? Jer ono što ispoljava ovde, mora biti ispoljeno zasigurno, i iću tvojoj bližoj zajednici. Tvoj karakter je zabrinjavajući. Zato, tebe radi, bolje je da ne pišeš, jer padaš u vatru. Nije dobro za tvoj karakter a ni za tvoje spasenje. Moli se Bogu da to vidiš i da se promeniš.

Ovo sada je veoma loše.

Još uvijek si sa dokazima na nuli. Klanjatelju neizliječene alkoholičarke idi traži dokaze za svoje nebuloze.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Prvo si mi htio promijeniti vjeru, prevesti me u judeo-muhamedance, a sada bi mi mijenjao karakter. Odlazi od mene antikriste.

Htio ne hito, iz njega (Jovana) progovara subotarski sumpor.

Naime, što je zajedničko svim subotarskim nasrtljivcima?

Spominjanje karaktera (to spominje i idiot Miroljub Kučki, i Miloš Bogdanović, i ovdašnji, svi)...

Odlazi od mene antikriste.

Ne Slape, nije on antikrist.

On služi kultu antikrista.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Prvo si mi htio promijeniti vjeru, prevesti me u judeo-muhamedance, a sada bi mi mijenjao karakter. Odlazi od mene antikriste.

Pa ti kao hrišćanin znaš da moraš menjati karakter. Valda znaš da je naš "prirodni" karakter posledica grešnog stanja. On se mora menjati i saobražavati Hristovom karakteru. Ako se budeš oslanjao na tvoj "prirdni" karakter nećeš biti na Božijoj strani. Taj "prorodni" je neprijatelj Bogu. Ako ga ispoljavaš, suprotiš se Bogu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pa ti kao hrišćanin znaš da moraš menjati karakter. Valda znaš da je naš "prirodni" karakter posledica grešnog stanja. On se mora menjati i saobražavati Hristovom karakteru. Ako se budeš oslanjao na tvoj "prirdni" karakter nećeš biti na Božijoj strani. Taj "prorodni" je neprijatelj Bogu. Ako ga ispoljavaš, suprotiš se Bogu.

A dokazi za nebuloze koje si iznio? ;) Još si na nuli.

Hvala ti na ponudi, vaše judeo-muhamedansko ništa mi nije prihvatljivo.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Hvala ti na ponudi, vaše judeo-muhamedansko ništa mi nije prihvatljivo.

Prirodni karkater je neprijatelj Bogu. To znaš, to uči Biblija. To na kraju uči i tvoja crkva, ali si tu lekciju propustio. Sve što je "prirodno" u karkateru jeste "prirodni neprijatelj" Bogu. Adam je sagrešio i izgubio slavu Božijiu i karakter. Njegov karakter je postao neprijateljski Bogu. Ti si kao i svi mi nasledio "prirodni" karakter oca Adama. To se mora menjati.

Ne znam šta je to čudno? To su osnovne stvari.

Natrag