Član
- Učlanjen(a)
- 03.06.2010
- Poruka
- 14.303
Gdeste Kupusari , pozdravite mi vašu vješticu sa Orijona , sa kristalnim zubima
Znači da sam dao dobar opis tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gdeste Kupusari , pozdravite mi vašu vješticu sa Orijona , sa kristalnim zubima
Naravno da nema. Ali postoji Hitlerova izjava kojom katolike proglašava ludim kanibalima, dakle Luther ti je subotar - Jelenaš, kao i braća mu ovdje tripan, laodakaš i fejk-čeker.
Bila je tu tema sa tom vješticom , ali suje njezini sljedbenici , prijavili administrarorima , i ovi suje zaključali , jaću otvorit i obnovit tu temu , pa nekme izbace ko i Taramanu
Ti moraš menjati svoje srce. Ti ćeš reći da je to tvoj "prirodni" odgovor, ali upravo u tome i leži problem. Ti se moraš odreći "prirodnog" (telesnog) odgovora. Ja tebe ne kritikujem što imaš drugačije teološke stavove. To je u redu. Duhovni ljudi, kada imaju drugačije teološke stavove de ne svađaju, ne prete, ne nazivaju ružnim rečima jedni druge.Ljubitelj Luthera i Hitlera, i klanjatelj neizliječene alkoholičarke, poučava i savjetuje druge da se poprave!?!? Nosi se od mene antikriste.
Ti moraš menjati svoje srce. Ti ćeš reći da je to tvoj "prirodni" odgovor, ali upravo u tome i leži problem. Ti se moraš odreći "prirodnog" (telesnog) odgovora. Ja tebe ne kritikujem što imaš drugačije teološke stavove. To je u redu. Duhovni ljudi, kada imaju drugačije teološke stavove de ne svađaju, ne prete, ne nazivaju ružnim rečima jedni druge.
Ti imaš mogo teži problem. Temperment i karakter. Da li ti je neko iz tvoje bliže okoline ukazao na to? Jer ono što ispoljava ovde, mora biti ispoljeno zasigurno, i iću tvojoj bližoj zajednici. Tvoj karakter je zabrinjavajući. Zato, tebe radi, bolje je da ne pišeš, jer padaš u vatru. Nije dobro za tvoj karakter a ni za tvoje spasenje. Moli se Bogu da to vidiš i da se promeniš.
Ovo sada je veoma loše.
Još uvijek si sa dokazima na nuli. Klanjatelju neizliječene alkoholičarke idi traži dokaze za svoje nebuloze
Važnije je sad za tebe da menjaš karakter. To ti je veći problem. To ti je hitnije. Ima vremena za ostalo....
Prvo si mi htio promijeniti vjeru, prevesti me u judeo-muhamedance, a sada bi mi mijenjao karakter. Odlazi od mene antikriste.
Odlazi od mene antikriste.
Prvo si mi htio promijeniti vjeru, prevesti me u judeo-muhamedance, a sada bi mi mijenjao karakter. Odlazi od mene antikriste.
Pa ti kao hrišćanin znaš da moraš menjati karakter. Valda znaš da je naš "prirodni" karakter posledica grešnog stanja. On se mora menjati i saobražavati Hristovom karakteru. Ako se budeš oslanjao na tvoj "prirdni" karakter nećeš biti na Božijoj strani. Taj "prorodni" je neprijatelj Bogu. Ako ga ispoljavaš, suprotiš se Bogu.
Hvala ti na ponudi, vaše judeo-muhamedansko ništa mi nije prihvatljivo.