ŠARRDY (Poelbuster 2), ZLOGLASNI PROGONITELJ ADVENTIZMA

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
Ti ih citiras i zahvaljujes se, sto znaci da podrzavas ono sto iznose, i to si ucinio i u tom komentaru na koji je usledio moj odgovor.

Sa druge strane, ja nisam u dosluhu sa Mikom, culi smo se svega par puta i to nesto nevezano za forum i par puta vezano za njega..
Ja to ne krijem. Ali i konkretnom primeru (mom postu) uopšte nisam spomenuo Jehovine svedoke, već izneo samo jeresi Adventističke Crkve. A ako imam jeresi Jehovinih svedoka izneću ih na njihovoj temi. Ili na ovoj, ali ću to i napomenuti. A u tom mom postu video si da sam par puta napisao Adventistička Crkva !

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Neko od vas je optuzio Adventiste da imaju ista ucenja kao Jehowini svedoci, i na to sam ja dao listu ucenja koja posedujete ti, Wanhelsing, Gera i Adrian, u kojima smo mogli da vidimo da su vase teorije identicne ucenju Jehowinih svedoka.

Potom si ti dao svoju listu da bi dokazao da Adventisti imaju jeresi identicne Jehovinim svedocima, i pritom si u tom svom postu citirao Gerakulesa koji iznosi ovu povezanost Adventistickog i Jehovistickog ucenja.
Ja sam samo da analizu tvog komentara swa ciljem da vidimo sta je u tome istina, u vasoj tvrdnji.

Kako to mislis neko od nas je optuzio adventiste da imaju veze s JS-ma?Pa ja vas prvi optuzujem!dacu koliko hoces argumenata da ste poceli od Milera,a potom kao istrazivaci biblije.

Danas se delite na mnogo grupa jer je lakse da svrbujete ljude,Mormoni,JS-ci,adventi-koliko vas ima dominacija adventa?sve dominacije su postale od Lutera,Milera itd.A sto je najinteresantnije s zapada u glavnom amerika. S kojim ciljem?pitam ja vas?samo s jednim vavilon veliki.

Pozdrav od Gere.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Kako to mislis neko od nas je optuzio adventiste da imaju veze s JS-ma?Pa ja vas prvi optuzujem!dacu koliko hoces argumenata da ste poceli od Milera,a potom kao istrazivaci biblije.

Danas se delite na mnogo grupa jer je lakse da svrbujete ljude,Mormoni,JS-ci,adventi-koliko vas ima dominacija adventa?sve dominacije su postale od Lutera,Milera itd.A sto je najinteresantnije s zapada u glavnom amerika. S kojim ciljem?pitam ja vas?samo s jednim vavilon veliki.

Pozdrav od Gere.

Ovo je istina kao da si rekao da je pravoslavnu crkvu osnovao Djingis Kan.

Osim toga, Vatikan je u Evropi a ne u Americi..

Član
Učlanjen(a)
13.11.2010
Poruka
317
Ooooooooooooooooo!poznati adventist se tek pojavio na temi o Sardiju? a gde si na temi Adverntisti?

Sto je tamo tvoja persona nema?mislis da neznam ko si bratko?znam te s drugih foruma,a ovde takodje,prvi si koji si se javio,onoj kome najvise Sardy smeta.

A sardi je vec ukapirao ko si.

uff dedin sokole sad me uplasi opasno pravo da ti kazem,inace znas ti mene sa drugih formuma isto kolko i baba Stanojka,nema mene po forumima ihaha dugo

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
Ovo je istina kao da si rekao da je pravoslavnu crkvu osnovao Djingis Kan.

Osim toga, Vatikan je u Evropi a ne u Americi..

Mi odlicno znamo ko i kada je osnovao Ortodoxnu crkvu!a znamo ko i kada je osnovao adventiste,JS-ke,mormone itd.

Sta ces Ladokeja zato i postoje istorijski dokazi da nebi doslo do zabune.
'
Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.08.2010
Poruka
2.919
Не, Ватикан је толико у Америци да поседује више добара и капитала тамо да се скоро може сматрати већинским власником Америке. О политичком и економском утицају је излишно говорити, многи стручнији људи су исписали велики број књига на ту тему. О злату да и не говоримо. Зато није ни чудо што ће се екуменизам лако спровести сада. Бар ви знате много о томе ко вуче конце. Само вас слабо занима откуд толико секти и јереси у Америци, толико изврнутих култова и "цркава". То вам је тешко да сагледате јер припадате једној таквој.

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Не, Ватикан је толико у Америци да поседује више добара и капитала тамо да се скоро може сматрати већинским власником Америке. О политичком и економском утицају је излишно говорити, многи стручнији људи су исписали велики број књига на ту тему. О злату да и не говоримо. Зато није ни чудо што ће се екуменизам лако спровести сада. Бар ви знате много о томе ко вуче конце. Само вас слабо занима откуд толико секти и јереси у Америци, толико изврнутих култова и "цркава". То вам је тешко да сагледате јер припадате једној таквој.

U redu, imam i ja pitanje, Odkud toliko prolivanja krvi u Evropi od strane onih koji su se nazivali Hristovim imenom i na istoku i na zapadu.
Amerika je ya razliku od toga bila kontinent koji je tim proganjanim dala versku slobodu, i mogucnost da slobodno ispoljavaju svoja verska osecanja.

Istina, Amerika ce u poslednjem vremenu postati progoniteljska sila u savezu sa Vatikanom, ali to nema veze sa nazivom teritorije, jer Bog je crkvu mogao podici na bilo kom mestu, a crkva je veci deo svoje istorije provela u izgnanstvu po planinama Evrope..

Član
Učlanjen(a)
31.12.2011
Poruka
1.534
U redu, imam i ja pitanje, Odkud toliko prolivanja krvi u Evropi od strane onih koji su se nazivali Hristovim imenom i na istoku i na zapadu.
Amerika je ya razliku od toga bila kontinent koji je tim proganjanim dala versku slobodu, i mogucnost da slobodno ispoljavaju svoja verska osecanja.

Istina, Amerika ce u poslednjem vremenu postati progoniteljska sila u savezu sa Vatikanom, ali to nema veze sa nazivom teritorije, jer Bog je crkvu mogao podici na bilo kom mestu, a crkva je veci deo svoje istorije provela u izgnanstvu po planinama Evrope..

Nije stvar u tome gde je Bog podigao crkvu!u americi ima i pravoslavnih crkava jeli tako?stvar je u tome da je jedina i prava crkva ortodoxna ako cemo istorijskim putem.sve ostale od 1054g su jereticke,aj da vidim dali ces mi dokazati da nije tako istorijskim argumentima istoriju znam ko oka dva svoja!

Pozdrav od Gere.

Član
Učlanjen(a)
25.10.2011
Poruka
1.562
najbolje obrisi temu pa da zavrsimo sa ovim prepucavanjima
To bi bilo ZATVARANJE vrata istini da uđe.
Prepucavanje je psovanje, pljuvanje, vređanje,........... a iznošenje svojih stavova propraćenim istoriskim godinama, stihovima iz Pisma, mišljenjima, uverenjima, ......... NIJE PREPUCAVANJE, već dolaženje do ISTINE sa različitim temperamentima ljudi, kao i shvatanjima.

A ko to ne razume ima opciju IGNORE TEMA. Čekira je i uživa. Ili pređe da gleda utakmicu na TV.

Natrag